Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni stvarno nije jasno zbog cega tacno Pokush moze biti nezadovoljan. Realno, sansu je dobio, solidne minute imajuci sve u vidu do sad. Osim par bljesaka, videli smo precious little od tih jednoroskih kvaliteta u praksi, na stvarnim utakmicama. U ABA kad god se ocekivalo da uz vecu ulogu pokaze da je potencijalno buduci lider, nije bas ostavljao bez teksta. Da ne pricamo o ovakvim tekmama poput jucerasnje, koje su nacrtane za njegovo dokazivanje i hvatanje zaleta - baca cigle, uzima turnaround fadeaway protiv bekcica za dve glave nizeg od sebe, defanzivno ne postoji ni unutra ni napolju, energija 0... Protiv Splita isto jeziv, Krka jedina za prelaznu ocenu u Jadranci do sad. U EL naravno ne dobija neke minute jer ni u ABA ne moze da ne bude minus igrac, tako da je sasvim logicno da mu Zeljko daje po 5 nekih minuta, eto da odmori ostale centre i nada se da nece da napravi neku stravicnu minuscinu za to vreme.Β 

• Like 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

https://www.sport24.gr/basket/o-olimpiakos-theleimpatler/

Β 

evo dopune, grcki sport24 kazeΒ 

Β 

OlympiacosΒ has set its sights onΒ Jared Butler (2000, 1.91m), according to information fromΒ SPORT24Β .

The American guard - a Baylor graduate - has, of course, attracted the interest of other EuroLeague teams. Among them are Red Star Belgrade and Partizan Belgrade. He himself is willing to move to Europe, for a reasonable price.

The 25-year-old winger has played in 148 regular-season NBA games, averaging 6.7 points, 1.5 rebounds and 2.8 assists. Since his NBA career began in 2021, Butler has played for the Jazz, Thunder, Wizards and Sixers.

• Like 1
Posted

Ovo za Pokua sam i ja čuo, iz neke treΔ‡e ruke. Verujem da ga je Mikin dolazak malo poremetio, ali to je samo moja pretpostavka. MoΕΎda samo hoΔ‡e da ode negde gde Δ‡e imati veΔ‡u minutaΕΎu i to mu iskreno ΕΎelim. Voleo bih da ga vidim kog nekog Trinkija ili Herberta npr

• Like 2
Posted
10 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Tako to rade ozbiljni timovi sa ozbiljnim ambicijama. Cijena sitnica.

Β 

Eee Ostoja, kokoΕ‘aru poΕ‘umljeni…

Ja ne znam sta vi hocete? Imate Karlika za 2 do 3 meseca. Vama treba neko da poveze redove i da prezivite za to vreme, a kada se Karlik vrati da se povuce i odigra 15ak minuta po mecu iza njega. To vam je trebalo i do sada, pogotovu od kada je Nilikina otisao. Sta ce se desiti ako dovedete Batlera i onda se vrati Karlik. Ko uzima loptu i ko je baja? Njega isto i kod nas pozivaju, a imamo Grejma za koju nedelju. Mozda bi i vama i nama odgovarao neki Monte Moris ili vama Kalates, a nama neki Metjuz. Od kada su 1.5 miliona plus bonusi nista za nase klubove?

Posted

Ja bih samo da budem on record da mi je bezveze ovo kenjanje po D Wizzu

Β 

Moze se svasta reci o liku, ali ne moze se poreci da mu je stalo i da se trudi.

Β 

Na kraju dana uvek maksimalno igra i Aba ligu sto se ne moze reci za vecinu nosilaca.

Β 

I ja se ozbiljno radujem da vidim kako ce to izgledati protiv Pariza, znamo da njabolje igra kad ima slobodu i kad nije u grcu da ce ga izmeniti Zeljko posle prve gluposti.

• Like 6
Posted
7 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ja ne znam sta vi hocete? Imate Karlika za 2 do 3 meseca. Vama treba neko da poveze redove i da prezivite za to vreme, a kada se Karlik vrati da se povuce i odigra 15ak minuta po mecu iza njega. To vam je trebalo i do sada, pogotovu od kada je Nilikina otisao. Sta ce se desiti ako dovedete Batlera i onda se vrati Karlik. Ko uzima loptu i ko je baja? Njega isto i kod nas pozivaju, a imamo Grejma za koju nedelju. Mozda bi i vama i nama odgovarao neki Monte Moris ili vama Kalates, a nama neki Metjuz. Od kada su 1.5 miliona plus bonusi nista za nase klubove?

Burazeru moj ti si ovde 15 20 postova od sinoć napisao, nemoj da podrzavas i relitivizujes kad drugom kuća gori...

• Like 1
Posted
Just now, Tex_Willer said:

Burazeru moj ti si ovde 15 20 postova od sinoć napisao, nemoj da podrzavas i relitivizujes kad drugom kuća gori...

Dosadno mi, pa citam sve sto mi padne pod ruku. Sto? Da li je zabranjeno? Da li je neko prigovarao vama dok ste pisali kod nas, a realno smo bili u gorem polozaju nego vi sada.Β  Napisao sam sta realno mislim. Imate odlican tim i malo mu fali da bude vrhunski. Jedan bekap plej i jedan centar, a po meni mozda i bekap cetvorka i to je to. Taj bekap plej sigurno nije Batler, ali ako mozete izvolite. Ja ne mislim da ce se to zavrsiti dobro po vas, ali bih voleo to da gledam.

Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Dosadno mi, pa citam sve sto mi padne pod ruku. Sto? Da li je zabranjeno? Da li je neko prigovarao vama dok ste pisali kod nas, a realno smo bili u gorem polozaju nego vi sada.Β  Napisao sam sta realno mislim. Imate odlican tim i malo mu fali da bude vrhunski. Jedan bekap plej i jedan centar, a po meni mozda i bekap cetvorka i to je to. Taj bekap plej sigurno nije Batler, ali ako mozete izvolite. Ja ne mislim da ce se to zavrsiti dobro po vas, ali bih voleo to da gledam.

Imate 4 centra pod ugovorom, zaΕ‘to ste doveli Donatasa?Β 

Β 

Kkp ne treba plej kapitalac, ali treba Oliju koji ima 4 pleja.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Sector said:

KomΕ‘ije ja mislim da bi vam bolje legao Butler nego Calathes.Β 

Β 

Bolje 100 god ziveti kao milioner nego ...

• Like 4