Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

znaci Kalates je bolja opcija?

To od mene nikada nećeš čuti, Kalates nije, niti će ikada biti igrač po mom ukusu.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, Dzep said:

Ne da je opao, nego je baš propao. Sad više ni ono malo šuta nema, a dugo nije igrao neke ozbiljne minute. Jedino što bi on kod nas mogao da igra jeste da bude osigurač, ne gubi lopte a dobar je i sa linije bacanja. Ali odbrana u kripto-depresiji, šut takođe, kilogrami u minusu... Voleo sam ga kao igrača, savršeni rezervni plej za NBA, ali što se Evrope tiče, vrlo sam skeptičan 

Ne bih rekao da je baš propao. U padu da, ali u suprotnom ne bi ni gledao ka Evropi. Imao je problem sa kvadricepsom 23/24 odigrao 40ak utakmica, 24/25 u Sansima u proseku 13 minuta, 5.3p, 1.7 ass - fg 41.7%, 3pt 37.4%, a gde je veći deo sezone bio treći plej u rotaciji, ako uzmemo da tamo Booker vodi glavnu reč, a i Tyus Jones je bio ispred njega. Prilično stabilan rezervni plej za NBA uslove, znaš šta dobijaš sa njim, za Evropu izuzev adaptacije, ne bi trebao da ima nekih većih problema. A i to sa kilogramima u minusu - ako je peglao u NBA gde je atleticizam na duplo višem nivou nego u evropskoj košarci, ne vidim baš neki razlog za toliki skepticizam. Svakako da neće biti u konkurenciji za DPOY, ali sumnjam da će ga targetirati kao da je krater, recimo u poređenju sa Karlikom - Monte je bolji defanzivac. U odnosu na Frenkija, ne, naravno, ali ovaj ne igra 50% sezone svakako. Palac gore, ako se uopšte gleda ka njemu. 

• Like 2
Posted

Ne znam da li je on vise stabilan bekap plej ni za Evropu. Ima gorih resenja, naravno, ali je on meni bio bas grozan prosle sezone, uz svu disfunkcionalnost rostera i idiotizme FO-a. Najveci deo vremena je delovao kao igrac koji nema mesta na parketu.

• Like 1
Posted (edited)
14 minutes ago, Barkley#34 said:

Je l' Frenkija prodajemo u viđenom stanju ili se definišu uslovi povraćaja?

Ovako nekako teku pregovori:

you-can-look-but-ya-cant-touch-kate-mcki

:classic_biggrin:

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 2
Posted

Nisam bas siguran da ista moze Poku na 5 da uradi u duelu sa Kabengeleom recimo. Mozda da sutne neku trojku, ali ispod kosa nisam bas siguran...

• Like 1
Posted
Just now, m0k1 said:

Nisam bas siguran da ista moze Poku na 5 da uradi u duelu sa Kabengeleom recimo. Mozda da sutne neku trojku, ali ispod kosa nisam bas siguran...

Pa govorim za Sanlija koji će imati 15-tak minuta u el( ili ce Filip na 5 biti deo minuta).

Pukoa jebe sirova snaga, inače skok mu je fin kao i građenje, dok napadacki ozbiljno se izdiže u odnosu na poziciju 4.

Ali stvarno masa ekipa ima igrace na 5 koji ga nece unositi kao dete ispod obruca, eto i komšije sa Izunduom su ta priča, pa i Bolombojem kad se vrati.

Posted

Jasno - mislio si na direktan okrsaj Sanlija i Pokua. Mislio sam da si zaboravio na Kabengelea - moja greska.

Mada, ja bih iskreno prednost dao Kamenjasu u odnosu na Sanlija koji je poprilicno propao i nisam bas siguran sta moze da pruzi sem nekog pogodjenog suta za 3 ali to je samo moje misljenje.

• Like 1