Wingwalker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ja sam dao cca 100.000 za sezonsku kartu, moje pare nisu drzavne, a verujem ni dosta ljudi koji i kupuju mozda najskuplje sezonske karte u evropi. Svaka čast ali da bi sakupili 27 milki sa maksimalnih 15k prodatih sezonskih...svaka bi u proseku koštala 1.800 eura. Već sa nešto skromnijim budžetom od 20M prosek bi bio 1.300 eura. U slučaju potpunog odvajanja od sajko sise mora se računati i na redovno plaćanje poreza kao i zakupa Arene po verovatno nabudjenim cenama. Plus većina sponzora učestvuje u tom pulu po direktivi. Rezime...moguće je u teoriji ali ipak samo za neki EC level gde bi se šutali u dupeta za potpis Luke Šamanića. 13
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jebalo vas brojanje para u komšijskom dušeku. Ovde se radi o nečemu mnogo bitnijem. Poštovanje za braću Grobare koji su se suprostavili ćacijima. Za to treba imati muda jer svi vidimo šta se dešava ljudima koji pruže podršku studentima na bilo koji način. Nadam se da ćemo se boriti zajedno. Još jednom živela braća iz Arene. 29 4 4 9
Plavi Dres Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sve ovo oko Partizana, Zvezde, reprezentacija, dobro pokazuje u kakvoj mi državi živimo. SNS je toliko pustio pipke svuda, da je to došlo odavno do sumanutih granica. Da budem konkretniji, nema sumnje da ni Željko Obradović bez dozvole Vučića nije mogao postati trener Partizana. Naravno, da ga je firmalno doveo Ostoja koji preko SNS-a zarađuje ogroman novac nepotrebno je i napominjati. Tako da je ŽOC svaksko svestan toga, iako naravno kao razuman čovek zna šta je ispravno, pa se u tom smislu i oglašavao. Da bilo bi lepo da se on kao i mnogi drugi oglasi, ali ne preterujmo sa značajem toga. Naravno, to bi popravilo njegovu sliku u našim očima, ali ne puno toga drugog. Tako da ostajemo pre svega mi koji ne želimo ovu vlast, goluruki, protiv njih. Koliko smo mi kao neka masa spremni da se borimo i žrtvujemo, od toga najviše zavisi, a ne od Željka, Karija ili ne znam koje javne ličnosti. 2
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Los_Pollos_Hermanos said: Зар сви у Србији нисте скапирали да ће урадити све да се освети сваком ко га мало чачне. Dobro, izvinjavamo se što ga čačkamo, nećemo više. Hvala Vučiću, idemo na sledeću temu. 1 2
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ajmo malo o Can Paynu... mark stein kaze da nam je najblizi
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Ajmo malo o Can Paynu... mark stein kaze da nam je najblizi 1 7 3
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: odbrambeni mehanizam posle onog sto sam doziveo u areni sinoc
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sa većim imenom dolazi i veća odgovornost. Otud moja rečenica o našem treneru. Tu bih stao, ko razume, razume. Što se tima tiče, u velikom smo problemu, ali bilo je i većih problema pa ih nismo rešili. Dok dovedemo jednog, pa drugog, ode voz, mlin mleje pa se ti snađi. Međutim, stvarno mi je jako teško da pričam bilo šta o našoj igri i o eventualnim prognozama, čovek sad može da ide samo dan po dan pa ako preživi, preživi. Planova i prognoza realno nema 5
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja ću par pametnih o jučerašnjoj utakmici. Baš veliko razočarenje, i to ne sam poraz kao poraz, juče sam već napisao da možemo vrlo lako biti mi ti - koji će biti rutinirani. Imam problem sa svim košarkaškim stvarima koje sam video juče. Šta sam očekivao pred utakmicu? Izolacije i igru 1v5 uglavnom, da će nas pritiskati po terenu i na loptu, dosta tranzicije, brzog ritma, trčanja u leđa i šuteva za tri. Šta smo gledali? Sve to. Ono što nisam očekivao je da ćemo biti toliko glupi da prihvatimo tu igru u tolikoj meri da je onaj trener Pariza imao erekciju 40 minuta. O Obradoviću, njegovoj pripremi i vođenju utakmica, defanzivnim postulatima i jučerašnjoj sramnoj predstavi gde smo bili glineni golubovi u igri u kojoj je delovalo kao da ne znamo pravila, nema potrebe trošiti slova, 100+ u svojoj kući dovoljno govori o kvalitetu njegovog proizvoda. I da, Dwiz je juče pitao Nadira Hifija za ples u dvoje. I ovaj zaplesao. Na kraju utakmice mu poručio -što ulaziš u frku kad si slabiji? 2
Pantelija Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, Dzep said: Stvarno hvala na brizi, nije da nije bilo razloga, pošto je bilo napušavanja i pretnji, ali još smo živi! Moramo svi da čuvamo jedni druge u borbi protiv ovih 'sila haosa i bezumlja' (glasom Spomenike Jović), samo solidarnošću i zajedništvom pobeđujemo zlo. A sad malo utisaka: Izuzetno mi je drago što sam prisustvovao ovom događaju večeras. Uopšte se nisam nervirao oko utakmice pošto sam 15 minuta pre nego što je počela znao da je izgubljena, čim sam video transparent iza kopa. Nije bilo teorije da se sama utakmica završi drugačije nego što se završila i karijera a i život tog čoveka - težak poraz je bio neminovan a na to se, imitirajući život tog zločinca, posle duge i teške bolesti nadovezala i smrt kopa. U čemu sam neizmerno uživao. Bilo je divno videti kako ih svi zapišavaju, kako rade telefoni na poluvremenu, kako ne znaju šta će i kako će i kako na kraju ti bezvratni veprovi odlaze pokunjeni. Ne postoje reči kojima bih mogao više da ih vređam. I do sada sam to znao, pošto sam silom neprilika duboko uronjen u borbu protiv organizovane kriminalne grupe koja nam je zasela za vrat, ali sad sam u to uveren - kraj je blizu. Držite se sad svi i čuvajte se jer pred zoru se mrzne, drugovi Partizani. O samoj utakmici ne treba trošiti baš previše reči - mi smo ovo samo eventualno mogli da izvučemo uz Arenu na 150 posto i uz sve raspoložene igrače. Malo rukah, malena i snaga, protivnička ekipa nas je pošteno i nadtrčala i nadskakala i bolje odigrala, u svim elementima su bili bolji i zasluženo pobedili. Ne očekujem da će biti bolje i sa pojačanjima, bar ne još neko vreme. Čak i kad loše vreme prođe, ne očekujem da možemo išta više od borbe za plej in. Jednostavno mi se čini da ni ljudstvom, ni igrom, ni idejom, ni vođenjem, ne dobacujemo do kvaliteta potrebnog za nešto više od participacije u EL. Ono što me sad posebno zanima je Barsa sledećeg petka - očekujem Ćaci reakciju, ljude po svim ćoškovima Arene i borbu svuda. Ne mogu mnogo toga da uradim, ali biću spreman, što i drugima preporučujem. Smrt fašizmu, živeo Partizan! Brate, da si mi živ i zdrav 100 godina. Svaka čast tebi i tvojima na borbi protiv ovog zla. Sramota me je od naših nazovi navijača. Prodali su veru za večeru. Zbog njih više ne idem na utakmice. Naravno, i zbog rukovodstva. Još jednom pozz i sve najbolje! 11 1 1
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: I da kada je on dao podrsku za studente mediji su dobili nalog da ga uopste ne pominju u izvestajima i njegove konferencije al srecom to je brzo prestalo. Dugo su ignorisali sve njegove izjave posle meceva, nisi mogao da procitas njegovo ima u izvestajima utakmica na b92, kuriru ili informeru. To je bila tada strategija.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, TripleJ said: Dugo su ignorisali sve njegove izjave posle meceva, nisi mogao da procitas njegovo ima u izvestajima utakmica na b92, kuriru ili informeru. To je bila tada strategija. Da, brzo su prestali sa Novakom.Malo sam pomesao.No vratili su.
Davai Davai Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve vreme mislim ciazzi dobili batine, kad ono… 🤕
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja će reći samo da sam kao navijač Crvene Zvezde sinoć poželeo, a jutros još više, da sam tu na tribini uz grobare koji su hrabro stali protiv ološa i gamadi koja brani ovaj kriminalni režim na čelu sa pacijentom odbeglim iz Kovina. 8 1
Obi-Wan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dečko sa transparentom javno na sviteru isprozivao Ostoju, ogroman rispekt...hrabrost level milion🙌 10
Šiljokapi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Drugari grobari, ogroman rispekt za sinoćno ponašanje na tribini! Nadam se da vas Evroliga neće kazniti pražnjenjem dela tribina pa da ćaci imaju manji otpor. U ova najluđa vremena, kad nama normalnima (relativno, jer bi ovde i lud poludeo) pokušavaju najnenormalnije stvari predstaviti kao normalne, iskazati ispravan stav pred očima, ušima kamerama.... treba imati muda (jebeš kulturan govor)! Sinoć u Areni su mi bili kum i nekoliko prijatelja, danas ne pričaju ni sekund o basketu već o pičkaranju i otporu bezumlju. Basket je najlepša sporedna stvar na svetu ali je ipak sporedna. Puna podrška i sa naše strane brda!!! 7 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Juče mi pred utakmicu drug pokazuje poruku sa tvitera gde mu neko piše da će biti neko sranje. Potpuno orkestrirano i iscenirano. Ponosam sam na publiku, jer ih je bukvalno 19500 ljudi napušavalo pola sata bez prestanka. I potpuno mi je neverovatno da se sranje desi usred najveće serije KKPa i sigurno najboljih recimo 5 minuta na ovoj tekmi, kad smo i poveli 4-5 razlike. Ni najmanje se ne zavaravam da bi se utakmica drugačije završila, ali da smo presečeni u vrhunskom momentumu, jesmo. 6 1 1
Miloš 52 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Nije ovde tema utakmica, kako bre da dobijete nadrogirane Parižane a ološ bije publiku? Svaka cast svakom coveku, zeni, mladicu, devojci, detetu, svakome ko se suprotstavio kriminalcima iz CZ, a...Kakva crna igra u takvoj atmosferi...Isto se odnosi na nas. Edited 11 hours ago by Miloš 52 2
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ne osecam nikakvu satisfakciju. Sve je ovde toliko bedno i promaseno. Na pola koraka sam od toga da prvi put u zivotu odem na odmor od KKP, indefinitely. Pusti ti odmor, nego mi reci šta misliš o Pejnu? Sinoć sam nešto pokušavao da se setim, znam da si svojevremeno jednog pleja iz Finiksa prizivao, drugog nisi voleo. Nešto mi u glavi da su to bili Pejn i Šamet, a da ti je Pejn bio taj kojeg priželjkuješ. Je l se dobro sećam, ili sam sve izmešao?
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, realno *w said: Juče mi pred utakmicu drug pokazuje poruku sa tvitera gde mu neko piše da će biti neko sranje. Potpuno orkestrirano i iscenirano. Ponosam sam na publiku, jer ih je bukvalno 19500 ljudi napušavalo pola sata bez prestanka. I potpuno mi je neverovatno da se sranje desi usred najveće serije KKPa i sigurno najboljih recimo 5 minuta na ovoj tekmi, kad smo i poveli 4-5 razlike. Ni najmanje se ne zavaravam da bi se utakmica drugačije završila, ali da smo presečeni u vrhunskom momentumu, jesmo. sranje pocinje na njihovom tajmautu kad sko poveli 5 razlike. Sva publika, court seat, igraci sa klupa, a mislim da sam uhvatio i sudije da gledaju sta se desava... nikog kosarka vise nije zanimala 3
Šiljokapi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Upravo sada na 202, Džoni i Sloboda sloboda nije bozije sijeme pa da ti ga netko da sloboda nije zahvalnica procitana abecednim redom sloboda nije krilatica reklamnog panoa konstruktivna kritika postojeceg stanja sloboda je zena uzmi je sloboda nije podmetanje ideoloski zakrzljale forme sloboda nije podmetanje ideoloski bilo kakve forme sloboda nije jednostavni domaci zadatak ona je svijest o skladu nesklada nesavrsenih ljudi sloboda te ceka uzmi je datumi sijecanja kontrola lupa vratima regularna predstava ko ne pamti iznova prozivljava sloboda nije mizantropski odbaceno kukavicije jaje sloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glava sloboda nije referada stanicnih setaca ona je svijest o skladu nesklada nesavrsenih ljudi sloboda je zena uzmi je 5
Angola Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da li je nemoguce naci jos jednog igraca koji je sposoban da lepo prenese loptu preko pola i ponesto kreira? Kako smo dosli do toga da se raspadnemo bez Karlika? Mnogo je pitanja u vezi rostera. Jeste rano, ali mislim da se gadno pogresilo oko izbora Jabarija da bude prva cetvorka. Talentovan napadacki ali u odbrani ogromna rupa. Nemogucnost da se dovede druga petica, pa onda zamena za Nilikinu, a raspolazemo dobrim budzetom? Dosta nejasnih stvari.
Placebo Lone star Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nisu skupe karte kakve se stvari motaju ljudima po glavi. 1
ChrisJudd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Lepo je što se na ovom topiku javlja dosta komšija da nas podrži, znam da je iskreno. Ali bi bilo važnije da se organizujete i na utakmici protiv Asvela (koju će igrači dobiti i bez vaše podrške) kažete šta imate glasno i jasno. Jesu vaši ćaciji jači i opasniji od naših, ali ni blizu toliko koliko se misli, kada vas 18000 nastupi složno ne mogu vam ništa. Imate u ekipi tri sjajna momka koja su iskazala svoj stav, a Kalina istrpeo i posledice zbog toga. Stanite iza njih. Edited 10 hours ago by ChrisJudd 17
Trigger Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, ChrisJudd said: Lepo je što se na ovom topiku javlja dosta komšija da nas podrži, znam da je iskreno. Ali bi bilo važnije da se organizujete i na utakmici protiv Asvela (koju će igrači dobiti i bez vaše podrške) kažete šta imate glasno i jasno. Jesu vaši ćaciji jači i opasniji od naših, ali ni blizu toliko koliko se misli, kada vas 18000 nastupi složno ne mogu vam ništa. Imate u ekipi tri sjajna momka koja su iskazala svoj stav, a Kalina istrpeo i posledice zbog toga. Stanite iza njih. Nema leba od toga, prošle sezone smo uspeli nešto malo u par utakmica(bila je baš dobra energija tada, na ovome vam baš zavidim) dok nas nisu ubili u pojam ovi preko puta. Ove sezone je muk. Još kada su rezultati dobri niko ni reč. 2
Recommended Posts