Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sad su upisali Douลพera na semafor, izgleda da ฤe igrati.ย
PatrickStar Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kompletan Efes (minus Poarje), videcemo koliko ฤe igrati PJ i Buboa.
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 minutes ago, Ne sam Safete said: To su bili blokovi โค๏ธ Alex Maric Daaaa, kad je Realni pomenuo Rakoฤa malopre baลก kontam kao da bi neko drugi bolje proลกao pored ove strvine Mariฤa. ๐
kojihit Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, kojihit said: Dobijamo Efesa, we love to see it ย I dalje znam znanje ย Love to see it 3 4 1
Shonewizard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bravo, bravo, bravo! ย Apsolutno ne gledam pobjedama u zube, ali mi smo i proลกle nedjelje i noฤas, bili bolja ekipa koja te ne umije da materijalizuje dovoljno.ย 4 1
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bravo. Bas bitna pobeda. Dobili smo je slabim sutem za 3 I bez uฤinka po rejtingu najboljeg igraฤa. Uboli smo sa Sejkom i Dilanom. 4
greenenvy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako Vanja nije dobio neku laksu povredu, nedopustivo mi je da nije dobio minut u drugom poluvremenu posle onog odlicnog hasla u prvom poluvremenu.ย ย Ali generalno, odlixna utakmica. Napisacu kasnije neke moje utiske.ย 1
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bonga omiljeni koลกarkaลก. Srce, duลกa i kiฤma ovog Partizana. Sterling pobedio utakmicu ย BRAVO BRE!! ย 2-1 9
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bravo. Ovo je bila ozbiljna utakmica. Odigran dobar deo meca na visokom nivou. Naravno, bilo je tih mentalnih padova i neiznudjenih gresaka, ali jos jedna neizvesna zavrsnica je dobijena. ย P.S. Bonga je doktor kosarke. Brown primarijus. 5
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Braco i sestre dve, cestitiam vam/nam, po prvi put od povratka u EL, pozitivan skor posle 3 kola ๐ ย Parker da se vrati u formu, ostatak prve petorke veceras brutalan. Imao je TJ par gluposti ali jbg ย Duan je nadam se, krenuo uzlazno. 4
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imam da prijavim da ELTV ลกljaka kโo leptir, cimnโo sam samo trojku bromiฤa umjesto standardne petice. 2 4
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 hours ago, Coz29 said: Po meni je kljuc da Sterling isporuฤi svoje, da Tajrik ne udje u rani problem sa faulovima i da Parker odigra napokon ono zbog ฤega je doลกao. ย Ispalio Parker, Bonga pokidao i to je to. 2
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Prvo da napiลกem da je Osmani verovatno najruลพniji ฤovek kog sam u ลพivotu videla. To sam komentarisala i u Rigi, pa su me Srbi ฤudno gledali. ย Drugo, Sterling lutkica zasluลพuje samo jednu muziฤku podlogu ๐ ย ย P.S. Nije bila nesportska Larkina na kraju, obiฤan faul je bio. Unpopular opinion, meni je pas bio okej, iako priliฤno riski. 1
jedibojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Efes imao vece, to su osetili i bas su zagrizli da dobiju.ย Kapa dole. Jebena pobeda protiv jebene ekipe. Bravo crno beli 3
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Xpert said: P.S. Bonga je doktor kosarke. Brown primarijusย profesor. ย Plz, prim. je kurac titula, ispravio sam ti ovo. 2
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, odupri se ludilu said: Oฤe nema bodeva!!! 3
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da dodam, dobili smo ih sjajnom odbranom u Q4, pa vi opet prozivajte ลฝelimirove odbrambene koncepte... ๐ 1
Recommended Posts