Alek The Great Posted Friday at 10:04 PM Posted Friday at 10:04 PM 8 hours ago, Jakob Aman said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/miroslav-raduljica-fudbal-zeleznicar-indjija/ ย Jedna opcija manje.ย Uvek moze na dvojnu registraciju. 1
DameTime Posted Friday at 10:14 PM Posted Friday at 10:14 PM 6 hours ago, Elevator Operater said: Jasno nam je svima da nas Lovernj u 1.kolu natrpava sa jednom 17/9 partijom i 70% iz reketa? ย Cisto da proverim. ย 5 hours ago, kendrick duckworth said: ลฝofrija i Aleksu zateลพem plus, taman banka da se utripla.ย ย 5 hours ago, Eddard said: Nas ฤe u prvom kolu i Danguba da zatrpa. ย Not sure if Decima or Prima, zaduลกne babe strike again. 3
Smrtokapa Posted Friday at 10:22 PM Posted Friday at 10:22 PM ย KK Goldberg jedina zdrava priฤa ove sezone. 1 9
Elevator Operater Posted yesterday at 07:23 AM Posted yesterday at 07:23 AM 9 hours ago, DameTime said: ย ย ย Not sure if Decima or Prima, zaduลกne babe strike again. ย Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje. ย Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta? ย Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni ๐๐ ย Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni. 2
DameTime Posted yesterday at 07:35 AM Posted yesterday at 07:35 AM 4 minutes ago, Elevator Operater said: Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje. ย Brt, bukvalno sam na proลกloj (valjda) strani napisala da je problematiฤno ลกto nije doveden backup centar. Samo su mi ove hipoteze o protivniฤkom igraฤu, kojih ima tuลกta i tma na blizanaฤkim topicima, uvek bezveze. ย 8 minutes ago, Elevator Operater said: Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta? ย Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni ๐๐ ย Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni. ย ย Ali ja ujedam.ย ๐ ย Tbh, Realni uvek obrazloลพi svoj stav, pa i mene natera na promiลกljanje, iako se moลพda inicijalno ne slaลพem. Na rasprave sa Papanikoleskuom sam utroลกila dovoljno vremena. A ti si mi zanimljiv sa timย nihilistiฤkimย pristupom.
Son_of_a_gun Posted yesterday at 07:55 AM Posted yesterday at 07:55 AM Gdje ฤemo sad mi sa bipolarnim poremeฤajem? โน๏ธ 2
odupri se ludilu Posted yesterday at 08:36 AM Posted yesterday at 08:36 AM Tamo u Australiji bi sve ekipe meni bile Sharks๐
Elevator Operater Posted yesterday at 08:52 AM Posted yesterday at 08:52 AM Sharks, snakes ili spiders. 2
Ne sam Safete Posted yesterday at 08:52 AM Posted yesterday at 08:52 AM 14 minutes ago, odupri se ludilu said: Tamo u Australiji bi sve ekipe meni bile Sharks๐ Ili Mullets 1
odupri se ludilu Posted yesterday at 09:09 AM Posted yesterday at 09:09 AM Da a ovu masu turneju moลพemo zvati Boomerang tour, jer ฤe nam se vratiti tokom sezone, da ne kaลพem obiti o glavu. ย 2 2
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 52 minutes ago, Ne sam Safete said: Ili Mullets Kangaruz jbt 1
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Luchifer89 said: Kangaruz jbt ย Moลพda je Dwizz na to mislio. 1
Mrk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Evo nesto sa tvitera o tome ย "Bukvalno zamiลกljam scenu gde kuca ลฝeljku u 6 ujutru na vrata sobe ย HEY COACH, LET'S GO SEE SOME KANGAROOS" 1 1
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 22 hours ago, DameTime said: Not sure if Decima or Prima, zaduลกne babe strike again. Dobijamo 82:96, ali ฤe ลฝofri i Leksa imati dobru utakmicu.ย 2
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nadam se da nije prejako aplaudirao, zakaฤio nogom sto ili glavom tavanicu ย 2 4
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovdje ima playbyplay, tv jug ispalio iako su sinoฤ najavili prenos. ย https://www.sydneykings.com/games/7cb85a3e-9c4a-4ed9-ae42-8beaea2fd16f
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Son_of_a_gun said: Naลกao! ๐ ย https://euroleague.tv/live/291062 Prijavljuje greลกku.ย
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vjerovatno moraลก neki VPN naฤi, kod mene radi odliฤno ali ja sam u BiH.
Ne sam Safete Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Dilejtovao sam akaunt kod Ostoje, treba li jos sta uraditi da mi ne odbije od bubrega
Recommended Posts