Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Don Dusko said:

Ostoja nastavlja da se bori....Sad za koga znamo...

Gde je odjednom nestala ta transparentnost, ko su ta šestorica, i jel onaj ćaci sa repom takođe procesuiran? Puši kurac Ostoja!!! 

• Like 3
Posted

Dakle, definitivno Kalates.

Biće zanimljivo koliko će vas on kočiti što se atleticizma tiče a sa druge strane koliko će vas stabilizovati u organizaciji napada.

Pre 5 godina odlično pojačanje, sada...aj da vidimo. 

Posted

Kako je moguće da klub registruje igrače bez da pošalje navijačima SMS sa obaveštenjem? Na šta će sad da se žale?!

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Udji y komentare, poslednji post, come to partizan bro, daj nam znak jel dolazis, lajkovao

Stvarno Scepane gori si od ovih Zvezdinih. 

• Like 6
  • Love 2
  • Ha-ha 17
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Stvarno Scepane gori si od ovih Zvezdinih. 

Profesionalni stalker po IG profilima cut-ovanih NBA igraca na pozociji organizatora igre (do pojave Bruna uspesno stalk-ovao i ljude na pozociji centra). 

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Udji y komentare, poslednji post, come to partizan bro, daj nam znak jel dolazis, lajkovao

Ova tema bez tebe ne bi imala smisla. Ako dodje imas pivo! 

• Thanks 1
Posted (edited)
43 minutes ago, DameTime said:

Kako je moguće da klub registruje igrače bez da pošalje navijačima SMS sa obaveštenjem? Na šta će sad da se žale?!

Videces na sta na -1 i 10 sekundi do kraja kada dobije loptu za 2 bacanja (morace biti kod njega jer jedini zna da je ne izgubi) 🥲

Elem, salu na stranu, kad ce prava zamena za Karlika i ko? A ako je NK registrovan, bilo bi lepo videti ga u protokolu u petak. Valjda aktivno trenira sve ovo vreme.

Edited by Elevator Operater
Posted
6 minutes ago, Elevator Operater said:

Videces na sta na -1 i 10 sekundi do kraja kada dobije loptu za 2 bacanja 🥲

,,The Brick'' ne samo da neće biti u igri u tesnim završnicama, već ni na klupi.

Posted

Ako ništa drugo, Tajrik i Bruno će konačno dobijati kasvetne lopte pod košem, a i mali Murinen kad se zaleti na obruč.

Zna ga Željko, zna on kako je kod Željka, samo još da je zdrav i fizički spreman. A i neće da se buni, kad se Karlik vrati, da gusla deset minuta sa klupe.

• Like 5
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

,,The Brick'' ne samo da neće biti u igri u tesnim završnicama, već ni na klupi.

Koja je onda poenta dovodjenja? EL je sinonim za egal zavrsnice, a Karlika nema do marta. Nik jedini u ovom sastavu moze da prenese loptu na presingu. Samim tim ce biti slat na liniju penala. 

Alternativa je da ne bude penala jer ce Savi oteti loptu iz ruku, slikovito smo to videli u petak.

Posted (edited)
7 minutes ago, Elevator Operater said:

Koja je onda poenta dovodjenja? EL je sinonim za egal zavrsnice, a Karlika nema do marta. Nik jedini u ovom sastavu moze da prenese loptu na presingu. Samim tim ce biti slat na liniju penala. 

Alternativa je da ne bude penala jer ce Savi oteti loptu iz ruku, slikovito smo to videli u petak.

verovatno se računa da Nick premosti keca do povratka Miltona a zajedno da guraju do vraćanja Karlika (kako bre do marta?)

Edited by Wingwalker
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Mislim da nema previše smisla tako napadati Kalatesa, previše dobar pregled igre ima, i razbiće presing na loptu jednim pasom. Mislim i kontrola lopte mu je na zavidnom nivou uvek bila. Meni je više kako ćemo rešiti spejsing sa njim na parketu, budući da će biti bezobrazno pušten da kamenuje. Bilo bi lepo kad bi bar nešto mogao da ubode kad je sam u hali. 

I valjda mu je to koleno u podnošljivom stanju. 

• Like 1
Posted

Kalates ne samo da je izuzetan plejmejker već je i igrač koji ima veoma pametnu selekciju šuta, i svestan je da nije dobar skorer. Samim tim šutevi koje on uzima vrlo retko imaju negativan uticaj na rezultat njegovog tima, a ja baš mogu da se setim utakmica gde je on umeo baš u završnicama da ispogađa neke otvorene šuteve. Valjda ga protivnik previše potceni.

Meni je glavna nedoumica na to kako će Kalates koji je već u godinama uticati na pretežno veoma potentnu ekipu Partizana.