Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
18 minutes ago, Knipex said:

Kako vas je razmrdao lik, svaka mu čast, odmah se skupila svlačionica i oživeo topik :classic_biggrin:

Jbg previše je mrtvo ovde konstantno, mora malo.

A plus uvek se neko upeca, mahom jedni isti ljudi.

Mada danas više nego obično...

Edited by Zvezdaš96
Posted

"Mi treba da imamo ambiciju, a naravno da treba da budemo realni i da se ne zalećemo i obećavamo nešto što se ne može. Imamo pripreme, jedini teži pripremni period mi je bio posle prve godine u Fenerbahčeu kada mi je 11 igrača bilo u reprezentacijama. Ovo mi je drugi najteži jer nemam tim, nemam visoke igrače i ne znam kada ću imati kompletan tim. Moramo da nađemo način da igrači budu zdravi, da budemo kompletni. Bože daj da potpišemo još jednog igrača i izbegnemo taj faktor povreda, jer iz iskustva vidimo da svaki meč igramo maltene bez dvojice igrača."

Obradović, nešto malo drugačije nego inače, direktno na temu pojačanja, priprema

• Like 1
Posted
5 hours ago, Zvezdaš96 said:

Što se košarke tiče, to mogu sa tobom polemisati ili na kviz.

Znam ko je bio krilni centar Litvanije pre 20 godina, a ko rezervni bek SAD pre 40...

Ne znam baš prvu petorku Saragose od pre 10 godina, ali recimo neke Unikahe ili Himkija bih znao ceo roster svakako.

Samo ja to ne gledam u statistici, kao jedan forumaš da udjem u detaljnu statistiku Pokuševskog i onda govorim koliko sekundi i minuta je odigrao.

To je nepotrebno, jer statistika je kao bikini, ništa ne otkriva.

Prosto sam odgledao dovoljno mečeva Pokuševskog(a to je makar oko 70 mečeva) da veoma dobro mogu videti šta on može, a šta ne može.

Prosto klasa se vidi, recimo kada govorimo visokim igračima naše reprezentacije recimo Nikola Jović se odmah vidi da je talenat i klasa i bez uvrede, ali klasa i kvalitet se odmah vide čak i za osobu koja je 2 utakmice u životu pogledala.

Sada prekidam ovu suludu raspravu.

Slavoljube brate znao sam da si ti 😂 

Kviz majstor 😂

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

"Mi treba da imamo ambiciju, a naravno da treba da budemo realni i da se ne zalećemo i obećavamo nešto što se ne može. Imamo pripreme, jedini teži pripremni period mi je bio posle prve godine u Fenerbahčeu kada mi je 11 igrača bilo u reprezentacijama. Ovo mi je drugi najteži jer nemam tim, nemam visoke igrače i ne znam kada ću imati kompletan tim. Moramo da nađemo način da igrači budu zdravi, da budemo kompletni. Bože daj da potpišemo još jednog igrača i izbegnemo taj faktor povreda, jer iz iskustva vidimo da svaki meč igramo maltene bez dvojice igrača."

Obradović, nešto malo drugačije nego inače, direktno na temu pojačanja, priprema

I kako sada ovo covek da tumaci? 

1) Zeljko kuka da mu se dovede bar neki upotrebljiv igrac, Ostoja, Savic i ekipa su nesposobni ili ga kuliraju i u fazonu su resice se to samo od sebe, uletece nam neki kapitalac vec, a kad, nije toliko bitno, snaci cemo se

2) Zeljko prica alibi pricu kojom unapred pokriva prizjumabli vrlo slab start sezone, a zapravo je on kocnica jer je izbirljiv i/ili zapravo i ne zna tacno sta hoce u ovom trenutku