Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ali kakvo samoubistvo na kraju izvodjenjem Kalatesa koji je mogao da smiri igru... Dujan dao, Dujan uzeo. 2 1
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ne vredi, ovde mora da radi vlaška magija, vudu, odlazak u manastir, beli magovi, pop da nas okadi...štagod da nas radi, ovo više nije samo do basketa. Malopre je ludi Pantić isto predložio, da idete kolektivno na molitvu pre utakmice 2
BattleBender Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Nisu vas toliko sudije unakazile koliko mislite da jesu. Stvarno ste nezasluzeno izgubili, ali nisu vas jebale sudije mnogo. Jbg, 2 cetvrtine zaredom svaki faul pre bonusa pravite na šutu. Ono je bio faul nad Milutinovim. Jedino mooooozda onaj faul nad Dorsijem (mislim da je Brunu svurano) je bio bezveze. Nisu svirali ni neke faule kad ste gurali Sasu u ledja. Nema sta, ziceri. Stvarno neverovatno. Ja cu ponovo da dodam da nemate iq na krilima. Samo Davidovca nekog da ste imali, bili bi barem na 5-4... Edited 18 hours ago by BattleBender 1 1
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 utakmica bez Parkera i 2 utakmica koju igrate borba bre kosarku. 3
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Unutrasnja linija je neuporedivo bolja bez Dzabarija i mislim da komotno moze da zaduzi mesto pored Tegija. Mozda ga doticni preobrati u pravoslavlje... Zamena Kalatesa u zadnja dva minuta + stosedesjedan promaseni zicer - Zeljko, hvala na EL ali you've overstayed your welcome 2
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: 2 utakmica bez Parkera i 2 utakmica koju igrate borba bre kosarku. Zato I mora se kopati neko na 4, igrac za 15-17 min otp
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Većina maši poentu. Sa dva igrača solidnog kvaliteta, znaci ne vrhunskog, nego solidnog i ovaj meč veceras bi se dobio. Zeljka krivim jedino za sklapanje ekipe i ulupavanje pare u modnog trend-setera. Junače sve top ali fali ti jos jedan plej vidi se iz svemira. Ukoliko ne dobijemo makar jednu tekmu sledeće nedelje, i u narednih 10 dana ne dodje jos jedan plej, sezona u EL ce biti gotova ubrzo. Inace Vanja uopsze nije falio veceras, mnogo guši igru u napadu, a i u odbrani nije nesto previše bitan sraf. Edited 18 hours ago by Coz29 1
Luchifer89 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Većina maši poentu. Sa dva igrača solidnog kvaliteta, znaci ne vrhunskog, nego solidnog i ovaj meč veceras bi se dobio. Zeljka krivim jedino za sklapanje ekipe i ulupavanje pare u modnog trend-setera. Junače sve top ali fali ti jos jedan plej vidi se iz svemira. Ukoliko ne dobijemo makar jednu tekmu sledeće nedelje, i u narednih 10 dana ne dodje jos jedan plej, sezona u EL ce biti gotova ubrzo. Kolega, sezona je gotova. Ova skupina ne može do 50% bez CJ. Rekreativo Lakorunja do kraja
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Luchifer89 said: Kolega, sezona je gotova. Ova skupina ne može do 50% bez CJ. Rekreativo Lakorunja do kraja Nije Karlik problem, nego rotacija i ponovna rupa na 4. Odnosno Karlik nije glavni problem, Dvejn je solidno iskočio, Nik je ok, odbrana bez njega jeste bolja i to je fakat. 1
Dzo23 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Olimpiakos odigrao najgoru utakmicu zadnjih par sezona. Nevjerovatno koliko ste zicera promašili. Prosto apsolutno nevjerovatno. Ovaj Duan je potentan igrač ali zadnjih 2 minuta ne treba da bude na parketu. Pogotovo ne da kreira. Morao je Želimir istrajati sa Kalatesom uprkos tom hendikepu kad je šut u pitanju. S njim su napadi mnogo mirniji i smisleniji. Sve u svemu neshvatljivo na koji način sve gubite. A ne igrate loše uopšte, čak štaviše. 1
Luchifer89 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Tražim i ja smenu Ostoje ,Savića i raskid ugovora sa mormonom u trenerci, belim čarapama i šimikama Edited 18 hours ago by Luchifer89 1
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Olimpiakos odigrao najgoru utakmicu zadnjih par sezona. Nevjerovatno koliko ste zicera promašili. Prosto apsolutno nevjerovatno. Ovaj Duan je potentan igrač ali zadnjih 2 minuta ne treba da bude na parketu. Pogotovo ne da kreira. Morao je Želimir istrajati sa Kalatesom uprkos tom hendikepu kad je šut u pitanju. S njim su napadi mnogo mirniji i smisleniji. Sve u svemu neshvatljivo na koji način sve gubite. A ne igrate loše uopšte, čak štaviše. To je magija kkp, nekako vi kad igrati dobro po ocnom testu uvek uzimate taj meč, mi bas obratno. 1
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 7 minutes ago, Luchifer89 said: Kolega, sezona je gotova. Ova skupina ne može do 50% bez CJ. Rekreativo Lakorunja do kraja A nije brate bas tako. Jesmo svi smoreni logično je, ali ima prostora, vrlo malo ali ima jos uvek. U slučaju da sl nedelje bude 1/1 ili se slučajno zajebu i dobiju i bude 2/0, realno je da cemo biti u sredini tabele. Ovaj tim ne moze da veze par pobeda jer nema snage za to, fali igraci, fale 2 igraca. Igrac na 1 ( Karlik) i igrac na 4 ( Jabari), Kalates je morao doci jos kada je Karlik bio zdrav, tako da fali jedan plej i Jabari da proigra ili neka ga teraju u kurac da ga ne gledam onakvog bangavog. Ne postoji sansa da nema igraca u evropi koji bi mogli da nam pomognu, izmislja malo Zeljko sa ovima iz NBA, a ni sa njima se nije usrećio. Edited 18 hours ago by Coz29 1
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nema nazad, nazad je ćacilend eurokup. Nema glava dole, hoću da vidim glava gore! Isto važi i za košarku. 9 minutes ago, JPM said: Jel to Loncar trazi smenu Zoca? Lončar je naprednjačka smradina, u usta mu se serem i njemu i onom čiji nalog sprovodi. Jednom kad ovo prođe treba sve ove smradine izbrisati iz evidencije bivših igrača, uz Lončara tu su Krstić, Tomašević, Rebrača, Mačvan… Sve očistiti kao da nisu ni postojali. 10 1 3
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Moze nama glava da bude koliko zelimo gore, al tabela pokazuje gde nam je trenutno mesto. Edited 18 hours ago by Xpert 3
Dzep Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Hot take: U narednih 8 mečeva imaćemo 6:2. Pobedićemo sve kući i Asvel u gostima i izgubiti od PAO u Atini i Žalgirisa u gostima. A da bi se to desilo apsolutno najbitniji je meč u utorak. Baziram optimizam na činjenici da Monako igra za vikend a mi ne i da ćemo nekako uspeti da ih slomimo. A mora nekad i nešto lepo da se desi, neki dodir sreće, nešto bilo šta. Daj neki neko okačio oni Bajaginu pesmu protiv malera... 5 5 2
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Daj neki neko okačio oni Bajaginu pesmu protiv malera... Da jbt, verujem - ne verujem tačno opisuje moje psihičko stanje iz minuta u minut. Da me prikopčaju na trafo mogao bih napajati pola Beograda naizmjeničnom strujom. 😁 3 4
Luchifer89 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Da jbt, verujem - ne verujem tačno opisuje moje psihičko stanje iz minuta u minut. Da me prikopčaju na trafo mogao bih napajati pola Beograda naizmjeničnom strujom. 😁 Saint Nikola Tesla
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Gde je @ranzo da dovede Pantića, krajnje vreme doslo
Shonewizard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Treniraj jače, igraj pametnije, biće to okej. Izgurali smo crne minute iz 3/4, još malo da ih izguramo i iz 4/4 i tu smo. 1
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sad bi trebala nova tura komentara kako se odbija poverovati da Želimir i stručni štab/sportski sektor ne vidi ono što prosečnii ljubitelj košarke vidi. Vidi Željko da mu fali igrač na jedan, nego nema love, zajebo ga Ostoja. Vidi Željko da Voš nije plej, ali ajmo poslednja dva minuta protiv dve namazane evroligaške ekipe Vošu u ruke da organizuje. Vidi Željko da nam je bbiq u debelom minusu, ali nije ih on dovodio nego Savić, a i mi biramo poslednji. Vidi Željko da mu ekipa tri godine ne zna izvesti aut iz TO, i napraviti pametan faul, da nije na šutu, nego ga buši tačno 40 igrača koje je prodefilovalo kroz klub u tom vremenskom intervalu. Vidi Željko, ali... Elem, pristojna utakmica, malo smo glupi ko kurac, malo nas jebu sudije, malo smo i prokleti, malo nemamo ni sreće, malo ni znanja, malo ono mlohavo stvorenje, malo strah od pobede i malo još jedan poraz, koji daje malo nade da možda neće biti 3-9. 2
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 31 minutes ago, NMX said: Malopre je ludi Pantić isto predložio, da idete kolektivno na molitvu pre utakmice Jedinu akciju koju prihvatam u vezi te dijabole je da ga prinesemo negde na žrtvu. Umor je izgovor - samo Bonga i Sterling preko 30 minuta. Inače, obojica su žrtvovana u ovakvoj postavci igre. Peglale su se izolacije pa dok su prolazile i mi smo stajali dobro. Očekivati da će proći pored Mlohatinova je baš ludi optimizam. Bilo je žalosno gledati kako ništa ne igramo poslednjih nekoliko minuta. Mislim da smo imali 6-7 IL u 4/4. Do tada pristojno u tom elementu. Ludi Sava nije igrač od koga treba da zavisiš. On je i u pretposlednjem boravku na parketu brljavio sa nekoliko grešaka u nizu. Može da bude koristan ali da ima veliku ulogu 30 minuta - no way Hose. Kad počne da pada, klupa. Dobra odbrana tridesetak minuta, energija na nivou. Vidi se napredak u igri ali stara boljka - kad se ugasimo, skroz je pomrčina. Međutim, kao što je lepo primećeno iznad, sve će to pasti u vodu ako ne dođu pobede. I energija će nestati a prisutni problemi će se samo uvećati. E da, nije stvar samo utome šta su njima svirali nego pre svega šta nama nisu ispod njihovog koša. Bilo je baš kriminalnih momenata. 2
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Tačno mi dođe da iskritikujem Željka onako pošteno, onda pročitam @Papanikoleskuov post i ta želja me odmah prođe. 1
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, DameTime said: Tačno mi dođe da iskritikujem Željka onako pošteno, onda pročitam @Papanikoleskuov post i ta želja me odmah prođe. Ne brini Dejm, ja to uradim za sve vas. Da se ne ogrešite o čoveka. Jedan je odustao, drugi se ujeda za jezik, a treći laje 🙂
Recommended Posts