Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hoću da pohvalim i Ostoju, ciljeve je jasno rekao, doduše verovao bih u prvi od njih (top 6 EL) više da je na vreme doveden još jedan kvalitetni i iskusni centar, ali tako se to radi - to su nam ciljevi za ovu godinu, tačka. Šta više, po izjavama igrača ne vidim da će osećati neki pritisak zbog toga, tako da mi deluje da se ambicije igrača i rukovodstva poklapaju. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E ovome pricah... nema ko ne prenosi vest danas 7
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Saće mi potpišemo Sasu Salina videćete vi!!!! Reaktivirati cemo Vilsona. 1 3 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Son_of_a_gun said: B1: Jel mi vjeruješ da sam danas ovo skovao u glavi i mislim se, neće ovo niko skontati. 🙄 B2: Jesu li samo meni ovo bajate vijesti, Sterlinga smo produžili još krajem sezone a Bongicu kad je bila ona saga sa Valensijom? 1. Stara je to fora, nisam je ni ja izmislio. 2. Uvek je dobro ponoviti lepe vesti. 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: ovi ozviljno znaju, najavili su i Miky Pa i nije nesto mlad. A bacanja su mu tokom karijere na 50-60%. Za beka to je nedopustivo.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako se već gađamo imenima, gde je Ben Šaraf i kakvi su mu planovi?? Kad već kupimo talente... Edit: Sad vidim, Netsi ga draftovali, ruku u vatru dajem da će biti igračina Edited 1 hour ago by Dzep 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Posle mršavog Isusa tasmanijski đavo. Mimovi se sami pišu.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 38 minutes ago, JPM said: Saće mi potpišemo Sasu Salina videćete vi!!!! Ma jok, onog drugog sto nas je pojebao na eurobasketu, igrac sa brojem 9. 33 minutes ago, ScepanScekicSto said: ovi ozviljno znaju, najavili su i Miky Stize Tasmanijski djavo :D. Shalu na stranu, ovo deluje prilicno neozbiljno, ovakvog igraca mozemo da iskopamo u aba ligi, mozda cak i u Krki. Edited 1 hour ago by TripleJ 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Aura 1000. Verovatno jedina muška osoba koja bi mogla nešto da mi "naredi", a da ga ne ujedem. 3 2 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, TripleJ said: Ma jok, onog drugog sto nas je pojebao na eurobasketu, igrac sa brojem 9. Stize Tasmanijski djavo :D. Shalu na stranu, ovo deluje prilicno neozbiljno, ovakvog igraca mozemo da iskopamo u aba ligi, mozda cak i u Krki. nemoj 2put reci
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj me podseća na Džoša Gidija, neka light varijantica Mogao bi Frenčajz da gukne koju, ako je ispratio 😌
Tex_Willer Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Kod ovog dečka je ključ odbrana, telo jeste, deluje kao stari kov pleja, ako je defanzivno dobar onda je ok ovaj potpis, jer ipak Dvejn treba dobiti prostor.
TripleJ Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Kod ovog dečka je ključ odbrana, telo jeste, deluje kao stari kov pleja, ako je defanzivno dobar onda je ok ovaj potpis, jer ipak Dvejn treba dobiti prostor. Kapiram da su procenili da ce Lakic da pegla odbranu :). Uz to Vanja i brat Sterling umeju da zategnu ozbiljno, tako da ima ko da se tu bije. Nije ni Milton za bacanje.
Tex_Willer Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 3 minutes ago, TripleJ said: Kapiram da su procenili da ce Lakic da pegla odbranu :). Uz to Vanja i brat Sterling umeju da zategnu ozbiljno, tako da ima ko da se tu bije. Nije ni Milton za bacanje. Nema logike da dolazi ako defanzivno nije dobar, pa i za abu gde bi trebao imati 20 25 min odbrana je bitna.
ScepanScekicSto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ja licno volim da citam Tonia https://tonilazarusic.substack.com/p/partizan-osetkowski-parker-milton 1
longbowman Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Ono što je prošlo ispod radara, jel može neko da mi kaže zbog čega jedan profesionalni košarkaški klub kao cilj u sezoni proklamuje " disciplinu u klubu na najvećem mogućem nivou ". Šta uopšte to znači i na koga se odnosi ? Jel smo mi popravni dom ? 1
ScepanScekicSto Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago To se odnosi na ispad Carlika Jonesa prosle godine... 1
Dzo23 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, longbowman said: Ono što je prošlo ispod radara, jel može neko da mi kaže zbog čega jedan profesionalni košarkaški klub kao cilj u sezoni proklamuje " disciplinu u klubu na najvećem mogućem nivou ". Šta uopšte to znači i na koga se odnosi ? Jel smo mi popravni dom ? Mislim da je jasno da se prije svega aludira na onaj incident ispred onog noćnog kluba.
Čvarkov Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago jepte se komšije, ljubomoran sam Spoiler Doveli ste top talenta, svaka čast! 1 1
kojihit Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Vrhunski potpis, obožavam ovo, totalno sam tu za ovaj gas
Recommended Posts