Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
19 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Gleda li ko Efes?

imamo li se cemu nadati?

Dosta kaljava utakmica, ne verujem da je reper za bilo sta. Iskreno od onoga sta nam sleduje ja mislim da ce Efes biti jos jedna utakmica za nitroglicerin pod jezik, ne bih se iznenadio da dobijemo Real a izgubimo od njih. 

Jel pušten polo nike u prodaju?

Na ovu sam majicu i ja mislio, ne mogu po slici da provalim o kakvom se materijalu radi. A na sajtu nijedan Nike proizvod nije pusten online, verovatno moras da dodjes licno i platis ulaz u shop 380RSD pa ti onda daju da razgledas po nivoima. Majice su ukljucene u cenu ulaska, dodajes 500rsd za dukseve, 800 za dresove i tako dalje. 

Edited by longbowman
  • Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Kakva sad majica? Već sam potrošila dovoljno para. 😂

Nova Krtolina, ispoštovao sam kupovinom kvalitetan i kreativan rad 😄

38 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Gleda li ko Efes?

imamo li se cemu nadati?

Ispratih ja u hali. Skroz dva različita poluvremena. U prvom Efes djelovao kao ekipa koja rutinski odrađuje posao protiv neuigranog Hapoela, Osmani bio sveprisutan i onda totalni zaokret u 2/2. Oturu pozatvarao dosta toga, Larkin nekako nedovoljno agresivan, i dosta nervoze kod Efesa (festival bacanja u jednom trenutku).

Generalno, vidim nas kao favorite u Areni. Ima Efes dosta džebane spolja, mogu i defanzivno baš da zategnu na prenosu, ali nekako su dosta neizbalansirano djelovali. Uz pravu dozu agresivnosti, naši su 🙂

Posted
7 minutes ago, Luchifer89 said:

Nema nike kolekcije na sajtu, osim dresa.

Možda moram da uplatim part+ pa mi se otvori novi padajući meni sa premium artiklima 

nemoj da zaboravis da na kraju posaljes Ostoji mejl sa STOP NAPLATA da se ne bi probudio dan posle plate sa 0 RSD na racunu 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Luchifer89 said:

Možda moram da uplatim part+ pa mi se otvori novi padajući meni sa premium artiklima 

juče u redu za ulazak u halu jedan lik viče "Ostojaaaa, kupio sam kartu, je l sad važi za oba poluvremena?"

Da nema šanse da malo pusti Miku protiv Krke?

Znam da je tek počeka sezona, ali par igrača zaslužuje odmor u ponedeljak. Ja bih tu "preskočio" Karlika, Sterlinga i Bongu. 

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Ha-ha 1