Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Wash dobri potezi na startu, imao je nacin, brzinu i petlju da probija.. zasrao ih sa 2-3 promasaja na ziceru (jesam izgoreo ali je sve ok uradio).... Onda krene da se ljulja samopouzdanje, pa Zeljko pedagoski reaguje tako sto ga izbaci iz igre i ne vraca narednih namanje 20 min igre...🤦 Potom ne vadi Karlika koji pravi identicne greske, samo sto je jos duplo gori u odbrani. Disertacija 1
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Dzep said: Žao mi je što mi prokleti razum blokira instinkte, a instinkt mi je bio da odmah ugasim TV, odmah čim sam video petorku. Na Bertansa, Kabengelea, Rajta, Musu i Bejkona mi izlazimo da Lakićem Washom Osetkovskim Braunom i Parkerom. I gle čuda, raspucaše se Bertans i Musa, ma nemoj. Ne mogu više. Sve što tražim je košarkaška logika i poštovanje osnovnih stvari kojima smo učeni - ne daj šuteru da se raspuca, uđi mu u dres, napravi 17 faulova ako treba, trojkašu ne daj da primi loptu, pravi mali faul kad imaš, seci tranziciju, ako si pobeđen ponovno - pogađate šta, faul. Treba da nam dele lekove na ulasku u halu, zato što smo idioti narkomani navučeni na KKP, na lečenje će me oterati. Rano je brate, ovo se piše u martu 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Dzep said: Žao mi je što mi prokleti razum blokira instinkte, a instinkt mi je bio da odmah ugasim TV, odmah čim sam video petorku. Na Bertansa, Kabengelea, Rajta, Musu i Bejkona mi izlazimo da Lakićem Washom Osetkovskim Braunom i Parkerom. I gle čuda, raspucaše se Bertans i Musa, ma nemoj. Ne mogu više. Sve što tražim je košarkaška logika i poštovanje osnovnih stvari kojima smo učeni - ne daj šuteru da se raspuca, uđi mu u dres, napravi 17 faulova ako treba, trojkašu ne daj da primi loptu, pravi mali faul kad imaš, seci tranziciju, ako si pobeđen ponovno - pogađate šta, faul. Treba da nam dele lekove na ulasku u halu, zato što smo idioti narkomani navučeni na KKP, na lečenje će me oterati. zeljko je bas promasio sa prvom petorkom,'iz aviona se videlo ali mene zanima tvoje misljenje, i ostalih naravno, jel mislite da Zeljko njima ne govori ds ne prave faulove, ili ih naduvava sto go ne rade? Da li je to manjak inteligencije i/ili koncentracije? jebeni kosta kondic pravi mali faul u nasoj kontri
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: zeljko je bas promasio sa prvom petorkom,'iz aviona se videlo ali mene zanima tvoje misljenje, i ostalih naravno, jel mislite da Zeljko njima ne govori ds ne prave faulove, ili ih naduvava sto go ne rade? Da li je to manjak inteligencije i/ili koncentracije? jebeni kosta kondic pravi mali faul u nasoj kontri Uopšte me ne zanima da li im on govori da prave faulove ili ne, on ih selektuje i trenira i on je odgovoran za poraze, žao mi je, trenerski posao je takav, ako se izgubi ti si kriv, ako se dobije, zaslužni su igrači. Da ima malo manje sujete izašao bi ispred svih i rekao da je pogrešio sa startnom petorkom i da je to većinski razlog zašto smo izgubili. Ali Guess what - neće se desiti Edited 3 hours ago by Dzep 6
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 razlicita tima, sa svakim isti problemi, ukljucujuci skok i to za male faulove (3 jebena mala na kraju 2/4, TRI !!!)... Ili im ne govori dovoljno, ili je neki dogovor da ga svaki EL igrac troluje. 1
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nas utovario Petrušev, komšije dobile dozu Zakarija... Prelep početak za pavrhause iz Ćacigrada 10 4 2 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Luchifer89 said: Rano je brate, ovo se piše u martu O tome se i radi, mart je, 30-og u septembru... Šta misliš da će Armani da nam uradi u četvrtak? Jedino ako ne izvučemo nešto na navijanje, ali ubiće nas Gudura i Šilds, ko da gledam
kojihit Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razvalicemo Đorđovce, džindžera bez duša Meniona i Gudur verujte 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Negde pred početak utakmice sam završila slušanje fartcasta sa Željkom, u kom je (između ostalog) izjavio da je jedna od dve nedopustive greške igrača kada ne iskoriste poslednji mali faul. Onda ovi izađu na teren i UOPŠTE NE PRAVE FAULOVE. Samo sam isključila stream i uzela da čitam knjigu, pročitala 35 strana. Preporuka svima za roman Male žene/Dobre supruge, klasik američke književnosti. I'm too old for this shit. 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, kojihit said: Razvalicemo Đorđovce, džindžera bez duša Meniona i Gudur verujte Nadam se da bolje gataš nego li prijateljica ti 🥲
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Luchifer89 said: Nas utovario Petrušev, komšije dobile dozu Zakarija... Prelep početak za pavrhause iz Ćacigrada Da se razumemo, mlohavi Filip je fleksovao kad je vec sve bilo gotovo. Sve u svemu, jako tesko da izvucemo protiv Armanija, jedino na neko ludilo Arene. 1
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Negde pred početak utakmice sam završila slušanje fartcasta sa Željkom, u kom je (između ostalog) izjavio da je jedna od dve nedopustive greške igrača kada ne iskoriste poslednji mali faul. Onda ovi izađu na teren i UOPŠTE NE PRAVE FAULOVE. Samo sam isključila stream i uzela da čitam knjigu, pročitala 35 strana. Preporuka svima za roman Male žene/Dobre supruge, klasik američke književnosti. I'm too old for this shit. Imam ja bolju knjigu za naše stanje - Mrtve duše by gospodin Gogolj. 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, wrach said: Da se razumemo, mlohavi Filip je fleksovao kad je vec sve bilo gotovo. Sve u svemu, jako tesko da izvucemo protiv Armanija, jedino na neko ludilo Arene. Ja verujem da u četvrtak može biti sasvim drugačija utakmica, ali jebeš to bez kontinuiteta
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Poraz ko poraz, ok, može da se živi sa time. Mene ubijaju neke sitnice, koje se očigledno nikad neće promeniti. Ono tipa Mekinli napada 1 na 1 Parkera, ovaj mu na prvu izbije loptu, ponovo je pokupi, kreće bezidejno u desno, očigledno da šutira sa nekom zadrškom iz koraka, preko ruke. Ali ne, što bi uzeo tako težak šut preko Parkera, kad možemo mi da skupimo na taj bezopasni prodor i ostavimo Bertu samoga. Ni manje ni više, nego igrača koji u tom trenutku već ima recimo 4-4 iz igre. Pa jbt je l toliko teško da uzmeš igrača kojeg on čuva i kažeš mu druže za tebe ne postoji timska odbrana, zalepiš se za njega i ne gledaš šta se iza dešava. I onda će on ostati bez spotup šutevam ostaće mu samo ova istrčavanja, daće i tako nešto, ali sigurno ne 20 poena. :::::::::::::::::: E da, podseti me Dame... 16 faulova smo napravili. Mrtvih 16 faulova u utakmici u kojoj nas trpaju od prve četvrtine. ::::::::::::::::: Kako god, naravno da će biti napretka tokom sezone, ali već sada je jasno da će ova ekipa dobijati na 2 načina: kada krenemo da trpamo, a za šta imamo potencijala, pa uvalimo recimo 90+ poena. I drugi, kada ne bude idealan napad, a protivnik isciglari najstrašnije. Sve to u zbiru je dovoljno za neki plejin i to je to. Za sve više od toga, mora se peglati odbrana. Edited 2 hours ago by realno *w 1
PatrickStar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za 4 sezone imamo 4 razlicite ekipe koje se muce da izvedu aut, da odigraju smislenu akciju iz TO, i da koriste male faulove. Naša linija 4-5 je jedva visa od prosečne bekovske linije, upropastice nas Armani pod kosem. Puštamo Nilikinu pored spoljne linije koju obilaze kao cunjeve. Ekipa ima skila, ali danas je očajno vođena, kasnilo se sa TO, u 1/3 i 3/3, početna petorka je bila suicid. Nadam se sirovini u reketu, a pre svega se nadam da pojacanje spolja neće biti australijski eksperiment koji se najavljuje... 2
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od svih ekipa koje su danas igrale mi smo ubedljivo najmanje želje pokazali, jedna totalno mlohava predstava bez karaktera i potencijala za pobedom.
kojihit Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Elevator Operater said: Nadam se da bolje gataš nego li prijateljica ti 🥲 Ubadala sam solidno, @DameTime moze da posvedoci A moze i @Smrtokapa
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igrali smo i mi lose ali brate kad je Andreson pocepao mrezicu buzerom, slomilo se nesto u meni
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 31 minutes ago, JPM said: Šta se radi komšije? Kod nas je paka'...kako je ođe? Ovde nekako nije pakao, više mrtvilo, dan mrmota, nazovi to kako hoćeš... Jbt tri sata je prošlo, ni za jotu se nisam smirio. Nisam uopšte očekivao pobedu, šta više bio sam ubeđen da gubimo pošto je to naš specijalitet za prvo kolo u gostima nebitno s kim igramo, ali da mi se utakmica smučila a da nije ni počela, to mi se još nije desilo. Što se mene tiče (al ko da sam ja bitan, ko me pita, samo kupujem sezonsku i sve što mogu poslednjih X godina...), trener neće dobiti aplauz pri ulasku u halu dok ga ne zasluži. Nek izgubimo svaku sto razlike ali nek nam igra ima logiku, red i kraj i tada će biti aplauza. Ovo više stvarno nema smisla, naši navijači poznaju košarku i ovo nisu zaslužili Edited 1 hour ago by Dzep Nervoza i nepismenost 2
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar stari početak sezone. Hiljadu zašto, nijedno zato. Par sati kasnije, mozak se resetuje, jedva čeka četvrtak, koji mi je kurac više...
mipivi Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Prvi x ga gledam, ovaj sejk ima prelepo telo. Odvratan sut. Interesa tno mie da li ce biti kosarkasa od njega. Kod nekog ttenera, moxda. Nisam nesto pratio, al vcrs vidim da na 3/4 imamo jedno 8 zver igraca. Al zver. Pa ne treba toliko. 2 zver, 2 da pokrpe bi bilo kul. Zato, pomalo nema plej i 5, stoe pomalo smesno kad ti sef dao, sram vas bilo pare, da kupite crnce. Zato su kupili ful jako 3/4. Njih bilo. A bez zajebancie, opasni igraci. Da ih raspodelis u 4 kluba, drzali bi poziciu, kidali. U 4 kluba. Crni zeljko. Ne valja ovo za legacy. Brt mili, gledas ovo 5. sezonu, zapitas se, odakle mu... Znam odakle mu. Al da gledam ovih 5... Ne bi znao. Lepo bi bilo da vuckovi bliznaci odrade i ovu sezonu. A krenuli su u fullu. 🙂 kako vako raspadnuto moz izgledate sad... je prelepo. Jbg, bar ima taj dubai. Ima za nas klub se navia Edited 13 minutes ago by mipivi
Cavani Posted just now Posted just now Sad bacih pogled na vas, bio sam zaokupljen ludilom sa nase strane plota i serijom povreda. Pa vi ste ladno usli u sezonu sa 3 beka i 1 centrom, svojevoljno. Sad se malo bolje osecam u vezi nase cacadi 🙂
Recommended Posts