Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bilo je gotovo prije nego je i počelo. Finska prosječna ekipa u srednjem domu evropske košarke, koja je igrom slučaja ušla u polufinale (kao onomad Poljska ili još ranije Makedonija ) i koja gotovo sigurno to polufinale više neće vidjeti za naših života. 

• Like 4
Posted
1 minute ago, Ječmendo said:

Upravo takvom igrom su ih i dobili u polufinalu Svjetskog. Dali su Amerima 113 poena. 

Zato nema potrebe da omalovažavaš Fince. Jbg, i meni je muka što smo ispali i kako smo ispali, ali ajmo dalje, neće se planeta zaustaviti zato što smo jednom popušili.

Uzgred, ovaj Murinen je bačje in the making

Posted

Ne omalovažavam ja Fince, samo sam realan. Osrednja ekipa i to je sve. Mnogi ih precjenjuju. 

3 minutes ago, Beonegro said:

...zato što smo jednom popušili

Kratko ti pamćenje! :s_d:

Posted

Ovaj dripac klinacki u Finskoj se kandiduje za najodvratniju kosarkasku pojavu u istoriji. Petrusev je predsednik kluba izuzetnih dzentlmena za ovo nevaspitano derle. Kakav uspeh sa samo 18 godina🫣

• Like 4
Posted
18 minutes ago, Ječmendo said:

Bilo je gotovo prije nego je i počelo. Finska prosječna ekipa u srednjem domu evropske košarke, koja je igrom slučaja ušla u polufinale (kao onomad Poljska ili još ranije Makedonija ) i koja gotovo sigurno to polufinale više neće vidjeti za naših života. 

Finska je vrlo perspektivna ekipa. Markkanen još dugo može da bude klasa, Jantunen je dobar EL igrač, Muurinen je buduća zvezda svetske košarke prilično izvesno, Nkamuah sjajan atleta itd. Nemaju oni veze sa Poljskom i Makedonijom 

• Like 3
Posted
Just now, Ječmendo said:

Ne omalovažavam ja Fince, samo sam realan. Osrednja ekipa i to je sve. Mnogi ih precjenjuju.

Veliki broj reprezentacija bi protiv ovakve Njemačke implodirao u prvom poluvremenu

Posted

Bokme nekoliko očiglednih faulova nad Fincima nije svirano, sad ovaj na Jantunenu se vidio iz aviona

9 minutes ago, Gudura said:

Ovaj dripac klinacki u Finskoj se kandiduje za najodvratniju kosarkasku pojavu u istoriji. Petrusev je predsednik kluba izuzetnih dzentlmena za ovo nevaspitano derle. Kakav uspeh sa samo 18 godina🫣

Takođe ima najbolji nastup u polufinalu EP za igrača od 18 godina bar od Dončića 2017. naovamo

Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Finci su se odvalili od alkohola, najveseliji su ovde. 😁

Pravi se da si Finkinja .. po sistemu So Sabija " lepo nama lepo vama "  🙂

Posted
1 minute ago, Kenozoik said:

Pravi se da si Finkinja .. po sistemu So Sabija " lepo nama lepo vama "  🙂

Jedino da pijem da potisnem što ih nismo odvalili 15 razlike, ali nema dovoljno alkohola za to. :))

Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Jedino da pijem da potisnem što ih nismo odvalili 15 razlike, ali nema dovoljno alkohola za to. :))

Ima, ima, nadje se, ako dovoljno trazis 😀

Posted
15 minutes ago, DameTime said:

Tokom dana ugledna žena i respektabilna feministkinja... Uveče zaštitno lice Rubina iz Kruševca :classic_sleep:

• Ha-ha 2