Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobra utakmica, motivisane su obe ekipe a kako i ne bi bile s obzirom da nijedan od ovih igrača nema medalju sa velikog reprezentativnog takmičenja.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve mi teže pada ovaj poraz od Finske gledajući koliko su ustvari limitirani.
m0k1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Klasicno jajarenje Grka - ulazi Slukas umesto Janisa da izvede bacanje... 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bolji su Grci danas, imaju taj luksuz da su i Dorsey i Toliopoulos raspoloženi.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvi su smarači Finci (na terenu), aj terajte se kući.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta uradiše Grci, da li će biti od gotovog veresija
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Kakvi su smarači Finci (na terenu), aj terajte se kući. Jbg i ja bih voleo da je Srbija ovde. :S
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Šta uradiše Grci, da li će biti od gotovog veresija Ipak je Nkamhoua gluplji. Umesto odmah da pravi faul da rukometaš šutira bacanja
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Voleo bih da nekako Finci ovo nekako ukradu. Au sta rade Grci.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakva amaterska završnica Grčke, a sve preiskusni igrači.
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Ajoj izvukose se Grci. Proganjace ovaj zicer Finca jbt.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta promaši Jantunen iz skoka, kakva drama na kraju jbt.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Grci su imali 10 grešaka u zadnjoj minuti. Ne verujem šta sam gledao....
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Just now, realno *w said: Grci su imali 10 grešaka u zadnjoj minuti. Ne verujem šta sam gledao.... Koja je kulminirala zicerom za Jantunena.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago za Fince. Subjetkivni osećaj da više oni veruju u pobedu kad gube 15, nego mi kad vodimo 5-6. 3
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jantunen na nivou Savanovog promašaja protiv Francuske onomad. Ipak, Finska je ekipa koja ima vrlo lijep u budućnost.
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago koji je papanikolau alibi igrač, koristan na terenu kao Rikardo Pitis onomad... Pre prvenstva nisam im davao velike šanse, jer su hardkor kamenjari .. kako se ovaj EP pretvorio u Dule Vujošević tuču, profitirali su ... Ovo im je prva medalja od 2009. Neshvatljivo mi je da ništa nisu uzeli u periodu 2011-2015 kada su spanulis i printezis bili u prajmu, dijamantidis je još igrao, imali su i pristojne visoke igrače...
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Apsolutno. Galata, Efes, Pao, sad Turska repka. Ko vise moze da spori bilo sta. #goat Ugasio je atleticara. Sad ono najbitnije... Titula sa Besiktasom 2012. kada je u plejofu izbacio redom Fenerbahce, Galatasaraj i Efes je jedna od najjacih domacih titula u poslednjih 20 godina. Veoma sam simpatisao taj tim sa David Hawkinsom, Arroyom, Ercegom, Mensah-Bonsuom... Po dobrom znanom receptu bekovsi nosioci sa jakom minutazom i velikom slobodom, sto su mu oni vratili najboljom kosarkom u svom zivotu. Mogli bi treneri nesto da prepisu od njega danas, ali uglavnom su sve to kompleksasi sa nekim svojim fix idejama.
Glavonjic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Na kraju promašio Jantunen koji je bio najbolji kod Finaca. Kod Grka Slukas i Papanikolau kao najiskusniji sve zasrali što su mogli. Edited 5 hours ago by Glavonjic
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 30 minutes ago, Don Dusko said: Jbg i ja bih voleo da je Srbija ovde. :S Nema ovo veze s nama, mi smo očajno odigrali i ispali zasluženo, nadigrali su nas. Nego su ovako prilično iritantni, još su poslednjih par minuta imali suđenje kao da su Nemačka. Umalo Grci da izgube ovo. 1
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jantunen kod skoka u napadu reagovao kad je da ostala sekunda do kraja, a ne pet. Mogao je da se namesti na sut ili jos bolje izbaci povratni pas jer je u reketu bas bila guzva. Ne znam da li nije bio svestan vremena ili je jednostavno los desicion making.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ajde da vidimo konacno da li su Turci zaista toliko dobri.
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Neka bude neizvesno pa neka pobedi manje atipican tim.
Recommended Posts