Stiletto Posted October 9 Posted October 9 Sad su upisali Douลพera na semafor, izgleda da ฤe igrati.ย
PatrickStar Posted October 9 Posted October 9 Kompletan Efes (minus Poarje), videcemo koliko ฤe igrati PJ i Buboa.
Son_of_a_gun Posted October 9 Posted October 9 20 minutes ago, Ne sam Safete said: To su bili blokovi โค๏ธ Alex Maric Daaaa, kad je Realni pomenuo Rakoฤa malopre baลก kontam kao da bi neko drugi bolje proลกao pored ove strvine Mariฤa. ๐
kojihit Posted October 9 Posted October 9 8 hours ago, kojihit said: Dobijamo Efesa, we love to see it ย I dalje znam znanje ย Love to see it 4 5 1
Shonewizard Posted October 9 Posted October 9 Bravo, bravo, bravo! ย Apsolutno ne gledam pobjedama u zube, ali mi smo i proลกle nedjelje i noฤas, bili bolja ekipa koja te ne umije da materijalizuje dovoljno.ย 6 1
Jakob Aman Posted October 9 Posted October 9 Bravo. Bas bitna pobeda. Dobili smo je slabim sutem za 3 I bez uฤinka po rejtingu najboljeg igraฤa. Uboli smo sa Sejkom i Dilanom. 5
greenenvy Posted October 9 Posted October 9 Ako Vanja nije dobio neku laksu povredu, nedopustivo mi je da nije dobio minut u drugom poluvremenu posle onog odlicnog hasla u prvom poluvremenu.ย ย Ali generalno, odlixna utakmica. Napisacu kasnije neke moje utiske.ย 2
Papanikolesku Posted October 9 Posted October 9 Bonga omiljeni koลกarkaลก. Srce, duลกa i kiฤma ovog Partizana. Sterling pobedio utakmicu ย BRAVO BRE!! ย 2-1 10
Xpert Posted October 9 Posted October 9 Bravo. Ovo je bila ozbiljna utakmica. Odigran dobar deo meca na visokom nivou. Naravno, bilo je tih mentalnih padova i neiznudjenih gresaka, ali jos jedna neizvesna zavrsnica je dobijena. ย P.S. Bonga je doktor kosarke. Brown primarijus. 6
Elevator Operater Posted October 9 Posted October 9 Braco i sestre dve, cestitiam vam/nam, po prvi put od povratka u EL, pozitivan skor posle 3 kola ๐ ย Parker da se vrati u formu, ostatak prve petorke veceras brutalan. Imao je TJ par gluposti ali jbg ย Duan je nadam se, krenuo uzlazno. 5
Son_of_a_gun Posted October 9 Posted October 9 Imam da prijavim da ELTV ลกljaka kโo leptir, cimnโo sam samo trojku bromiฤa umjesto standardne petice. 2 4
Coz29 Posted October 9 Posted October 9 10 hours ago, Coz29 said: Po meni je kljuc da Sterling isporuฤi svoje, da Tajrik ne udje u rani problem sa faulovima i da Parker odigra napokon ono zbog ฤega je doลกao. ย Ispalio Parker, Bonga pokidao i to je to. 2
DameTime Posted October 9 Posted October 9 Prvo da napiลกem da je Osmani verovatno najruลพniji ฤovek kog sam u ลพivotu videla. To sam komentarisala i u Rigi, pa su me Srbi ฤudno gledali. ย Drugo, Sterling lutkica zasluลพuje samo jednu muziฤku podlogu ๐ ย ย P.S. Nije bila nesportska Larkina na kraju, obiฤan faul je bio. Unpopular opinion, meni je pas bio okej, iako priliฤno riski. 1
jedibojan Posted October 9 Posted October 9 Efes imao vece, to su osetili i bas su zagrizli da dobiju.ย Kapa dole. Jebena pobeda protiv jebene ekipe. Bravo crno beli 3
Eddard Posted October 9 Posted October 9 1 minute ago, Xpert said: P.S. Bonga je doktor kosarke. Brown primarijusย profesor. ย Plz, prim. je kurac titula, ispravio sam ti ovo. 2
Son_of_a_gun Posted October 9 Posted October 9 2 minutes ago, odupri se ludilu said: Oฤe nema bodeva!!! 4
DameTime Posted October 9 Posted October 9 Da dodam, dobili smo ih sjajnom odbranom u Q4, pa vi opet prozivajte ลฝelimirove odbrambene koncepte... ๐ 1
Recommended Posts