Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Elevator Operater said:

Jasno nam je svima da nas Lovernj u 1.kolu natrpava sa jednom 17/9 partijom i 70% iz reketa?

ย 

Cisto da proverim.

ย 

5 hours ago, kendrick duckworth said:

ลฝofrija i Aleksu zateลพem plus, taman banka da se utripla.ย 

ย 

5 hours ago, Eddard said:

Nas ฤ‹e u prvom kolu i Danguba da zatrpa.

ย 

Not sure if Decima or Prima, zaduลกne babe strike again.

• Like 3
Posted
9 hours ago, DameTime said:

ย 

ย 

ย 

Not sure if Decima or Prima, zaduลกne babe strike again.

ย 

Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje.

ย 

Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta?

ย 

Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡

ย 

Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Elevator Operater said:

Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje.

ย 

Brt, bukvalno sam na proลกloj (valjda) strani napisala da je problematiฤno ลกto nije doveden backup centar. Samo su mi ove hipoteze o protivniฤkom igraฤu, kojih ima tuลกta i tma na blizanaฤkim topicima, uvek bezveze.

ย 

8 minutes ago, Elevator Operater said:

Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta?

ย 

Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡

ย 

Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni.

ย 

ย Ali ja ujedam.ย ๐Ÿ™ƒ

ย 

Tbh, Realni uvek obrazloลพi svoj stav, pa i mene natera na promiลกljanje, iako se moลพda inicijalno ne slaลพem. Na rasprave sa Papanikoleskuom sam utroลกila dovoljno vremena. A ti si mi zanimljiv sa timย nihilistiฤkimย pristupom.

Posted

Evo nesto sa tvitera o tome

ย 

"Bukvalno zamiลกljam scenu gde kuca ลฝeljku u 6 ujutru na vrata sobe

ย 

HEY COACH, LET'S GO SEE SOME KANGAROOS"

• Like 1
  • Ha-ha 1