Chaos Is Me Posted Sunday at 02:44 PM Posted Sunday at 02:44 PM Dobra utakmica, motivisane su obe ekipe a kako i ne bi bile s obzirom da nijedan od ovih igrača nema medalju sa velikog reprezentativnog takmičenja.
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 02:59 PM Posted Sunday at 02:59 PM Sve mi teže pada ovaj poraz od Finske gledajući koliko su ustvari limitirani.
m0k1 Posted Sunday at 03:30 PM Posted Sunday at 03:30 PM Klasicno jajarenje Grka - ulazi Slukas umesto Janisa da izvede bacanje... 1
Chaos Is Me Posted Sunday at 03:48 PM Posted Sunday at 03:48 PM Bolji su Grci danas, imaju taj luksuz da su i Dorsey i Toliopoulos raspoloženi.
DameTime Posted Sunday at 03:50 PM Posted Sunday at 03:50 PM Kakvi su smarači Finci (na terenu), aj terajte se kući.
Chaos Is Me Posted Sunday at 04:02 PM Posted Sunday at 04:02 PM Šta uradiše Grci, da li će biti od gotovog veresija
Don Dusko Posted Sunday at 04:03 PM Author Posted Sunday at 04:03 PM 13 minutes ago, DameTime said: Kakvi su smarači Finci (na terenu), aj terajte se kući. Jbg i ja bih voleo da je Srbija ovde. :S
Beonegro Posted Sunday at 04:05 PM Posted Sunday at 04:05 PM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Šta uradiše Grci, da li će biti od gotovog veresija Ipak je Nkamhoua gluplji. Umesto odmah da pravi faul da rukometaš šutira bacanja
Don Dusko Posted Sunday at 04:09 PM Author Posted Sunday at 04:09 PM Voleo bih da nekako Finci ovo nekako ukradu. Au sta rade Grci.
realno *w Posted Sunday at 04:11 PM Posted Sunday at 04:11 PM Kakva amaterska završnica Grčke, a sve preiskusni igrači.
Don Dusko Posted Sunday at 04:11 PM Author Posted Sunday at 04:11 PM Ajoj izvukose se Grci. Proganjace ovaj zicer Finca jbt.
Sector Posted Sunday at 04:13 PM Posted Sunday at 04:13 PM Šta promaši Jantunen iz skoka, kakva drama na kraju jbt.
realno *w Posted Sunday at 04:13 PM Posted Sunday at 04:13 PM Grci su imali 10 grešaka u zadnjoj minuti. Ne verujem šta sam gledao....
Don Dusko Posted Sunday at 04:14 PM Author Posted Sunday at 04:14 PM Just now, realno *w said: Grci su imali 10 grešaka u zadnjoj minuti. Ne verujem šta sam gledao.... Koja je kulminirala zicerom za Jantunena.
realno *w Posted Sunday at 04:16 PM Posted Sunday at 04:16 PM za Fince. Subjetkivni osećaj da više oni veruju u pobedu kad gube 15, nego mi kad vodimo 5-6. 3
Beonegro Posted Sunday at 04:17 PM Posted Sunday at 04:17 PM Jantunen na nivou Savanovog promašaja protiv Francuske onomad. Ipak, Finska je ekipa koja ima vrlo lijep u budućnost.
ljutikrilo Posted Sunday at 04:32 PM Posted Sunday at 04:32 PM koji je papanikolau alibi igrač, koristan na terenu kao Rikardo Pitis onomad... Pre prvenstva nisam im davao velike šanse, jer su hardkor kamenjari .. kako se ovaj EP pretvorio u Dule Vujošević tuču, profitirali su ... Ovo im je prva medalja od 2009. Neshvatljivo mi je da ništa nisu uzeli u periodu 2011-2015 kada su spanulis i printezis bili u prajmu, dijamantidis je još igrao, imali su i pristojne visoke igrače...
MrTripleDouble Posted Sunday at 04:33 PM Posted Sunday at 04:33 PM 2 hours ago, Losmi17 said: Apsolutno. Galata, Efes, Pao, sad Turska repka. Ko vise moze da spori bilo sta. #goat Ugasio je atleticara. Sad ono najbitnije... Titula sa Besiktasom 2012. kada je u plejofu izbacio redom Fenerbahce, Galatasaraj i Efes je jedna od najjacih domacih titula u poslednjih 20 godina. Veoma sam simpatisao taj tim sa David Hawkinsom, Arroyom, Ercegom, Mensah-Bonsuom... Po dobrom znanom receptu bekovsi nosioci sa jakom minutazom i velikom slobodom, sto su mu oni vratili najboljom kosarkom u svom zivotu. Mogli bi treneri nesto da prepisu od njega danas, ali uglavnom su sve to kompleksasi sa nekim svojim fix idejama. 3
Glavonjic Posted Sunday at 04:36 PM Posted Sunday at 04:36 PM (edited) Na kraju promašio Jantunen koji je bio najbolji kod Finaca. Kod Grka Slukas i Papanikolau kao najiskusniji sve zasrali što su mogli. Edited Sunday at 04:36 PM by Glavonjic
DameTime Posted Sunday at 04:36 PM Posted Sunday at 04:36 PM 30 minutes ago, Don Dusko said: Jbg i ja bih voleo da je Srbija ovde. :S Nema ovo veze s nama, mi smo očajno odigrali i ispali zasluženo, nadigrali su nas. Nego su ovako prilično iritantni, još su poslednjih par minuta imali suđenje kao da su Nemačka. Umalo Grci da izgube ovo. 1
MrTripleDouble Posted Sunday at 04:43 PM Posted Sunday at 04:43 PM Jantunen kod skoka u napadu reagovao kad je da ostala sekunda do kraja, a ne pet. Mogao je da se namesti na sut ili jos bolje izbaci povratni pas jer je u reketu bas bila guzva. Ne znam da li nije bio svestan vremena ili je jednostavno los desicion making.
La mano de Dios Posted Sunday at 06:00 PM Posted Sunday at 06:00 PM Ajde da vidimo konacno da li su Turci zaista toliko dobri.
Don Dusko Posted Sunday at 06:04 PM Author Posted Sunday at 06:04 PM Neka bude neizvesno pa neka pobedi manje atipican tim.
Sector Posted Sunday at 06:05 PM Posted Sunday at 06:05 PM Poješće ih Turci. Brutalan trener i selekcija.
Recommended Posts