Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Birkenstock je jedina prava priča. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaža… 

IMG-6742.jpg

Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda?

Posted

Cigani vox:

- pisalo se o Batleru u smislu kako jos nije ozvaniceno i kako cemo da nesto sjebemo pre potpisa. Kad je potpisan 2-3 komentara

- najveci modni detalj štaka na snimku gde Novak roka

Grobari vox:

- o centru nasiroko nedeljama unazad , kad je stigao samo Chaos ga opisao i sta ocekuje

- ali zato moda Bajo moj - brat sa zelenim sakoima iz Zare, cizmice, papuce

Btw dobijate veceras, Bonga kao protiv Turaka, Steeling se vraca u formu, Vasington i Hifi dva spajdermena meme pre podbacivanja

• Like 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Za New Balance mislite na ove?

spacer.png

Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne

Posted
17 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Fino ti stoje, torimaux

Hvala matori. 😁 Opravio sam.

17 minutes ago, longbowman said:

Jel ima ovakva reklama ali da je zena plava, plavooka i bleda?

2/3.

Posted
17 minutes ago, nemanjaol said:

Za New Balance mislite na ove?

spacer.png

Ja ih kupio u junu 2022. jos ih nosim ponekad, mada su se malo iscepale. Odlicne patike, i za po gradu, a i hajkovao sam u njima 20km po ne bas lakom terenu. Max udobne

• Ha-ha 2
Posted

Bratjo i sestre,

Da bi se veceras dobilo, mora da se ispuni bar 4 od 6 uslova:

- da Sava Licimur zamisli da igra KLS

- da Sterling vrati konstantu, posto one partije od ispod 10 poena bi trebalo da su izuzetak a ne pravilo

- da Dzabari izvadi glavu iz guzice i pocne da pogadja

- da Vanja pogodi bar dve one njegove trojke van balansa u poslednjoj sekundi

- da Bonga pored svoje sveprisutne defanzive vrati sutersku formu iz prosle sezone

- da se svi igraci sete da teren ima dva kraja i odigraju neku fakin obranu

Sto se tice Karlika,

negde sredinom prosle sezone sam pisao kako sam srecan sto konacno imamo pravog pleja, ali u isto vreme imam utisak da se onda ekipa previse oslanja na njega u napadu i da su ostali igraci nekako vise staticni, cekajuci njegovu kreaciju.

E pa sad nema vise izgovora, svaki kos mora da se krvavo zaradi.

Ja cu srecom biti na nekoj zurci, tako da nemojte da me bukate i lepo se igrajte ❤️

• Like 6
Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike".

Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira.

• Like 2
Posted
32 minutes ago, jedibojan said:

Hej! Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje.

@SteveFrancis#3 A ok, te i jesu gadne 😄

Mislio sam da misliš na ove moje pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, nemanjaol said:

Makar ne nosim Patagonia prsluk preko košulje.

Ovo izaziva neobične asocijacije na Ulanovasove brkove i formu šuta.

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, bungalov said:

Zar je moguce da im je u linku stari tehnicki sponzor koji vodi do novog tehnickog sponzora?! Evo javljam se da besplatno pravim i odrzavam sajt KK dok god je Zoc u klubu. Bice puno bolje odo ovog, uz svo duzno postovanje ovima koji ga sad odrzavaju. Verujem da je "koliko para, tolimo muzike".

Nego, ovo ne moze biti grobarskiji pristup temi. Usred 3 meseca cekanja na NBA cut, povrede glavnog igraca i totalne havarije na NBA trzistu za obe pozicije lagano se preslo na pricu o modi. I posle neko pita sto ne teramo Zoca kao sto cigani teraju sve po redu. Pa zato sto nas zabole za Kup i KLS i ABA, sve dok se lepo zajebavamo. Ifea necemo vracati, ali hocemo Gagica samo li nas neko iznervira.

Htedoh ovo da napisem, ali onda silom prilika naletim na subredit "Ugg_Fetish" i evo vec treci sat tamo...

Nego stvarno sramota da klub koji ma budzet 27 famoznih miliona ima ovakve propuste i sajt generalno. 

• Ha-ha 1
Posted

I Ugg čizme su abominacija, imala sam kao klinka neku kopiju kao iz Office Shoesa (lol) tipa Skechers, safe to say da su letele u kantu jako brzo

A ove papuče patofne su tek abominacija ja bi to zabranila i sve spalila

Posted
17 minutes ago, nemanjaol said:

pošto uglavnom i te viđam devojke da nose, iako su unisex

Podeljena su mišljenja - ti misliš da su unisex a svi ostali misle da su ženske. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 19