DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 33 minutes ago, La mano de Dios said: Zelis da budes u Top 6 na kraju regularnog dela? Onda moras naci da pobedis Baskoniju na strani i tu nema price, meni je veci problem utakmica sa Realom u smislu da ne bude kidanje 40 min i izgubis na kraju u nekoj neizvesnoj zavrsnici, to onda ne bi valjalo za Baskoniju. Navijaš za Partizan? Iz nekog razloga imam u glavi da si s druge strane brda
Arsenije Pesic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bačio i ja pogled na Baskonija - Real. I jeste, može da se igra s njima, ali da vam čiča Arsenije kaže, spremajte deprozepam i vinjak za ovu nedelju. 2 1 3
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Navijaš za Partizan? Iz nekog razloga imam u glavi da si s druge strane brda Navijam za Napoli 😉 Pratim oba nasa kluba u El ali je na drugom topiku previse toksicno i brzo tako da mi ne odgovara da tamo komentarisem. Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. 1 2
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, La mano de Dios said: Navijam za Napoli 😉 Pratim oba nasa kluba u El ali je na drugom topiku previse toksicno i brzo tako da mi ne odgovara da tamo komentarisem. Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. Znači grobar. Šalim se malo, super! Drugi bold - da, dok ne svratiš na live temu
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, La mano de Dios said: Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. 1 11
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, Arsenije Pesic said: Bačio i ja pogled na Baskonija - Real. I jeste, može da se igra s njima, ali da vam čiča Arsenije kaže, spremajte deprozepam i vinjak za ovu nedelju. Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako nista, trebalo bi da sletimo u Baskonije pre Baskonije 1
Arsenije Pesic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Napravi za poraz/neizvesno x 2, pa ćeš da smanjuješ dozu ako slučajno dođe laganija varijanta.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 24 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Ide ka rutinskoj nasoj pobedi - nista. Ovo treba upiti trezan. Rakija opciono posle. Ide ka rutinskom porazu - 2 casice rakije u toku desavanja, razmak max 15 minuta. Cisto da te lepo opale 1 po 1, da osetis obe. Neizvesno na poluvremenu - brom u toku istog. Zalog za blisku buducnost. Poraz u neizvesnoj zavrsnici - 2 casice u razmaku od odma. Praceno sa momentalnim lezanjem u krevet, da smanjimo rizik svadjanja sa gospodzom, koje bi platio sutradan skuplje nego Zeljko ove poraze. Edited 6 hours ago by Elevator Operater
Shikamaru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 51 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Nema pomoći. 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Mozda me secanje ne sluzi, ali prosle godine smo dobijali dosta meceva u gostima bez da nam je opcija #1 bio sut za 3. Sve one velike pobede (derbi, Milano, Monako, Asvel) su dosle uz izuzetnu smislenost i kretnje u napadu, nalazenje savrsenog resenja za svaku zamku. Ok, osim tog prvog EL derbija, sut nas je sluzio u ovim ostalim pobedama, mada je vise dosao kao slag na tortu, nego kao primarno oruzje. E sad, verujem da si ovog puta u pravu za taj sut, jer smo tek na pocektu sezone i daleko od automatizma u napadu koji nas je krasio kao kaznenu ekspediciju na tim gostovanjima. Pa ne baš, uvek je tu šut bio dobar. Ne mislim opcija 1 u napadu, ali odličan šut. Recimo u Monaku 16-8 trojke, Virtus 18-11, Asvel 24-12, Makabi 23-11, jedino je Milano zgažen sa 22-7 za tri.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Porvrdjuje pbg news zbog ovakvih srvari nam treba jos jedan spol
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago To je ona naša priča, ne treba ništa u backcourtu. Sreća pa nije Karlik. Ne znam čemu ovo zajebavanje sa rosterom, sezonom. 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Porvrdjuje pbg news zbog ovakvih srvari nam treba jos jedan spol Druze, ti izgleda vec udario terapiju? :D 1 8
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Porvrdjuje pbg news zbog ovakvih srvari nam treba jos jedan spol 3
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Piše čovek na hrvatskom, kako i dolikuje... Izaći ću sama 😁 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Come to Berlin bro, imamo razne opcije :D 1
Bobby Shurda Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, ScepanScekicSto said: zbog ovakvih srvari nam treba jos jedan spol 11
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ozbiljan udarac. Morace sad da se kalkulise sa minutima, jbg. Ili da neko uspava Duana pred put i kad se probudi, da mu se kaze da igramo u Širokom Brijegu, pa Subotici. 1 14
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Milton će nam baš nedostajati, pre svega za Baskoniju, ti je mogao da ima prednosti u 1 na 1 i prodoru protiv njihove niske spoljne linije. A ništa, vidim da je krenulo, kako svima tako i nama, držite se
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Barkley#34 said: I Mika je boles'an pa se ne zna da li će putovati. E sad se treba kurčiti i igrati uprkos tome 😒 Uostalom, lik ima 18 godina, sacinjen je od gume i magije.
longbowman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Arsenije Pesic said: Bačio i ja pogled na Baskonija - Real. I jeste, može da se igra s njima, ali da vam čiča Arsenije kaže, spremajte deprozepam i vinjak za ovu nedelju. Ja garantujem i preporučujem leksilijum u kombinaciji sa bolivijskom susnežicom. Mislim i ovako i protiv Reala, čuda čini
Recommended Posts