Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Mairosu said: denda on fire ali bukvalno. najbolji njegov turnir otkako prenosi. spremljen i nadasve energičan i motivisan. Nisam znao da je ovo moguće.
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Denda: ,,Dobio sam upravo obaveštenje iz režije da u 20:08h prenos meča Letonija-Litvanija prelazi na RTS2" AHAHAHAHAHAHAHA ja ne moguu, značii plačeeem 😄 😄 ,ljudii pa njemuu definitivnoo nije dobroo i onaj smarač je smarao sa Turskom koliko je navijao, alii Dendaa je...
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Koliko je samo Zagars proslo WC bio iznenadjenje ovde je totalno razocaranje. 1
Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Velička igra mec zivota, s tim sto ga nisam gledao vise od 3 puta u zivotu, ali nema sanse da moze bolje od ovoga, pikao bi basket u EL uredno, umesto u faking Neptunasu.Nestvarna partija. A gledam Tubelisa, i vec mi nije dobro kad pomislim na mec sa Zalgirisom u EL, i kako ce da skace po glavama Zvezdinim skracenim cetvorkama i nepokretnim peticama😆 Edited 5 hours ago by Gudura 1
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bez obzira šta kažu kladionice - zna se ko je ćaća na Baltiku. Litvanija rutinski
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Ispade nasa grupa jedna od najslabijih na prvenstvu. Kako najslabija kada danima pišemo da realno deluje da finale bude moguće lakoo kao 2001.godine Srbija i Turska a to su 2 najbolje ekipe iz naše grupe?
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Previše se baviš kalkulacijama, da ne kažem spekulacijama. Još uvijek je moguće i finale Litvanija - Njemačka, tj. ekipa iz B grupe. Ja bih čak rekao da nije ništa manje vjerovatno od finala Turska - Srbija. Najvjerovatnije, biće neko treće...
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Ječmendo said: Previše se baviš kalkulacijama, da ne kažem spekulacijama. Još uvijek je moguće i finale Litvanija - Njemačka, tj. ekipa iz B grupe. Ja bih čak rekao da nije ništa manje vjerovatno od finala Turska - Srbija. Najvjerovatnije, biće neko treće... Misliš biće finale Srbija- Grčka? 😉
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/5/2025 at 12:09 PM, Chaos Is Me said: Mislim da će baltički derbi i ITA - SLO biti najzanimljivije utakmice. Može i Bosna lako da izbaci Poljake. Ovo ostalo mi sve deluje izvesno, recimo da i Izrael ima nekih 10% šansi protiv Grčke ali realno teška priča. Mogu i nama Finci da naprave problem ali nadam se da nećemo gledati taj scenario i da ćemo na vreme uspostaviti kontrolu. Kejose, jebi se. A i mi s tobom. 2
Recommended Posts