Son_of_a_gun Posted Friday at 01:49 PM Posted Friday at 01:49 PM (edited) Birkenstock je jedina prava priča. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaža… Edited Friday at 02:08 PM by Son_of_a_gun Slika. 1
longbowman Posted Friday at 01:51 PM Posted Friday at 01:51 PM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Birkenstock je jedina prava priča. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaža… Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda?
Barkley#34 Posted Friday at 01:52 PM Posted Friday at 01:52 PM 11 minutes ago, Luchifer89 said: Ja se oblačim ko za Milano, pa nek bude šta biti mora Ja ću iz iste flajke da sipam kao protiv Baska.
Luchifer89 Posted Friday at 01:54 PM Posted Friday at 01:54 PM (edited) https://kkpartizanshop.com/collections/under-armour-kolekcija Povećava se broj artikala Edited Friday at 01:56 PM by Luchifer89
drperce Posted Friday at 01:59 PM Posted Friday at 01:59 PM Cigani vox: - pisalo se o Batleru u smislu kako jos nije ozvaniceno i kako cemo da nesto sjebemo pre potpisa. Kad je potpisan 2-3 komentara - najveci modni detalj štaka na snimku gde Novak roka Grobari vox: - o centru nasiroko nedeljama unazad , kad je stigao samo Chaos ga opisao i sta ocekuje - ali zato moda Bajo moj - brat sa zelenim sakoima iz Zare, cizmice, papuce Btw dobijate veceras, Bonga kao protiv Turaka, Steeling se vraca u formu, Vasington i Hifi dva spajdermena meme pre podbacivanja 3 1
Stiletto Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM 10 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja sam svoje vec odradio Ja sam još uvek na bazičnim pripremama... 1
nemanjaol Posted Friday at 02:09 PM Posted Friday at 02:09 PM Za New Balance mislite na ove? Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne
Son_of_a_gun Posted Friday at 02:10 PM Posted Friday at 02:10 PM 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Fino ti stoje, torimaux Hvala matori. 😁 Opravio sam. 17 minutes ago, longbowman said: Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda? 2/3.
jedibojan Posted Friday at 02:27 PM Posted Friday at 02:27 PM 17 minutes ago, nemanjaol said: Za New Balance mislite na ove? Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne 2
SteveFrancis#3 Posted Friday at 02:34 PM Posted Friday at 02:34 PM (edited) @nemanjaol Mislim na ovu abominaciju 9060 Edited Friday at 02:34 PM by SteveFrancis#3
kojihit Posted Friday at 02:37 PM Posted Friday at 02:37 PM Te patike su nesto najodvratnije ikada 7 1 1
SteveFrancis#3 Posted Friday at 02:43 PM Posted Friday at 02:43 PM 6 minutes ago, kojihit said: Te patike su nesto najodvratnije ikada 1
Smrtokapa Posted Friday at 02:49 PM Posted Friday at 02:49 PM Đon ovih patika izgleda kao produkt digestivnog trakta bolesnog govečeta. 1 1
Marvin Posted Friday at 03:01 PM Posted Friday at 03:01 PM Bratjo i sestre, Da bi se veceras dobilo, mora da se ispuni bar 4 od 6 uslova: - da Sava Licimur zamisli da igra KLS - da Sterling vrati konstantu, posto one partije od ispod 10 poena bi trebalo da su izuzetak a ne pravilo - da Dzabari izvadi glavu iz guzice i pocne da pogadja - da Vanja pogodi bar dve one njegove trojke van balansa u poslednjoj sekundi - da Bonga pored svoje sveprisutne defanzive vrati sutersku formu iz prosle sezone - da se svi igraci sete da teren ima dva kraja i odigraju neku fakin obranu Sto se tice Karlika, negde sredinom prosle sezone sam pisao kako sam srecan sto konacno imamo pravog pleja, ali u isto vreme imam utisak da se onda ekipa previse oslanja na njega u napadu i da su ostali igraci nekako vise staticni, cekajuci njegovu kreaciju. E pa sad nema vise izgovora, svaki kos mora da se krvavo zaradi. Ja cu srecom biti na nekoj zurci, tako da nemojte da me bukate i lepo se igrajte ❤️ 6
bungalov Posted Friday at 03:03 PM Posted Friday at 03:03 PM 1 hour ago, Luchifer89 said: https://kkpartizanshop.com/collections/under-armour-kolekcija Povećava se broj artikala Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike". Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira. 2
nemanjaol Posted Friday at 03:03 PM Posted Friday at 03:03 PM 32 minutes ago, jedibojan said: Hej! Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje. @SteveFrancis#3 A ok, te i jesu gadne 😄 Mislio sam da misliš na ove moje pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex 1
Elevator Operater Posted Friday at 03:14 PM Posted Friday at 03:14 PM Pardon, ali kako je vama "gleda da izmuze real za jos para pre nego sto raskine saradnju" = Bruno i zvanicno Partizanov? 1
Smrtokapa Posted Friday at 03:14 PM Posted Friday at 03:14 PM 8 minutes ago, nemanjaol said: Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje. Ovo izaziva neobične asocijacije na Ulanovasove brkove i formu šuta. 1
fedor Posted Friday at 03:16 PM Posted Friday at 03:16 PM 11 minutes ago, bungalov said: Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike". Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira. Htedoh ovo da napisem, ali onda silom prilika naletim na subredit "Ugg_Fetish" i evo vec treci sat tamo... Nego stvarno sramota da klub koji ma budzet 27 famoznih miliona ima ovakve propuste i sajt generalno. 1
kojihit Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM I Ugg čizme su abominacija, imala sam kao klinka neku kopiju kao iz Office Shoesa (lol) tipa Skechers, safe to say da su letele u kantu jako brzo A ove papuče patofne su tek abominacija ja bi to zabranila i sve spalila
Barkley#34 Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM 17 minutes ago, nemanjaol said: pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex Podeljena su mišljenja - ti misliš da su unisex a svi ostali misle da su ženske. 1 19
Sinnerman Posted Friday at 03:33 PM Posted Friday at 03:33 PM Ja sam mislio da smo mi na našoj temi prsli. Sad mi malo lakše. 1 1
Recommended Posts