Son_of_a_gun Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Birkenstock je jedina prava priča. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaža… Edited 11 hours ago by Son_of_a_gun Slika. 1
longbowman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Birkenstock je jedina prava priča. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaža… Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda?
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Luchifer89 said: Ja se oblačim ko za Milano, pa nek bude šta biti mora Ja ću iz iste flajke da sipam kao protiv Baska.
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) https://kkpartizanshop.com/collections/under-armour-kolekcija Povećava se broj artikala Edited 12 hours ago by Luchifer89
drperce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cigani vox: - pisalo se o Batleru u smislu kako jos nije ozvaniceno i kako cemo da nesto sjebemo pre potpisa. Kad je potpisan 2-3 komentara - najveci modni detalj štaka na snimku gde Novak roka Grobari vox: - o centru nasiroko nedeljama unazad , kad je stigao samo Chaos ga opisao i sta ocekuje - ali zato moda Bajo moj - brat sa zelenim sakoima iz Zare, cizmice, papuce Btw dobijate veceras, Bonga kao protiv Turaka, Steeling se vraca u formu, Vasington i Hifi dva spajdermena meme pre podbacivanja 3 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja sam svoje vec odradio Ja sam još uvek na bazičnim pripremama... 1
nemanjaol Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Za New Balance mislite na ove? Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Fino ti stoje, torimaux Hvala matori. 😁 Opravio sam. 17 minutes ago, longbowman said: Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda? 2/3.
jedibojan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, nemanjaol said: Za New Balance mislite na ove? Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne 2
SteveFrancis#3 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) @nemanjaol Mislim na ovu abominaciju 9060 Edited 11 hours ago by SteveFrancis#3
SteveFrancis#3 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, kojihit said: Te patike su nesto najodvratnije ikada 1
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Đon ovih patika izgleda kao produkt digestivnog trakta bolesnog govečeta. 1 1
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bratjo i sestre, Da bi se veceras dobilo, mora da se ispuni bar 4 od 6 uslova: - da Sava Licimur zamisli da igra KLS - da Sterling vrati konstantu, posto one partije od ispod 10 poena bi trebalo da su izuzetak a ne pravilo - da Dzabari izvadi glavu iz guzice i pocne da pogadja - da Vanja pogodi bar dve one njegove trojke van balansa u poslednjoj sekundi - da Bonga pored svoje sveprisutne defanzive vrati sutersku formu iz prosle sezone - da se svi igraci sete da teren ima dva kraja i odigraju neku fakin obranu Sto se tice Karlika, negde sredinom prosle sezone sam pisao kako sam srecan sto konacno imamo pravog pleja, ali u isto vreme imam utisak da se onda ekipa previse oslanja na njega u napadu i da su ostali igraci nekako vise staticni, cekajuci njegovu kreaciju. E pa sad nema vise izgovora, svaki kos mora da se krvavo zaradi. Ja cu srecom biti na nekoj zurci, tako da nemojte da me bukate i lepo se igrajte ❤️ 6
bungalov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Luchifer89 said: https://kkpartizanshop.com/collections/under-armour-kolekcija Povećava se broj artikala Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike". Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira. 2
nemanjaol Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, jedibojan said: Hej! Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje. @SteveFrancis#3 A ok, te i jesu gadne 😄 Mislio sam da misliš na ove moje pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pardon, ali kako je vama "gleda da izmuze real za jos para pre nego sto raskine saradnju" = Bruno i zvanicno Partizanov? 1
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, nemanjaol said: Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje. Ovo izaziva neobične asocijacije na Ulanovasove brkove i formu šuta. 1
fedor Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, bungalov said: Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike". Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira. Htedoh ovo da napisem, ali onda silom prilika naletim na subredit "Ugg_Fetish" i evo vec treci sat tamo... Nego stvarno sramota da klub koji ma budzet 27 famoznih miliona ima ovakve propuste i sajt generalno. 1
kojihit Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I Ugg čizme su abominacija, imala sam kao klinka neku kopiju kao iz Office Shoesa (lol) tipa Skechers, safe to say da su letele u kantu jako brzo A ove papuče patofne su tek abominacija ja bi to zabranila i sve spalila
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, nemanjaol said: pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex Podeljena su mišljenja - ti misliš da su unisex a svi ostali misle da su ženske. 1 19
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam mislio da smo mi na našoj temi prsli. Sad mi malo lakše. 1 1
Recommended Posts