Tex_Willer Posted yesterday at 04:56 AM Posted yesterday at 04:56 AM Pa nije Murinen neka rupetina da ne moลพe dobiti ลกansu u el I da kad je dobije to moraju biti specificni trenuci. ย Deฤko je baลก fin defanzivno, ima dobar i IQ gde shvata gde i kako se treba postaviti, takodje na skoku je dobar pogotovo kad je na 3( ili zajedno Bonga I on na 3 i 4). ย Dobra stvar je ลกto imamo solidno vreme do duplog kola, bilo bi jebeno da je nedelja-utorak ritam. 2
Jakob Aman Posted yesterday at 05:38 AM Posted yesterday at 05:38 AM Pao ne raฤuna na Jurtsevena... nama bi i te kako znaฤio...
Ne sam Safete Posted yesterday at 05:39 AM Posted yesterday at 05:39 AM Cilj je ostvaren, pobjeda + skauting tim Reala poslije ove tekme izgleda ovako 1 2
odupri se ludilu Posted yesterday at 07:27 AM Posted yesterday at 07:27 AM Steta ลกto nije bilo 20 razlike da vidimo sta Parker moลพe u garbage time protiv ovih. Tako nekako..lik je nesnadjen. Mika je toliko upotrebljiv u odbrani daย ga smo suzdrลพ ลฝocov moze spreฤiti da igra euroligu. A nudi i tu vertikalu napred pa ga ti ฤuvaj. Ima on i solidan sut.To poremeti ฤitavu odbranu. Nisam sklon verovanja da ga Zoc neฤe koristiti nego je viลกe proces u pravljenju hijerarhije ekipe taj koji ฤe uticati na to. 4
Son_of_a_gun Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ene, ni ลฝeljku ne smeta Murinenovo ponaลกanje. Kakva sluฤajnost. ย https://www.instagram.com/reel/DPrz8WdjQSN/?igsh=MTFhb201aWZ0NjRtOA== 2
Tex_Willer Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bez drskosti i koliko toliko lude glave tesko danas iko sa 18g moลพe igrati u el. 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 15 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ene, ni ลฝeljku ne smeta Murinenovo ponaลกanje. Kakva sluฤajnost. ย Ali pitaju ga za prgavost... ย ล to bi ลฝoc rekao, ljudi, ja sam iz ฤaฤka.ย
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 hours ago, Arsenije Pesic said: Pokuลกavam da ukapiram logiku u naลกim petorkama veฤeras i baลก mi ne ide. Stvar je u sledeฤem: ako sam ja video da ฤe petorka u 4/4 da ispusti svu prednost koja je do tada mukom napravljena, apsolutno je nemoguฤe da to nisu videli struฤni ลกtab i ลฝeljko. I onda ide pitanje - zaลกto ih ostavlja na terenu? Da im pokaลพe/dokaลพe ลกta? Koliko su loลกi? Baลก super motivacija. To je sa aspekta igraฤa koji su tada bili na terenu. A sa aspekta nosilaca, malo matematike: zar nije lakลกe za nosioce da ih vratiลก na 5 min do kraja, dok se prednost joลก uvek nije potpuno istopila, da mirno privedu utakmicu kraju, i da na terenu provedu u realnom vremenu joลก desetak minuta u jednom mirnom ritmu, nego da ฤekaลก da se protivnik potpuno vrati u utakmicu i da ih uvedeลก u igru na 3 minuta do kraja, kada je protivnik vrhunski napaljen nakon povratka iz minus 16 i ฤeka te ozbiljno krljanje do poslenje sekunde? Meni padaju dva potencijalna razloga na pamet. Prvi je onaj koji je i Dule koristio - kad vidi da se jedna petorka, obiฤno mlaฤa, uvela u problem, puลกta ih da se sami izvuku, ako mogu.ย ย Drugi razlog su neizvesne zavrลกnice. Proลกle godine su nas upropastile a ove je poฤelo bolje. To ne moลพeลก da veลพbaลก na treningu pa kad se veฤ namestilo ovako da se iskoristi da se stekne rutina u tom segmentu. 4
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 hours ago, Son_of_a_gun said: Ene, ni ลฝeljku ne smeta Murinenovo ponaลกanje. Kakva sluฤajnost. ย https://www.instagram.com/reel/DPrz8WdjQSN/?igsh=MTFhb201aWZ0NjRtOA== ย Neki bi rekli da on vec godinama skuplja prljave i lose ljude u ekipi, mucke provokatore ๐ 3
mipivi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nie meni milksejk u pj fazonu. Vise mi je u fazonu: jos 1 igrac koi ce izgleda losije no sto jeste, zato sto mora nesto plejmejkuje a plej nije.ย ย Zato mi parker jeste u baba dejvis fazonu. Samo gori. Onaj nije mogo skace,ovaj ne moze trci. ย A kordiniea nece mi kupe 5 godina. Pa ce ga valjda uznu za 2 godine i 5 milki, kad nece moci sedi.ย ย Svaka cast za ubod sterlinga. Kaze covek: ja sam najbolja dvojka u EL. I onda tako igra. ๐ ne biva to cesto. Dapaceย 7 2
Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Drugari, nemam dobre vesti, mada mislim da i ne govorim neลกto ลกto veฤ nije opลกte poznato - naลกe ลกanse da dobijemo bilo koga od ล panaca koji nam slede nisu ni dvocifrene. Sad sam im gledao duel, teลกka priฤa da iลกta moลพemo protiv Reala koji ฤe gledati da nekome naplati ovo ลกto im se desilo veฤeras (a mi naleฤemo meฤki na rupu), dok ฤe Baski kuฤi biti teลพak zalogaj za bilo koga. ย Paradoksalno, iako ove dve ekipe jako vole da trฤe, u ฤemu ih i pravila i ACB ligi podstiฤu, mislim da nam ลกansa leลพi u tranziciji, moramo da naฤemo naฤin da ih, u trenucima kada im (bolje ako im) igra u napadnu padne, da ih tada na brzinu nalupamo i uvedemo u nervozu. Naravno, lakลกe reฤi nego uฤiniti...
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam zaลกto bi nam ลกanse protiv Baskonije bile jednocifrene. Ako su nam protiv njih ลกanse skoro pa nepostojeฤe, onda da ne igramo EL, i da ne idemo nigde na gostovanja. Igraฤki smo neuporedivi, trener nam je za dva koplja bolji, u gro koลกarkaลกkih parametara smo u prednosti, a u ostalim smo bar u egalu. To ลกto su dobili Real u Endesi, pa ono, dobila je i Zvezda Fenerbahฤe, aktuelnog prvaka Evrope, a Zadar njih u Beogradu. Uostalom i bukmejkeri daju 1.7 na KKP, tako da smo u najmanju ruku u egalu, ako ne i blagi favoriti.ย Ako hoฤeลก PO, takve ekipe u principu morลก da dobijaลก u 3 od 4 sluฤaja.ย 1
ranzo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne plasim se ja ni reala ni baskonije nego nas... sramotno je kako smo znali da odemo na gostovanja u el, turisticki, evo tu smo sta ima kako je, kao nesto igras ono da vreme prodje... Nema potrebe od ove (niti od onih pre) ekipe praviti neku domacicu, i to me uzasno nervira, ulozen je ozbiljan novac, dobri igraci su u ekipi, zeljko na klupi... naravno, ne znaci da moras da pobedjujes u gostima ali morasย da pruzis dobru partiju a ne ono da ti u 2/4 bude jasno da se igra jos 3 dana da nema od toga nista ย Imamo ozbiljne padove u igri, to se provlaci zadnjih sezona, jedna cetvrtina mora biti ne losa nego - sta ovo bi (ako se ne varam najcesce treca), prednost i kad napravimo istopimo je za minut ipo bukvalno... ย Stvarno bi voleo da vidim da odigramo dobro u spaniji, smisleno i u napadu i u odbrani pa sta bude 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baskonija se mora maksimalno seci, oni kuฤi kad upadnu u seriju igraju kao u transu to se vise ne moze zaustaviti, znaฤi ako treba i preko 30 faulova na meฤu, gde bi uvodio Lakica i Murinena bas da seku s vremena na vreme namenski. ย ย
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Baskonija se mora maksimalno seci, oni kuฤi kad upadnu u seriju igraju kao u transu to se vise ne moze zaustaviti, znaฤi ako treba i preko 30 faulova na meฤu, gde bi uvodio Lakica i Murinena bas da seku s vremena na vreme namenski. ย ย Pravio je Real faulove, pa su ovi ลกutirali bacanja 34-32. A ne moramo priฤati koliko ne znamo da napravimo mali faul.ย Tako da nisam siguran da bi to bio naฤin da ih "iseฤemo".
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Papanikolesku said: Ne znam zaลกto bi nam ลกanse protiv Baskonije bile jednocifrene. Ako su nam protiv njih ลกanse skoro pa nepostojeฤe, onda da ne igramo EL, i da ne idemo nigde na gostovanja. Igraฤki smo neuporedivi, trener nam je za dva koplja bolji, u gro koลกarkaลกkih parametara smo u prednosti, a u ostalim smo bar u egalu. To ลกto su dobili Real u Endesi, pa ono, dobila je i Zvezda Fenerbahฤe, aktuelnog prvaka Evrope, a Zadar njih u Beogradu. Uostalom i bukmejkeri daju 1.7 na KKP, tako da smo u najmanju ruku u egalu, ako ne i blagi favoriti.ย Ako hoฤeลก PO, takve ekipe u principu morลก da dobijaลก u 3 od 4 sluฤaja.ย ย Recimo da po ovome ลกto sam sinoฤ video ne mogu da razumem kako im je ovo prva pobeda u ovoj sezoni. Jedva ih je PAO dobio a sada vidim i zbog ฤega - stvarno su naลกpanovani na maks, odliฤno trฤe a i ลกut ih sluลพi, doduลกe veฤinom u serijama. ย Ono ฤega se plaลกim jeste neka njihova serija (kao ลกto nam je Dubai uradio) posle koje nam nema vraฤanja (mi jesmo dobijali utakmice ali nijednu nismo okrenuli iz ozbiljnog minusa). Doduลกe, hajde da saฤekamo, utakmica po utakmica.ย ย E da, da ne bude da nisam rekao, Trey Lyles je pravo pojaฤanje za Real, i to karakterno, pravi naslednik Reyesa, Jabuselea i Deka, gledao sam ga u NBA dosta puta, uvek s njim neki problem...
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja zaista mislim da moลพemo obje da se posibamo i mislim da ฤe tako i biti tj da ฤemo bez kalkulacija igrati. Real se josย traลพi i ovi okoลกtali polako ulaze u sezonu. Baskonija ฤe sigurno biti pod grฤem jer traลพe tu prvu pobjedu a nisu igraฤki baลก toliko moฤni iako respekt za njih.ย
Papanikolesku Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 hour ago, Dzep said: ย Recimo da po ovome ลกto sam sinoฤ video ne mogu da razumem kako im je ovo prva pobeda u ovoj sezoni. Jedva ih je PAO dobio a sada vidim i zbog ฤega - stvarno su naลกpanovani na maks, odliฤno trฤe a i ลกut ih sluลพi, doduลกe veฤinom u serijama. ย Ono ฤega se plaลกim jeste neka njihova serija (kao ลกto nam je Dubai uradio) posle koje nam nema vraฤanja (mi jesmo dobijali utakmice ali nijednu nismo okrenuli iz ozbiljnog minusa). Doduลกe, hajde da saฤekamo, utakmica po utakmica.ย ย E da, da ne bude da nisam rekao, Trey Lyles je pravo pojaฤanje za Real, i to karakterno, pravi naslednik Reyesa, Jabuselea i Deka, gledao sam ga u NBA dosta puta, uvek s njim neki problem... ย Nismo okretali nijednu iz minusa jer je odigrano svega 6 utakmica, od kojih smo u 5 vodili 235 od 240 minuta koลกarke. Nije baลก neki validan argument.ย Ne kaลพem da ฤemo ih sigurno pobediti, moลพda baลก bude kako si napisao. Ali u ovom momentu ลกanse su nam u najmanju ruku jednake, i to sa ukalkulisanom naลกom h2h istorijom u Vitoriji, i tankim izdanjima na gostovanjima - poput onog u Emiratima.ย Nadam se da neฤeลก biti u pravu druลพe Dลพeponja ๐ค๐ฝ 3
realno *w Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 38 minutes ago, Dzep said: ย Recimo da po ovome ลกto sam sinoฤ video ne mogu da razumem kako im je ovo prva pobeda u ovoj sezoni. Jedva ih je PAO dobio a sada vidim i zbog ฤega - stvarno su naลกpanovani na maks, odliฤno trฤe a i ลกut ih sluลพi, doduลกe veฤinom u serijama. ย Ono ฤega se plaลกim jeste neka njihova serija (kao ลกto nam je Dubai uradio) posle koje nam nema vraฤanja (mi jesmo dobijali utakmice ali nijednu nismo okrenuli iz ozbiljnog minusa). Doduลกe, hajde da saฤekamo, utakmica po utakmica.ย ย E da, da ne bude da nisam rekao, Trey Lyles je pravo pojaฤanje za Real, i to karakterno, pravi naslednik Reyesa, Jabuselea i Deka, gledao sam ga u NBA dosta puta, uvek s njim neki problem... ย Prvo su izgubili od Olimpijakosa tako ลกto su primili 2 trojke u zadnjoj minuti, a druga je bila od Vokapa. Posle toga izgube od Panatinaikosa, koลกem u zadnjoj sekundi. Jedino je to gostovanje Asvelu bilo baลก loลกe izdanje, makar ลกto se odbrane tiฤe. ย Uglavnom, ekipa koja, poput nas, moลพe da postigne veliki broj poena, bez preteranog ลกuta za tri. Sa druge strane, mislim da mi ne moลพemo na strani ni da "zakuvamo" bez ลกuta za tri. ย ย
pendulum Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Mislim da Murinen u ovom trenutku apsolutno moลพe da igra minute u EL i da je jedini razlog ta hijerarhija, koja se spominjala, i ลพelja da ne pregori zbog ฤega ฤe to biti dozirano. ฤovek ne da nije minus odbrani veฤ je ogromna smetnja i poremeฤaj u protivniฤkim napadima. OK kucanja i trojke, ali ove njegove rampe kojima uliva strah, dugaฤke ruฤerde kojima hvata sve linije dodavanja, skokovi...to je real deal. Nadam se da ฤe ga ลฝeljko vrlo brzo pustiti sa uzice.ย 1
La mano de Dios Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Zelis da budes u Top 6 na kraju regularnog dela? Onda moras naci da pobedis Baskoniju na strani i tu nema price, meni je veci problem utakmica sa Realom u smislu da ne bude kidanje 40 min i izgubis na kraju u nekoj neizvesnoj zavrsnici, to onda ne bi valjalo za Baskoniju.
Chaos Is Me Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Baskonija je dobila Real bez Howarda, tako da daleko od toga da se oslanjaju samo na njega i njegovo ludilo, ฤak bi rekao da je to sada Forrestova ekipa, vrlo pametan igraฤ iako pomalo sporaฤ i ne naroฤiti ลกuter ali brzo razmiลกlja. Meni se sviฤa kako igraju iako tu nema nekog prevelikog kvaliteta. Hamidou Diallo je verovatno najbolji atleta u EL na svojoj poziciji, sreฤom koลกarkaลกko znanje i IQ ne prate baลก atletiku. 1
Elevator Operater Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 26 minutes ago, realno *w said: Sa druge strane, mislim da mi ne moลพemo na strani ni da "zakuvamo" bez ลกuta za tri. ย ย ย Mozda me secanje ne sluzi, ali prosle godine smo dobijali dosta meceva u gostima bez da nam je opcija #1 bio sut za 3. Sve one velike pobede (derbi, Milano, Monako, Asvel) su dosle uz izuzetnu smislenost i kretnje u napadu, nalazenje savrsenog resenja za svaku zamku. ย Ok, osim tog prvog EL derbija, sut nas je sluzio u ovim ostalim pobedama, mada je vise dosao kao slag na tortu, nego kao primarno oruzje. ย E sad, verujem da si ovog puta u pravu za taj sut, jer smo tek na pocektu sezone i daleko od automatizma u napadu koji nas je krasio kao kaznenu ekspediciju na tim gostovanjima.
Recommended Posts