Marvin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne bih da panicim, ali iz trenutne perspektive gde su nas sve NBA akvizicije odjavile, Zofri ili Mekormak deluju kao vrlo pristojna resenja za drugog centra u odnosu na rupetinu u reketu koja ce ostati
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nek mi se tips napusi kurca... tim recima... 33 minutes ago, Tex_Willer said: Onda ostaje opcija iz liga širom Evrope pogotovo ta Turska je prava priča u tom smislu, msm da je na zimu 2023 čak bilo price oko nas i Tajrika kad se Smajli povredio(hoću reći izbacuje ta liga konstantno zanimljive igrace na 5). i meni ovo nije jasno, zar ne moze neko Trevion Williams ili Kyle Alexander da radi posao? mamu mu jebem, jer je to stvsrno toliko komplikovano ok cekali Bryaanta, pogotovo ok cekali Preciousa... sad ds dovodimo neku poluzivu izdrkotinu iz NBA koja ovde dolazi po kazni... sve razumem hteo si kvalitet... al ocigledno ne moze 4 minutes ago, Marvin said: Ne bih da panicim, ali iz trenutne perspektive gde su nas sve NBA akvizicije odjavile, Zofri ili Mekormak deluju kao vrlo pristojna resenja za drugog centra u odnosu na rupetinu u reketu koja ce ostati mekormak je potpisao za Bajern 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 12 minutes ago, Marvin said: Ne bih da panicim, ali iz trenutne perspektive gde su nas sve NBA akvizicije odjavile, Zofri ili Mekormak deluju kao vrlo pristojna resenja za drugog centra u odnosu na rupetinu u reketu koja ce ostati 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: mekormak je potpisao za Bajern Sa ovim predznjanjem se ulazi na prelazni rok KK Partizan! Spoiler Edited 6 hours ago by Don Dusko
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nama će prelazni rok biti aktuelan i kada se zahukta EL. Komšiluk će da digne revoluciju zbog toga. 2
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav run n gun sledi u Dubaiu. I oni i mi smo sa odbranom na Vi.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nek mi se tips napusi kurca... tim recima... i meni ovo nije jasno, zar ne moze neko Trevion Williams ili Kyle Alexander da radi posao? mamu mu jebem, jer je to stvsrno toliko komplikovano ok cekali Bryaanta, pogotovo ok cekali Preciousa... sad ds dovodimo neku poluzivu izdrkotinu iz NBA koja ovde dolazi po kazni... sve razumem hteo si kvalitet... al ocigledno ne moze mekormak je potpisao za Bajern Wilijams nije za nas, spor je i troši mnogo lopti, ali Kyle je idealan i njega sam bas želeo... 1
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 52 minutes ago, ScepanScekicSto said: mekormak je potpisao za Bajern Znam, mislio sam na to da necemo dobiti ni vrapca u ruci ni goluba na grani. Ostace nam samo k u ruci 2
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 43 minutes ago, Marvin said: . Ostace nam samo k u ruci Dobro je dok je u ruci... 4
Recommended Posts