Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Ovo je opet neka patkica, malo klikcici, malo clout. I Sheebs nas je zapratioTM pa racq od wceo...

Mora čovek na nešto da se loži

Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

tenor.gif

Aj uzdravlje pa nek se ponovi ova prica 🙂 

p.s. od svih likova vi bas ovog najgrdjeg nasli - i jos ga poredite sa Veselim. Veseli bio medeno dete spram ovog jedva-punoletnog-iztetoviranog-nabedjenog-da-je-vec-neko-i-nesto-ali-bez-sumnje-veoma-talentovanog finca... 

Veseli, oprosti im, ne znaju sta rade... 

Posted
7 hours ago, Eddard said:

Auuuuu, al bi nervirao komšije 😁

56 minutes ago, Kooineeperk said:

od svih likova vi bas ovog najgrdjeg nasli - i jos ga poredite sa Veselim. Veseli bio medeno dete spram ovog jedva-punoletnog-iztetoviranog-nabedjenog-da-je-vec-neko-i-nesto-ali-bez-sumnje-veoma-talentovanog finca... 

Proba uspela. Potpisuj!

• Love 1
  • Ha-ha 13
  • Pumpaj! 3
Posted
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Proba uspela. Potpisuj!

Pa ako ces pod "nerviranje komsija" da svrstas moje reagovanje na ovo svojevrsno vredjanje lika i dela Jana Veselog, then I'm guilty as charged. 😏 

Eh sta sam doziveo - da branim jednog od najvecih grobara stranaca koji su igrali u KKP i koji je za svaki respect, od njegovih grobara navijaca, i da za to jos budem... nah... whatever 😎 

Aj sad realno - poredjenje sa Veselim moze biti samo po godinama i po visini, i to je to.

Igracki gledano razlika je otprilike za jednu poziciju, a karakterno ne treba da pominjem koliko su dijametralno suprotni. 

• Tuzno 1
Posted

Kakav je ovaj dečko lateralno, sa ovim skokom koji ima uz brzinom i načinom probijanja verujem da bi u tom segmentu mogao biti baš dobar, plus sajz je tu ima 210cm uz 220cm raspona.

Šut mu je tanak, a izbacaj prelep skoro kao Kd maltene.

Posted

Mogao bi da povede i ludog Kureta zemljaka. 

Koji bi to bio tim... Karlik, Sterling, Kure, Jesus i Tajrik. 

Što bi rekao Marko Nikolić, kome trebaju devojčice u ekipi.

A noću bi ćacije rešili na keca

• Pumpaj! 1
Posted

Nepopularno misljenje u vezi ovog klinca:
svima smeta sto je protiv nas igrao bezobrazno. OK usao je kurcevito, bez rispect-a pa i da kazemo bezobrazno. Sve je to legitimno.

Problem je sto ga nasi igraci vec u narednom napadu nisu poslali u 3 red tribina prilikom probijanja bloka.

Pa ga u sledecoj odbrani navuces na blok da prebroji zvezde.

Mnogo smo mi mekani bili, da smo imali pravi stav ne bi nam ovakvi trpali m*** u usta.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, Kooineeperk said:

Pa ako ces pod "nerviranje komsija" da svrstas moje reagovanje na ovo svojevrsno vredjanje lika i dela Jana Veselog, then I'm guilty as charged. 😏 

Eh sta sam doziveo - da branim jednog od najvecih grobara stranaca koji su igrali u KKP i koji je za svaki respect, od njegovih grobara navijaca, i da za to jos budem... nah... whatever 😎 

Aj sad realno - poredjenje sa Veselim moze biti samo po godinama i po visini, i to je to.

Igracki gledano razlika je otprilike za jednu poziciju, a karakterno ne treba da pominjem koliko su dijametralno suprotni. 

Mislim da si razvio čitavu teoriju i analizu na osnovu par ofrlje postova i moje zajebancije. Polako.

52 minutes ago, NikolaTest said:

Problem je sto ga nasi igraci vec u narednom napadu nisu poslali u 3 red tribina prilikom probijanja bloka.

Pa ga u sledecoj odbrani navuces na blok da prebroji zvezde.

Mnogo smo mi mekani bili, da smo imali pravi stav ne bi nam ovakvi trpali m*** u usta.

Suština.

• Like 1
Posted

Murinen je najveći talenat evropske košarke. S obzirom da je išao već u srednju školu u Americi zašto bi potpisao za bilo koji evropski klub u situaciji kad u NCAA nude milione šakom i kapom čak i osrednjim talentima ostaje da pitate ove instagram insajdere. Ukoliko bi se to kojim čudom desilo, bio bi bomba potpis, mali je pokazao da već sad može ravnopravno da igra sa velikima, čak i da ih fino frustrira.

• Like 1
Posted

Volio bih da dodje iako ne vidimo logiku u tom potezu, ni za njega ni za nas.

Eventualno da se ogrebemo za obestecenje.

Kontam da njemu trebaju minute a ne vidim kako mu mozemo garantovati iste.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Ne sam Safete said:

Volio bih da dodje iako ne vidimo logiku u tom potezu, ni za njega ni za nas.

Eventualno da se ogrebemo za obestecenje.

Kontam da njemu trebaju minute a ne vidim kako mu mozemo garantovati iste.

On u Americi sledeću godinu može da bude samo u srednjoj školi. Jasno je da taj nivo prerastao i to bi bilo gubljenje vremena za njega. Po meni, više vredi 10 min u EL, pa čak i ABA,  nego 40 u AAU ili kako se već zove taj nivo. Očigledno je samouveren po pitanju izlaska na draft i želi da preskoči koledž. Da li mu je to pametno, ne znam, ali sve ukazuje da tako razmišlja.

Iz našeg ugla: pa nisam siguran da mi u samo jednoj godini možemo nešto previše igrački da dobijemo. Još je on nedefinisan igrački, ali ok, talenat je neosporan. Finansijski momenat sigurno postoji, predviđa mu se prva runda, kontam da se tu može uzeti milion lagano. Druga stvar je promocija u smislu još jednog igrača poslatog u NBA, veliki talenat koji želi da dođe tu i ostalo.

Nema sumnje da bi on mogao i u neki bogatiji klub u EL, ali pitanje koliko takvi imaju želje da istrpe jednog 18godišnjaka na samo godinu dana.

Kako god, bilo bi zanimljivo. Moram priznati da sam pomislio kako bi to bilo da se on i Bonga nađu zajedno na parketu, tu nijedan pas protivničkle ekipe ne bi bio siguran.

• Like 8
Posted
8 minutes ago, realno *w said:

On u Americi sledeću godinu može da bude samo u srednjoj školi. Jasno je da taj nivo prerastao i to bi bilo gubljenje vremena za njega. Po meni, više vredi 10 min u EL, pa čak i ABA,  nego 40 u AAU ili kako se već zove taj nivo. Očigledno je samouveren po pitanju izlaska na draft i želi da preskoči koledž. Da li mu je to pametno, ne znam, ali sve ukazuje da tako razmišlja.

Iz našeg ugla: pa nisam siguran da mi u samo jednoj godini možemo nešto previše igrački da dobijemo. Još je on nedefinisan igrački, ali ok, talenat je neosporan. Finansijski momenat sigurno postoji, predviđa mu se prva runda, kontam da se tu može uzeti milion lagano. Druga stvar je promocija u smislu još jednog igrača poslatog u NBA, veliki talenat koji želi da dođe tu i ostalo.

Nema sumnje da bi on mogao i u neki bogatiji klub u EL, ali pitanje koliko takvi imaju želje da istrpe jednog 18godišnjaka na samo godinu dana.

Kako god, bilo bi zanimljivo. Moram priznati da sam pomislio kako bi to bilo da se on i Bonga nađu zajedno na parketu, tu nijedan pas protivničkle ekipe ne bi bio siguran.

Cenis da bi potpis bio na 1 godinu... To mi se manje svidja 🙂