Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko god nam je igra ogavna na nivou sezone, mora se (nedokazano) istaci da bi sa zdravim Karlikom imali najmanje 6-6 u EL.

Sto opet hajlajtuje Zocovu glupost da ceo njegov sistem zavisi od 1 igraca, da nema plan b, da rapidno ne popuni poziciju odlaskom Frenka i na kraju gore od svega - tragicnu odluku da ne dovede plejmejkera, vec penzionera Kalatesa koji zna, ne moze, nema kome i nema sut. 

(*naravno, da se Dzabula bezobraznik nije pojavio van svake forme je odeljak za sebe).

Da je samo korigovao 2 od ove 4 stvari, imali bismo sanse u nastavku EL. Da je uradio 3 ili 4, skroz bi druga atmosfera (u timu i oko njega) bila...

Edited by Elevator Operater
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

Jedan ćaci manje. 

Spoiler

10 ljutih caćija

10 ljutih cácija kreće niz sokak sav,
jedan kad se spotaknuo — ostalo ih 9 sad.

9 ljutih cácija gurka se i larma,
jedan ode po burek — ostade ih 8 sama.

8 ljutih cácija pravilo pravi zbor,
jedan zaspa na klupi — ostade ih 7 zor.

7 ljutih cácija trče pravo ka cilju,
jedan stade da se slika — ostade ih 6 u milju.

6 ljutih cácija smeju se bez mere,
jedan krenu do tetke — ostade ih 5 verne.

5 ljutih cácija vic po vic sad da,
jedan krenu po roštilj — ostade ih 4 sva.

4 ljuta cácija penju se na brijeg,
jedan skrenu na ćevape — ostade ih 3 cijela.

3 ljuta cácija gledaju svoj plen,
jedan pratio mačku — ostade ih 2 len’.

2 ljuta cácija trče kao sen,
jedan stade da odmori — ostade samo 1 ren.

1 ljuti cáći ostao sam sam,
mahnuo drugarima — i nestao ko dan.

Posted

Dve stvari sa ove utakmice ne bi nikako smele da padnu u zaborav. Jedna je ona pirueta Pokua na centru, negde na samom početku utakmice, kakav spoj sporta i umetnosti, labuđe jezero na parketu Arene. Druga je onaj rezantan udarac Kalatesa, kad je lopta fijuknula na manje od metar od stative.

• Like 1
  • Ha-ha 10
  • Tuzno 1
Posted

Ne kapiram...pleja niko ne pominje...da li se uopste trazi plej sa poenima ili ostajemo sa Kalatesom i 2/1 Sejkom na pleju do povratka Karlika...ako je tako sezona je gotova...sto se tice Grbe kao klinac drugi idol posle B.Petrovica...sada jedan jadni olinjali ćaci koji zavrsava faks u Leposavicu u 69 god zivota...bas tuzno...

Posted
25 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Druga je onaj rezantan udarac Kalatesa, kad je lopta fijuknula na manje od metar od stative.

Jbt pao sam sa stolice Arsenije.

Posted (edited)

Mijailović dečko ima sve, mora da dobija minute kad god je moguće. Kretnje, asistencije, tako treba da izgleda mlad igrač koji se probija, da koristi svaki minut protiv bilo koga

Jabariev šut se ne brani, samo je pitanje da li ulazi, ili još značajnije pitanje je da li može da dođe do pozicije za šut. Mora malo da se zategne i steše, kad uspe takav da se zagradi završio je pola posla. Onaj ulaz je bio top, valjda će spremniji više i to da koristi.

Finac nije bio loš, ali opet nije uzeo dva čista šuta za tri, a igrali su za njega. Odličan u skoku, imao je i dve asistencije, dobri minuti. Ne znam šta glumi i zašto nije slomio obruč u onoj kontri, ali ok sam i sa sigurnim poenima 😃

Komično je bilo kad se pozivao neki čovek iz tehničke službe zbog problema sa satom, organizacija na nivou... 

I dalje nam fali svega po malo za EL ali hajde da vidimo ima li ikakvog mesta za optimizam ili je sve ovo ABA šarena laža utisak

Edited by Dzep
  • Like 3
Posted (edited)
8 hours ago, odupri se ludilu said:

E da al stvarno mičite ovaj naslov teme pod hitno nesvarljiv je od starta.

S obzirom koji sam maler sa prvenstvima i svim utakmicama uzivo koje sam pratio tokom poslednjih 20 godina, nije neocekivano sto imamo jednu od najmucnijih sezona u istoriji kluba bas kad sam ja otvorio temu. "Decima" iako se odnosi na Zeljka, vise je znacila kao druga za KKP, a ovo je stavljeno jer je vise "poetski". Svakako, nevezano za to, znacio bi jedan restart u klubu, a samim tim, ajmo da povucemo nogu i restartujemo i temu KKP.

Sa tim u vezi, predlazem da se ova tema zakopa sto dublje, a da neko drugi otvori temu za nastavak sezone. Predlazem @Ne sam Safete, jer se on vratio iako je bio "otpisan" (sa foruma), pa ajmo i da se KKP vrati, sad kad je otpisan.

P.S. Na novoj temi da se nadamo sto manjem broju komsijskih postova, jer ce to automatski znaciti da se ne gubi i da situacija u i oko kluba nije ovoliko uzasna :classic_tongue:

Edited by Magia
Posted

@Magiamože i rokada KK Partizan da izađe iz zagrade i bude na prvom mjestu a Decima u zagradi iza. Kao podnaslov. Da se ubrza proces a Safeta da čuvamo ko zečiju šapicu. Još da nađem krilca slepog miša....gde da nađem krilca slepog miša?

• Ha-ha 1
Posted
8 hours ago, Arsenije Pesic said:

Dve stvari sa ove utakmice ne bi nikako smele da padnu u zaborav. Jedna je ona pirueta Pokua na centru, negde na samom početku utakmice, kakav spoj sporta i umetnosti, labuđe jezero na parketu Arene. Druga je onaj rezantan udarac Kalatesa, kad je lopta fijuknula na manje od metar od stative.

Lako bih ja za sve rezantne udarce da nije onih high-low dodavanja, čini mi se da ih je do sada jedno 15 otišlo u bunar.

7 hours ago, Magia said:

S obzirom koji sam maler sa prvenstvima i svim utakmicama uzivo koje sam pratio tokom poslednjih 20 godina, nije neocekivano sto imamo jednu od najmucnijih sezona u istoriji kluba bas kad sam ja otvorio temu. "Decima" iako se odnosi na Zeljka, vise je znacila kao druga za KKP, a ovo je stavljeno jer je vise "poetski". Svakako, nevezano za to, znacio bi jedan restart u klubu, a samim tim, ajmo da povucemo nogu i restartujemo i temu KKP.

Sa tim u vezi, predlazem da se ova tema zakopa sto dublje, a da neko drugi otvori temu za nastavak sezone. Predlazem @Ne sam Safete, jer se on vratio iako je bio "otpisan" (sa foruma), pa ajmo i da se KKP vrati, sad kad je otpisan.

P.S. Na novoj temi da se nadamo sto manjem broju komsijskih postova, jer ce to automatski znaciti da se ne gubi i da situacija u i oko kluba nije ovoliko uzasna :classic_tongue:

Odlično nam ide od mog povratka 🙂

Ne dirajte ništa, ne malerišite još više.

8 hours ago, VISOKOLETAC said:

Izvini nisam pratio na casu, umesto koga?

Grbović.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Repac u prvom, Kričak u drugom poluvremenu

Vrv trenersku sa žvalom

11 minutes ago, TripleJ said:

Sta studiraju ti drugovi, Repac i Kričak ?

Vrv trenersku sa Žvalom

Posted
10 hours ago, Magia said:

Sa tim u vezi, predlazem da se ova tema zakopa sto dublje, a da neko drugi otvori temu za nastavak sezone. 

Nema sad, to nam je sto nam je!

Grobari su najjaci kad su u totalnom kurcu, tako da ostajemo uz Magiu i tim jednako i do decime - pa i do 4-34. 💪