Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Koliko moras da budes nespreman da bi te povredila lopta u svom driblingu. Nemam pojma, ali ja skoro nisam video da se neki profesionalni kosarkas pojavi u ovako jezivom stanju na pocetku sezone. Prva tekma u kojoj sam ga gledao kod nas je bila protiv PAO na onoj turneju i bio sam sokiran na sta lici covek. Nacinom na koji priprema i uzima suteve, cak nevezano u kojoj je poziciji, deluje ko matori basketas koji se pojavio na terminu posle nekoliko godina mirovanja. Naravno da je i pored toga klasa vidljiva povremeno, ali u ovakvom stanju on je bukvalno dva igraca manje na parketu.ย 

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

Mlohavi igraci nikad nisu ovde uspeli...

Jesu njega povrede dosta limitirale u smislu dostignuca u karijeri. Ali i pored toga meni Jabari iz Barse nije bio mlohav igrac. Ovo sada je drugi igrac bukvalno.ย 

• Like 1
Posted

Parker je bas vrhunski kosarkas. Necu da krijem, ali bio sam ljubomoran kada je potpisao za vas. Igrac koji moze svakoga da zatrpa. Takodje sam vec rekao da mora pazljivo da se uvede u sistem koji vec postoji, a gde Karlik i Sterling traze svoje lopte. Ocigledno da se to nije desilo i da je on necim nezadovoljan, ali ne mora da znaci da se nece desiti. Pitanje je samo da li ce to biti kasno.

Ono sto je sada teze pitanje za vas je stanje njegove povrede. Ako je prelom prsta, kako se cini iz Zeljkove konferencije, onda je to minimum 3 nedelje, s tim sto ako nije suterska ruka moze mozda i igrati (Bolomboj je tako igrao pre dve sezone). Ovo znaci da gubite jos jednog visokog u rotaciji.

Meni se cini da ovu EL dobija onaj ko se sa najvise kvalitetnih igraca dovuce do kraja.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Necu da krijem, ali bio sam ljubomoran kada je potpisao za vas.

ย 

Valjda zavidan? Nemoj sad i ti...

• Ha-ha 2
Posted

Meni se cini da je Jabari vcr probao nesto drugacije da igra. Kao da je pokusavao da se brze oslobadja lopte pa je i kreirao nesto za saigrace. Nisam siguran da su kilaza i fizicka spremnost problem. Mormoni se generalno zdravo hrane i umereni su u ishrani. A i 2 meseca je u treningu, nemoguce da nije spreman. Ti njegovi sutevi sada ne ulaze, ali kad budu krenuli ne brane se.

• Like 2
Posted

Murinen ako igra on ne moลพe biti na 3, jednostavno napad je tu vrlo kritiฤan, a i u odbrani se zalece jureฤ‡i spolja igrace.

ย 

Ako ne igra Parker nama gori Bruno da odmah zaigra, takodje nzm ลกta je sa Pokuom...

ย 

Sve pohvale za malog Mijailovica, vrlo fina i agresivna odbrana, raspon mu deluje vrlo dobar kao i visina od 196/197cm za beka, bolji je dosta suter u odnosu na ono juฤe, dok na prodoru uvek je dobar i siguran.

• Like 1
Posted
5 hours ago, Alek The Great said:

Meni se cini da je Jabari vcr probao nesto drugacije da igra. Kao da je pokusavao da se brze oslobadja lopte pa je i kreirao nesto za saigrace. Nisam siguran da su kilaza i fizicka spremnost problem. Mormoni se generalno zdravo hrane i umereni su u ishrani. A i 2 meseca je u treningu, nemoguce da nije spreman. Ti njegovi sutevi sada ne ulaze, ali kad budu krenuli ne brane se.

bravo druze moj... pa najzad da je neko primetio...

ย 

prvo, ne branim parkera, ali on je veceras igrao bas drugacije, sto govori broj asistencija .

ย 

pogotovo je to bilo vidljivo u prvoj cetvrtini,kretao se i brzo oslobadjao lopte, igralo se dosta kroz njega.

ย 

uopste ne mislim da cascava prisustvom,

vise me nocas Duejn nervirao, nego li Parker npr...

ย 

problem je "samo" sto ti njegovi sutevi ne ulaze,i sad da vidimo koliko je psihicki jak ds to izdrzi

Posted

Sto se tice Parkera, jos jedan sam koji misli da ne cascava prisustvom.

Nemoguce da on i Panter nisu razgovarali i da ga ovaj nije pripremio gdje dolazi.

Bice promjena u njegovoj igri, treba sacekati da sve to legne na svoje.ย 

ย 

ย 

ย 

Pride, imam osjecaj da je opasan gotivac.

• Like 5
Posted

Ja kad im kamera prikaลพe face pomislim da je Jabari junior a Murinen prekaljena maฤka.

ย 

Jabari uvijek izgleda nekako uplaลกeno i razrogaฤeno a Murinen kao da bi u svakom trenutku mogao jebat mater prvom do sebe.

Posted
14 minutes ago, Ne sam Safete said:

Sto se tice Parkera, jos jedan sam koji misli da ne cascava prisustvom.

Nemoguce da on i Panter nisu razgovarali i da ga ovaj nije pripremio gdje dolazi.

Bice promjena u njegovoj igri, treba sacekati da sve to legne na svoje.ย 

ย 

Isto.

ย 

U suลกtini, on radi ono ลกto je radio i prethodne dve godine, samo ลกto mu ลกutevi ne ulaze. Ok, daleko od toga da je to "samo", ali nije u smislu da je lenj da kreira bolju poziciju i sliฤno. Juฤe je bio baลก agreisvan, kako primi loptu tako napada koลก, ako pomognu, izbacuje pas... Imao je 5 asistencija i joลก bar 3-4 dobre pozicije koje je stvorio, a koje nismo realizovali.

ย 

Kako god, jasno je da ฤ‡e biti minus igraฤ, dokle god ti ลกutevi ne budu ulazili. Ali eto verujem da ฤ‡e on doฤ‡i na svoje.

ย 

Posted
20 minutes ago, Ne sam Safete said:

Pride, imam osjecaj da je opasan gotivac.

ย 

ฤŒovek je viฤ‘en kako se vozi beogradskom linijom 50, jednom od najgorih ลกto se tiฤe gradskog prevoza, being totally chill&unbothered. Bukvalno je certified cool.ย ๐Ÿ˜

ย 

Ali da je trenutno uลพasan na terenu, jeste.ย 

ย 

17 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ja kad im kamera prikaลพe face pomislim da je Jabari junior a Murinen prekaljena maฤka.

ย 

Jabari uvijek izgleda nekako uplaลกeno i razrogaฤeno a Murinen kao da bi u svakom trenutku mogao jebat mater prvom do sebe.

ย 

Samo da taj prvi do sebe ne bude saigraฤ...ย ๐Ÿ˜

• Ha-ha 1
Posted

Al najace sad spika trazi se, bira se pametno, gleda se NBA i onda dovedes rejecta Reala i sad ostarelog Nicka koga si mogao i pre mesec-dva lagano da dovedes i da izbegnes ovo ad hoc prilagodjavanje i uigravanje....

• Like 3