Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bih da panicim, ali iz trenutne perspektive gde su nas sve NBA akvizicije odjavile, Zofri ili Mekormak deluju kao vrlo pristojna resenja za drugog centra u odnosu na rupetinu u reketu koja ce ostati

Posted

Nek mi se tips napusi kurca... tim recima...

33 minutes ago, Tex_Willer said:

Onda ostaje opcija iz liga širom Evrope pogotovo ta Turska je prava priča u tom smislu, msm da je na zimu 2023 čak bilo price oko nas i Tajrika kad se Smajli povredio(hoću reći izbacuje ta liga konstantno zanimljive igrace na 5).

i meni ovo nije jasno, zar ne moze neko Trevion Williams ili Kyle Alexander da radi posao?

mamu mu jebem, jer je to stvsrno toliko komplikovano

ok cekali Bryaanta, pogotovo ok cekali Preciousa... sad ds dovodimo neku poluzivu izdrkotinu iz NBA koja ovde dolazi po kazni...

sve razumem hteo si kvalitet... al ocigledno ne moze

4 minutes ago, Marvin said:

Ne bih da panicim, ali iz trenutne perspektive gde su nas sve NBA akvizicije odjavile, Zofri ili Mekormak deluju kao vrlo pristojna resenja za drugog centra u odnosu na rupetinu u reketu koja ce ostati

mekormak je potpisao za Bajern

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Marvin said:

8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Sa ovim predznjanjem se ulazi na prelazni rok KK Partizan!

Spoiler

:wicked:

Edited by Don Dusko
Posted
32 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nek mi se tips napusi kurca... tim recima...

i meni ovo nije jasno, zar ne moze neko Trevion Williams ili Kyle Alexander da radi posao?

mamu mu jebem, jer je to stvsrno toliko komplikovano

ok cekali Bryaanta, pogotovo ok cekali Preciousa... sad ds dovodimo neku poluzivu izdrkotinu iz NBA koja ovde dolazi po kazni...

sve razumem hteo si kvalitet... al ocigledno ne moze

Wilijams nije za nas, spor je i troši mnogo lopti, ali Kyle je idealan i njega sam bas želeo...

• Like 1
Posted
52 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Znam, mislio sam na to da necemo dobiti ni vrapca u ruci ni goluba na grani. Ostace nam samo k u ruci

• Like 3
Posted (edited)
On 9/24/2025 at 9:10 AM, Tex_Willer said:

Iskreno želim videti Lakica u ulozi od 7-10 min u el I da stiska kao neslan svo vreme, meni deluje da je on uz pomoć Jusupa dosao do finog nivoa samopouzdanja i da moze pogadjati otvorene suteve, a ne kao Trifa( koji je bolji suter) da mu se noge oduzmu u el I bitnim aba mečevima.

On 9/24/2025 at 10:04 AM, Marvin said:

Meni se cini da je Lakic stabilniji suter od Trife u spot-up situacijama tj. kad je sam pogodice. Dok je Trifa umeo da pogodi i preko ruke iz nekih ludackih pozicija ali onda promasi kad je sam kao duh. 

Od te mogućnosti da pogađa otvorene šuteve će mu i zavisiti minutaža u EL. Čak i na ovim pripremama, gde nema nekog preteranog skautiranja od strane protivnika, smo videli situacije gde neko od naših napravi višak, protivnik ispreuzima tako da na kraju lopta dođe do Lakića koji ima otvorenu trojku iz ćoška.

E sad, mene baš i nije uverio u ovo što kaže Marvin. Ozbiljno je ciglario u Zadru (26%), u Evroligi 20%, u ABA kod nas 30%.

37% u KLS je prva neka naznaka dobrog šuta, ali nisam siguran koliko je to relevantno, sa obzirom da je imao ogromnu slobodu i šutirao 6-7-8 trojki po meču, što sigurno neće imati prilike u EL.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Elem, sretoh juče Osetkovskog na aerodromu. Brate koliki čovek, subjetkivni osećaj kad ga vidiš da je barem 210. 

Neka kao odbojkaška građa, relativno lagan, ali ogromna široka ramena.

Uglavnom, podignem ruke u vis i onako navijački izgovorim "Oooosetkovskiii", on se nasmejao i bacio pet. Deluje kao baš pozitivan lik.

• Like 10
Posted
2 minutes ago, realno *w said:

sretoh juče Osetkovskog na aerodromu

Šta će na aerodromu, što ne trenira?

Poš'o ili doš'o?

Da nije već krenuo u bežaniju...?

Posted (edited)
56 minutes ago, goofy said:

Šta će na aerodromu, što ne trenira?

Poš'o ili doš'o?

Da nije već krenuo u bežaniju...?

Druže, pa znamo se godinama, znaš da sam bio na visini zadatka!

Prvo sam pogledao ima li prtljaga, u kom pravcu se kreće. Bio spreman da ako vidim kofere, skočim i obesim mu se za nogu, te počnem da kukam "nemamo vioskih, đe ćeš sad ti, aaaa!?!?".

Ali onda skontah da čeka nekoga, gleda u pravcu mase koja je prošla pasošku kontrolu, pa sam ga samo pozdravio 😄

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Elem, kad komsa Haos vec okaci Miltona, verujem da ce on biti X faktor u prvim kolima EL. Na koju stranu, ne znam.

Rec je da za sada deluje nesnadjeno, ali puno kosarke i skila. Ako bi nas makar jednom usralo da se takav tip igraca na startu otkljuca i makar samo koristi svoje prednosti (igra uz kontakt, fizikalije, ulaz), bez mnogo drugog filozofiranja...znacilo nam i vise nego sto su ljudi svesni.

Naravno, nista to ne ide bez da Jabari odmah pokaze ko je i sta je, i Karlik da bude jak na ulazu i poludistanci sto pre.

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

U, super vam je ovaj kao "small logo" dizajn, dobra priča.

554182456_18399455380189740_193270035122

Pre bih furao ovaj dres nego zvanični.

U svakom slučaju, i dalje čekam da polo majca uđe u kk shop

• Like 1
Posted

Ništa od centra do sredine, ako ne i poslednje trećine oktobra. Čeka se formiranje rostera NBA franšiza. Čisto da se ne zamajavamo, čekamo nekog od trojca Bessi, Bredli, eventualno Bamba. Prvih 5,6 kola sa ovim što imamo. 

Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

Ništa od centra do sredine, ako ne i poslednje trećine oktobra. Čeka se formiranje rostera NBA franšiza. Čisto da se ne zamajavamo, čekamo nekog od trojca Bessi, Bredli, eventualno Bamba. Prvih 5,6 kola sa ovim što imamo. 

pa mozda dovuku bar tog igraca koji je projektovan za 3. centra ?