ScepanScekicSto Posted Friday at 05:10 PM Posted Friday at 05:10 PM Pa ili on ili Morris Β ne znam ko bi drugi mofao
Jakob Aman Posted Friday at 05:10 PM Posted Friday at 05:10 PM Doveden je da bude drugi centar. Bar je igrao u Evropi. Samo bi nam falio neki kome treba adaptacija...
Papanikolesku Posted Friday at 05:12 PM Posted Friday at 05:12 PM Tri miliona evra za Bruna Fernanda, buaahaha pa ja nemam reΔi. Kakva moΔ pregovaranja, kakve glave π«’ Eto Dejm/Ε Δepo, nadam se da ste dobili sve odgovore ovom cifromΒ Β #ubogasirotinja
Tex_Willer Posted Friday at 05:12 PM Posted Friday at 05:12 PM 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa ili on ili Morris Β ne znam ko bi drugi mofao Killian Hayes takodje 1
bungalov Posted Friday at 05:13 PM Posted Friday at 05:13 PM 1 minute ago, Jakob Aman said: Doveden je da bude drugi centar. Bar je igrao u Evropi. Samo bi nam falio neki kome treba adaptacija... Drugi centar skuplji od prvog. Sad ce onaj jedan lik da iskoci "otkud ti znas koliku platu ima prvi centar"Β π€£ Β ruku na srce, tajrik je pored ovog mede izgledao kao krilo, tako da mislim da smo makar po gabaritu na dobrom putu. 1
Son_of_a_gun Posted Friday at 05:14 PM Posted Friday at 05:14 PM Ja od Fernanda oΔekujem baΕ‘ dosta ali Ε‘ta znam jaβ¦ Β Bez obzira na to, debelo preplaΔn ako je istina. S druge strane ovo mi liΔi viΕ‘e na pravdanje budΕΎeta nego na istinu, jer ako nam je Fernando plaΔeniji od trija CTS mi smo u debelom problemu i tu najmanje mislim na finansije. 1
Ε iljokapi Posted Friday at 05:17 PM Posted Friday at 05:17 PM 1 hour ago, Stiletto said: Β Nemam pojma kako da obriΕ‘em ovo goreπ«£ 12 minutes ago, Alek The Great said: A pisu 1,2+1,9=2,9m Nesto su u skoli bezali sa casova matematike. UraΔunali popust na koliΔinu. Sorry za upad na drugu stranu brda
Tex_Willer Posted Friday at 05:17 PM Posted Friday at 05:17 PM Dobra stvar je ta Ε‘to je paljevina, letargija u Madridu i prosek od 60g na tribinama ne mogu izvuΔi maksimum njemu.
Stiletto Posted Friday at 05:18 PM Posted Friday at 05:18 PM Za ekipu luΔkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona. Β Za koΕ‘arkaΕ‘ki klub... da prvo vidim pa Δu da priΔam.Β 1
Don Dusko Posted Friday at 05:21 PM Posted Friday at 05:21 PM 12 minutes ago, Tex_Willer said: Da li odgovara Pejn grobarijo?Β Ako mislis na Kamerona Pejna onda se bojim za @SteveFrancis#3Β zdravlje. 1
Barkley#34 Posted Friday at 05:27 PM Posted Friday at 05:27 PM 9 minutes ago, Stiletto said: Za ekipu luΔkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona. Β Za koΕ‘arkaΕ‘ki klub... da prvo vidim pa Δu da priΔam.Β MoΕΎda Δe deo para odraditi kao pomoΔni radnik u Areni.
Shonewizard Posted Friday at 05:32 PM Posted Friday at 05:32 PM Koga briga za drugu godinu ugovora. DobrodoΕ‘lica Brunu, da bude pravo pojaΔanje. Β Da hoΔemo viΕ‘e i bekovsku liniju zatvoriti, pa da se sa licitacija prebacimo na koΕ‘arku. π« Β ---- Β Jabari da zatrpa veΔeras. Nekako kao da su svi zbog njegove loΕ‘e forme na poΔetku izgubili iz vida koliku rezervu imamo tu i koliko on moΕΎe da bude ozbiljno oruΕΎje. 1
DameTime Posted Friday at 05:36 PM Posted Friday at 05:36 PM 36 minutes ago, Son_of_a_gun said: 3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaΕΎnim spidom.Β Β Ili to ili opasno gori pod nogama, a biΔe da je ovo drugo u pitanju. Jednostavno nisu dogovorili opcije na koje su dugo Δekali, pa Δe zato ovaj batica da zapliva u parama.
Son_of_a_gun Posted Friday at 05:38 PM Posted Friday at 05:38 PM Vidio sam koja se imena pominju, tipujem da je Dalano Banton, znajuΔi Ε½eljka ono tijelo je njegov wet dream. 1 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 05:44 PM Posted Friday at 05:44 PM 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Vidio sam koja se imena pominju, tipujem da je Dalano Banton, znajuΔi Ε½eljka ono tijelo je njegov wet dream. Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik
Alek The Great Posted Friday at 05:50 PM Posted Friday at 05:50 PM Zakleo bi se da Payne ima preko 190. Sad gledam i na vise sajtova pise 185.
Son_of_a_gun Posted Friday at 05:53 PM Posted Friday at 05:53 PM 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik Δovjek je hodajuΔi mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo Ε‘to mi igramo.
La mano de Dios Posted Friday at 05:57 PM Posted Friday at 05:57 PM Zar Dalano nije potpisao za Dalas pre par nedelja? On je meni slican igrac Danteu, sut za 3 mu bas skripi, na 30% je tokom cele karijere.
Coz29 Posted Friday at 05:57 PM Posted Friday at 05:57 PM Jbt ne produΕΎiΕ‘ Lesora zbog para i onda do danaΕ‘njeg dana kuburis sa tom pozicijom, ispadas smeΕ‘an, biraΕ‘ neke igrace strasne, gledaΕ‘ muΔenog Kaminskog i matorog Ramba, i na kraju ulupas pare u ovog medjeda Bruna. Β Ajd za pleja neka srede MaΕ‘u i da budemo kompletni.Β Β Bice Fernando okej, ali ne vredi tih para, jedino to moze da opravda lesorovskom sezonom. Β Β
ScepanScekicSto Posted Friday at 05:57 PM Posted Friday at 05:57 PM 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Δovjek je hodajuΔi mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo Ε‘to mi igramo. Sve si u pravu.... on je ala Exum... ja vide mislim da trazs drugaciji tip
odupri se ludilu Posted Friday at 06:04 PM Posted Friday at 06:04 PM Neka mesa pod koΕ‘em.Β Dobro doΕ‘ao Bruno, polako sa njim raditi i mogli bi to dobro biti. Treba neko da odbijeni Rikea ludu glavu.
Alek The Great Posted Friday at 06:05 PM Posted Friday at 06:05 PM Moris i Bruno imaju istu agenciju. Just sayin'
Luchifer89 Posted Friday at 06:06 PM Posted Friday at 06:06 PM Just now, Alek The Great said: Moris i Bruno imaju istu agenciju. Just sayin' Pa jel Δitav MM?
Coz29 Posted Friday at 06:06 PM Posted Friday at 06:06 PM Najbolje bi bilo sada da ne produze Tajrika, pa da se jebemo opet 3 godine, a dovedemo nekog normalnog igraca. Valja dobro izabrati, ne valja ΕΎuriti. Β I ovog pleja sto dovode, ako ne potpisu na 2 godine, opet promasena poenta svega. Β Valjda je poenta da imamo ceo tim na okupu i sledece godine, da prodju zajedno pripreme i ako sledece godine ne urade nista, onda nema izgovora. Β Β
Recommended Posts