Plant Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM 1 hour ago, DameTime said: ฤak su i meni poฤeli da idu na kurac sa tim ย E bas ti verujem ...
Stiletto Posted Tuesday at 09:38 PM Posted Tuesday at 09:38 PM Joลก jedno stupidoย pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaลกke utakmice? Hoฤu li moฤi da se ja provuฤem na poneku utakmicu na njenu sezonsku?ย
uvrnuto Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM 3 minutes ago, Stiletto said: Joลก jedno stupidoย pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaลกke utakmice? Hoฤu li moฤi da se ja provuฤem na poneku utakmicu na njenu sezonsku?ย ย Bez problema. ย Mislim da se nekad deลกavalo da "vrate" ako vide da je screenshot QR koda, ali ti ฤeลก svakako imati fiziฤku kartu tako da neฤeลก imati taj problem. 1
Shikamaru Posted Tuesday at 09:53 PM Posted Tuesday at 09:53 PM 13 minutes ago, Stiletto said: Joลก jedno stupidoย pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaลกke utakmice? Hoฤu li moฤi da se ja provuฤem na poneku utakmicu na njenu sezonsku?ย Pitaลก kao jer se vodi na nju a ne na tebe?ย Bez problema ulaziลก i na ABA i EL, oni gledaju samo da se zazeleni kad oฤitaju i posle niลกta ne pitaju 1 1
Shikamaru Posted Tuesday at 09:59 PM Posted Tuesday at 09:59 PM 3 hours ago, realno *w said: Nisam uzeo karticu, oslanjam se na wallet. Ja sam sentimentalna budala i jbg, moram uzmem..ย Jaฤe je od mene jednostavno, a ne pomaลพe ลกto imam kutiju sa kartama, slikama, nalepnicama sa svih moguฤih utakmica; mreลพa sa gola ispred juga mi je ipak omiljeni suvenir sa proslave titule ๐ฅฒ 4 4
realno *w Posted Wednesday at 06:27 AM Posted Wednesday at 06:27 AM 8 hours ago, Stiletto said: Joลก jedno stupidoย pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaลกke utakmice? Hoฤu li moฤi da se ja provuฤem na poneku utakmicu na njenu sezonsku?ย ย Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveฤa suprotnost u odnosu na mene, koja moลพe da se zamisli. ย I onda obezbeฤenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina viลกe, 70kg manja i nosi naoฤare, nasmeju se, a ja im kaลพem "zaboravio sam naoฤare". ย Uglavnom, kao ลกto ti rekoลกe ostali, njih zanima da jedna osoba uฤe na tu kartu i to je to. 1
NMX Posted Wednesday at 06:54 AM Posted Wednesday at 06:54 AM 10 hours ago, Son_of_a_gun said: Ide dobar niz u nastavku: ย ย ย Dajte ovog rendom grobara za ministra finansija, brat pokidao 2
Gudura Posted Wednesday at 07:00 AM Posted Wednesday at 07:00 AM 31 minutes ago, realno *w said: ย Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveฤa suprotnost u odnosu na mene, koja moลพe da se zamisli. ย I onda obezbeฤenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina viลกe, 70kg manja i nosi naoฤare, nasmeju se, a ja im kaลพem "zaboravio sam naoฤare". ย Uglavnom, kao ลกto ti rekoลกe ostali, njih zanima da jedna osoba uฤe na tu kartu i to je to. Druze, nadam se da je Bob Geldof imao tvog drugara na umu kad je pokrenuo Live Aid, u suprotnom, brinem za tebe๐ 5
Elevator Operater Posted Wednesday at 08:20 AM Posted Wednesday at 08:20 AM Uporedis samo koliko je Zalgiris svetlosnih godina ispred Partizana u tretmanu navijaca, a mi se smatramo ne manjim klubom od njih.....sto bi rekli mladi, plaky.
Son_of_a_gun Posted Wednesday at 08:26 AM Posted Wednesday at 08:26 AM Nego, neลกto sam istraลพivao pa naletjeh, ova posljednja KLS titula prema wikipediji pripisana i ลฝeljku i Karaiฤiฤu. Sad ja ne znam kakve su propozicije i kome stvarno ide titula, Bogdanu koji je vodio tim ili ลฝocu koji je de facto prvi trener?
Alek The Great Posted Wednesday at 08:50 AM Posted Wednesday at 08:50 AM Ja mislim da se Zeljko i javno odrekao tih kls titula dok su izvesni ljudi na celu istih. 1
Shikamaru Posted Wednesday at 11:32 AM Posted Wednesday at 11:32 AM Koliko ja znam ลฝeljko nije uopลกte bio registrovan za to takmiฤenje, naลกom tj njegovom odlukom, tako da de jure ne moลพe da mu se pripiลกe titula 1
Marvin Posted Wednesday at 12:04 PM Posted Wednesday at 12:04 PM Sto se tice centra, ja sam Zoa i video kao nekou sigurnosnu mrezu, pogotovo jer je Tajrik povredjen.ย Deluje da smo trazili tog borderline NBA igraca, na osnovu info da smo pregovarali sa Cibeom i Besijem.ย Ali je bas neozbiljan ovaj ulazak u sezonu i to nije prvi put. Kao da je taj kapitalac koga cekamo prime Hakim a ne neki u najboljem slusaju La Bamba ili My Preciouss (ili nedajboze notKobe). ย Tako da, hajde da sacekamo jos par sedmica da se NBA rosteri popune pa da vidimo sta i kako dalje.ย 1
Elevator Operater Posted Wednesday at 12:32 PM Posted Wednesday at 12:32 PM Cekamo kad smo sa Duletom i siromasni. Cekamo kad smo sa Zeksom i bogati. ย Jel ima neki scenario da ne cekamo i ne ulazimo goli na xy poziciji u sezonu? ย Na stranu kvazi-pripreme. Ne mozemo da uticemo na povrede i zlatnog Bongu, ali neozbiljno je ne otkazati Australiju. Samo da to malo novca sto ce limeni ubrati bude vredno mogucih 0-2 na startu.
wrach Posted Wednesday at 01:15 PM Posted Wednesday at 01:15 PM Sto se tice lopovluka, koliko god razumem da se softveri za evente isplacuju kroz "troskove obrade", ne mogu a da ne pljunem na 4600 dinara za trosak kupovine karte. To znaci da su gospoda uzela za ovih mesec dana prodaje preko POLA MILIONA EURA na troskove obrade. ย Pa jebem mu mater, dokle. ย 1
pendulum Posted Wednesday at 01:25 PM Posted Wednesday at 01:25 PM ล to se tiฤe kartica uzmite u obzir da se sad po prvi put uvodi NFC kartica na telefonu. Dosad si mogao da se provuฤeลก i sa skrinลกotom jer su oฤitavali barkod. Sad to neฤe biti moguฤe. Kartica se oฤitava iz wallet-a kao platna kartica. Videฤemo da li ฤe tu biti nekog bagovanja.
Shikamaru Posted Wednesday at 01:29 PM Posted Wednesday at 01:29 PM Madre mia, videh dizajn sezonskih...ย ลฝali Boลพe...
Marvin Posted Wednesday at 02:40 PM Posted Wednesday at 02:40 PM Po kladionicama se vrtimo oko 10. mesta (ja sam nas stavio u tier 7.-10. mesta)
Papanikolesku Posted Wednesday at 03:37 PM Posted Wednesday at 03:37 PM Ja koliko sam zakljuฤio sa par strana mi jurimo/ฤekamo Thomasa Bryanta
Dzep Posted Wednesday at 03:49 PM Posted Wednesday at 03:49 PM 11 minutes ago, Papanikolesku said: Ja koliko sam zakljuฤio sa par strana mi jurimo/ฤekamo Thomasa Bryanta ย Nema apsolutno nikakvog smisla, defanzivno priliฤno nikakav, ofanzivno nam daje ono ลกto manje viลกe veฤ imamo. ย Ali kao ลกto rekoh, nema smisla nervirati se... 1
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 04:05 PM Posted Wednesday at 04:05 PM 26 minutes ago, Papanikolesku said: Ja koliko sam zakljuฤio sa par strana mi jurimo/ฤekamo Thomasa Bryanta ja mislim da je prva opcija Precious, druga Bryant... ย znam da su potpuno razliciti ali tako cuh
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 04:50 PM Posted Wednesday at 04:50 PM Sada je ocito da je ovo nase nase da ulazimo u sezonu vecito nekompletni, ozbiljan fetis. Istovremeno i alibi.ย ย Dakle mi 'cekamo' igraca i u hendikepu smo, da bismo mozda kao doveli nekoga ko se koncepcijski prakticno uopste ne uklapa u fazon i viziju trenera (na uzorku od poslednjih fazon 10 godina). Sta ce Zeljku, koji qrc, Bryant na ovu ekipu prepunu defanzivno challenged igraca, sa visokima koji mimo Riquea ne mogu stolicu da sacuvaju? Hoce li opet on biti kriv za sve, kao Kaminsky onomad? 1
Papanikolesku Posted Wednesday at 05:04 PM Posted Wednesday at 05:04 PM 1 hour ago, Dzep said: ย Nema apsolutno nikakvog smisla, defanzivno priliฤno nikakav, ofanzivno nam daje ono ลกto manje viลกe veฤ imamo. ย Ali kao ลกto rekoh, nema smisla nervirati se... ย Defanzivno ne daje niลกta, ofanzivno je baลก dobar - za evropske uslove.ย Mislim i Frenk je bio.ย To ลกto nije ono ลกto nam treba svakako nije dobar znak, ali ลฝelimir oฤigledno voli taj tip petice u rosteru. Opet - on zna najbolje ลกta ลพeli, ลกta mu je potrebno, mora se pristati na neki kompromis; u ovom trenutku izgleda nije mnogo toga ostalo dostupno ย 56 minutes ago, ScepanScekicSto said: ja mislim da je prva opcija Precious, druga Bryant... ย znam da su potpuno razliciti ali tako cuh ย Achiuwa je za nas dosta bolji izbor, ali rekao bih dosta nerealniji.ย
odupri se ludilu Posted Wednesday at 07:38 PM Posted Wednesday at 07:38 PM Pitaลก random Grobara jel se cima Ostoja oko centra? -Decima matori! 2 23
Recommended Posts