Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Na stranu Parkerova uzas partija, vidi se kvalitet, lakoca da se sutne u bilo kojoj varijanti, kao i na momente ogromna brzina kretanja u napadu. A vidi se i da vise ne igra u Barseloni i tek ce da se vidi. Za jednu pristojnu ladovinu u odbrani, olako mu duvaju faulove. Njemu nabiti minutazu u ABA, dok se ne dovede na taj cuveni automatizam. Edited 5 hours ago by Elevator Operater 3
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, AlexMaxim said: Uglavnom se slažem sa @KockoOblo, ali moram reći da ja od Jabari-a, nisam previše ni očekivao u odnosu na projektovanu ulogu "glavnog" pojačanja (doduše na osnovu malog uzorka odgledanih utakmica Barse prošle godine). Više me je zaintrigirala "diskonekcija" sa ostatkom tima i arenom u celini, nakon utakmice dok je trajala volim ga... proslava sa navijačima. Moguće da je bio smoren sopstvenom partijom i prikazanim na terenu...ko će ga znati 🤔. Meni samo deluje da čovek nije "ložana" kao ostali, što je takođe skroz okej. 7
Shikamaru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Uverena sam da bi smo u slučaju da su sudije pustile makar malo normalniju igru, a ne ovo sviranje svakog kontakta, spustili Efes na jedno 35-36 poena za poluvreme, što je fantastično. Au kako sam popizdeo, nakon one nesportske 5 poseda za redom Efes ima bacanja Pritom i ta nesportska je bila glupost, to je klasičan faul u napadu i kraj. Ne, on je svirao faul Vošu (pritom na usporenom se vidi da nije gledao uopšte taj duel) koji onda ne može preokrene u off faul, pa kompenzuje nesportskim faulom za Efes ali ostaje njima posed nakon slobodnih Vašingtona. Dakle totalna nebuloza. I onda naravno mora da se vrši kompenzacija na kompenzaciju i imaš situaciju gde se obe ekipe opravdano bune. Cirkus kakav EL sudije mogu da naprave nema nigde.
AlexMaxim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Meni samo deluje da čovek nije "ložana" kao ostali, što je takođe skroz okej. Ma pusti "navijače"... mislim na tim. Naravno nismo Severna Koreja pa da imamo jedan obrazac ponašanja i četri tipa frizura za dame tj. drugarice (za drugove manje), ali kad si tim, sve je lakše kada svi dišu kao jedan😊.
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, realno *w said: Mentionable miniatures: Karlik gradi Kordinijea u stilu pravog centra i skida ključni skok u napadu, nakon kojeg idemo na +6. Kakav hustle momenat. Mentionable miniatures: Početak četvrte, Karlik ostaje na Osmaniju u situaciji kad imamo samo jedan mali faul a Karlik nijedan. Ne pomišlja uopšte da napravi faul, Dilan dolazi da pomogne, naravno ide pas na 45 i niko drugi Do Jordan Lloyd meće slatko k'o da mu je prvi put. Mislim ok sve, bilo je dosta heroja sinoć uključujući i njega ali ja bih da uopšte ne dolazimo u situacije da neko mora da bude heroj. 2
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Parker je igrao dve sezone u Barseloni. Po meni cak i bolje one prve ili je prošle bio ispovredjivan. Uglavnom sjećam ga se iz te prve sezone bolje. Dečko je pripadnik neke Crkve čak je i sveštenik valjda bio, (Wikipedia) neće se on loziti na ove naše ovozemaljske fore. Ja nekako vjerujem da mu je ovo treća faza karijere i da je od Pantera čuo šta može očekivati. Ako je pristao da dodje onda je spreman da se adaptira. A i Zoc sigurno zna kako će ga koristiti. Sinoć je rekao neću ja njemu oduzeti njegove suteve. Sad mi pade napamet doskočica: Mi smo Grobari al pošto imamo sveštenika proširujemo delatnost i na opela😅 3 2
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, odupri se ludilu said: Sad mi pade napamet doskočica: Mi smo Grobari al pošto imamo sveštenika proširujemo delatnost i na opela😅 Kompletna usluga.
longbowman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja kao neko ko je imao nesreću da pored našeg kluba bude i najporemećeniji navijač Barselone, moram da vam kažem da je sve pod kontrolom. Džabari po pravilu ulazi u sezone ovakav, trom, mlohav, spreman da se ispucava do iznemoglosti. Jedina razlika sada je sto on ne pogadja ono sto je u Barseloni pogadjao tih prvih nekoliko utakmica. Ali osim prve sezone, prevrtite malo te rane utakmice i jasno se vidi identičan pristup igri, identični gabariti, opšta letargija i polupanost.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja bih Paekera i Dilana pustio sa naocarima za sunce u igru. Dok trpaju bezizrazajno, da im ni pogled ne mozes procitati. 5
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba napomenuti da smo prosle godine kukali na Sterling kako se ne pojavljuje u 4. cetvrtini (opravdano) i da je prvu naznaku da moze biti match winner dao protiv komsija u onom poslednjem ABA derbiju. Evo, sinoc se pojavio i kad je trebalo, nije samo trpao u prvom poluvremenu, sto mu je do sada bio TM.
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imamo mormona na terenu, muftiju na tribinama, jedino Profitijevi popovi bježe od nas k'o đavo od krsta. Pravi smo ustaški klub. 6 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, odupri se ludilu said: Sad mi pade napamet doskočica: Mi smo Grobari al pošto imamo sveštenika proširujemo delatnost i na opela😅 To je fora još iz pokojne Juge, u Beogradu su Grobari ali u Zadru se čita opelo. Krešo Ćosić je završio mormonski univerzitet Brigham Young i tamo zvanično bio rukopoložen za njihovog sveštenika. 2
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali kakva Tajrikova prva cetvrtina, PIR preko 20 5
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Imamo mormona na terenu, muftiju na tribinama, jedino Profitijevi popovi bježe od nas k'o đavo od krsta. Pravi smo ustaški klub. Realno nam samo neki (čistokrvni) ustaša fali, dovedite nekog Mira Bilana/Ante Tomića pa da kompletiramo tim kao što nam i priliči 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Dzep said: Realno nam samo neki (čistokrvni) ustaša fali, dovedite nekog Mira Bilana/Ante Tomića pa da kompletiramo tim kao što nam i priliči Khm, khm... Dok svira radio... 1 1
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @longbowman misliš Blake Step pokeraška faca. Ima negdje fotka tog prangijaša za pijanim stolom sa crniđ cvikama @Dzepmože Hezonja
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, KockoOblo said: Skok smo, čini se, definitivno rešili kao problem.Druga petorka polako hvata konce, DW se vraća u život. Dzabarija i Šejk...napisaću jeres, i nadam se iskreno veliku glupost, ali ljudi.. ozbiljni cirkusanti. Oni u Evropi mogu da igraju samo u partizanima i ostalim bajernima. To se još ne vidi, ekipe se još uigravaju,utakmice pobedjuju oni koji naprave manje gluposti. Meni je DW za Šejka bog košarke. Znam da je rano za teške reči, ali nećemo se sa njima leba najesti. Daj bože da su ovo najveće gluposti koje sam napisao u životu. Mislim da si jako promasio ovde. Ja Miltona vidim kao najboljeg 6 igraca do kraja sezone. A bio bi i vise da nije iza Sterlinga i Karlika. A Dzabariju najvise zameram stav, coveku kao da je tesko da se skine i udje u igru, dzogira, dize sut relax, baca onaj izgovor za pas, steka se u odbrani. Ali je sigurno klasa, i nije on nista sutnuo sto nije trebalo, svaki put je dobio aplauz od Zeljka. A kad mu proradi sut, plasice nas se.
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Barkley#34 said: Kompletna usluga. Plus O'stoja Prekucač gravira i u mramoru 1 3
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Ne sam Safete said: @Dzep Nakic 🙂 Njega ne računam, on je po nacionalnosti Grobar, po porodičnoj liniji
longbowman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Ne sam Safete said: Ali kakva Tajrikova prva cetvrtina, PIR preko 20 Ja sam bio ubeđen da je dobio Čedi Osman tretman, bukvalno sam imao utisak da nije izlazio iz igre 5 minutes ago, odupri se ludilu said: @longbowman misliš Blake Step pokeraška faca. Ima negdje fotka tog prangijaša za pijanim stolom sa crniđ cvikama @Dzepmože Hezonja Bukvalno, još nadoveži priče njegove o nekom spiritualnom iskustvu i dolasku u Partizan, pitaj boga kakve otrovne žabe ližu on i Dilan. Dilan bi pred srčani udar imao puls 30 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Meni je najveći problem kod Miltona što on sebi ne može napraviti prostor za separaciju, baš nekako deluje tu nemoćno. Defanzivno je dobar i fizički fino deluje on. Fali mu separacija za normalan šut sa poludistance, kao i za tri poena. On je baš dobar šuter, a nikako ne može da dođe do pozicije. Za sada jedina prava separacija, a nije zanemarljivo, je onaj šut iz koraka. Ozbiljno oružje. 40 minutes ago, Shikamaru said: Au kako sam popizdeo, nakon one nesportske 5 poseda za redom Efes ima bacanja Pritom i ta nesportska je bila glupost, to je klasičan faul u napadu i kraj. Ne, on je svirao faul Vošu (pritom na usporenom se vidi da nije gledao uopšte taj duel) koji onda ne može preokrene u off faul, pa kompenzuje nesportskim faulom za Efes ali ostaje njima posed nakon slobodnih Vašingtona. Dakle totalna nebuloza. I onda naravno mora da se vrši kompenzacija na kompenzaciju i imaš situaciju gde se obe ekipe opravdano bune. Cirkus kakav EL sudije mogu da naprave nema nigde. Mislim da se za to ne može svirati običan faul. Skroz nepriroadan položaj ruke, nije u nekoj gužvi, pri ulazu, većoj brzini i slično. A da se krenulo u "vraćanje" odmah posle toga, jeste. Što kažeš, način na koji je svirana prvobitna odluka, puno govori o tome.
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, realno *w said: Mislim da se za to ne može svirati običan faul. Skroz nepriroadan položaj ruke, nije u nekoj gužvi, pri ulazu, većoj brzini i slično. Ja mislim da može inače da se to svira kao off faul, ali pošto je Vošu svirao običan i onda pogledao snimak jer je Željko tražio celendz on ne može da preokrene tj da išta svira Lojdu osim nesportskog (ono okretanje def u off faul može samo valjda kada je u pitanju onaj kontakt u reketu); ja mislim, možda može @Sharp preciznije da nam kaže ako je ispratio situaciju Ok ulazimo u neke šire teme van konkretne utakmice, ali sam se sinoć nervirao jer onda idu odluke kao po scenariju, i svi na terenu + oni koji redovno prate znaju kako će da se sudi narednih x napada. Pa dobro druže onda mi ne sviraj tu nesportsku, bolje ću da prođem
KockoOblo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, realno *w said: Fali mu separacija za normalan šut sa poludistance, kao i za tri poena. On je baš dobar šuter, a nikako ne može da dođe do pozicije On je bio dobar šuter u amerikama, sada igra u eu, u utakmici koju sa druge strane vodi Kokoškov i pomoćnici, u prevodu, košarkaški bolesnici((u pozitivnom smislu) koji se u pripremi utakmice hrane manama protivničkih igrača, i eksploataciji istih. Na Miltona su išli sa fejk pomoći, koja mora da se završi brzim pasom, ako imaš iskustva eu košarke, ako ga nemaš, onda ide ili cigla, ili zakasneli pas koji opet uzrokuje ciglu ili istek napada/paniku. Miltona nema skila ni da probije, ni da iskreira šut, mislim da nije težak za branjenje, ako se dobro pripremi utakmica. U ovakvoj postavci napada, mrka kapa.
Recommended Posts