Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kod Duleta ne bi 'silazio' s trojke, kod Zoca nisam nesto siguran. Te brze noge cemo koristiti za preuzimanja.
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, realno *w said: Kolike su šanse da Žoc, u kratkim epizodama, stavi Miku na 3? Deluje strašno pokretan, ako protivnikova trojka nije baš neki off-ball 3pt šuter. Meni to deluje kao nešto što bi moglo da bude baš problematično za protivničke ekipe.  Takođe, da vidimo makar u ABA za početak, na 3-4-5  Bonga, Mika & Poku. Raspon ruku zajedno 14 metara, potencijal za šut, trčanje, preuzimanje, sve živo jbt. 1
Klipan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Veseli na Siskauskasu…ah, that brings some memories back. 1 1 1
PatrickStar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Tražili smo i oni su to odbili. Iako na prvu deluje da nisu postupili "sportski", a i sto bi na kraju krajeva, još nekoliko ekipa gostuje u Dubaiju u prvom meču duplog kola pa igra kuci za 2 dana, čini mi se Zvezda sa Monakom, pa onda i Makabi do kraja godine...za 2026. nisam gledao ali sigurno ima još primera. Uostalom taj Dubai će biti ubijen putovanjima više od svih, mada je bilo price da će igrati neke mečeve u Sarajevu, ali ne znam da li je definitivno ili je ostalo na ideji.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sasu Salin o potpisu Hakinena: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/murinenov-potpis-iz-salinovog-ugla-partizan-prava-adresa-lud-hrabar-radnik-zapalice-arenu/524171 1 1
Recommended Posts