Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gruzijci ne umeju priznati poraz i da gube od 2.minuta pa evo 37.minuta konstantno i to skoro uvek dvocifreno, berzveze oprodužavaju meč koji delovao da će biti najkraći meč ikada i biti oko pola 6 govot, ovako će do 18h trajati zbog nepotrebnih potpuno nesportskih grešaka i ostalih budalaština, davee i smaraju, ubili su Gruzijci tempo i lepotu utakmice, koja je bila u nekim trenucima zaista i brza, igralo se koš za koš, bilo i lepih poteza..

Posted

Morao je Sengelia ovo mnogo ranije. Finci biju isto ako ne i više i prolaze sa običnim faulom. Sudije ocajne kao i tokom celog prvenstva. 

Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Daj nek osvoje Finci, da se hvalimo kako smo ispali od budućeg prvaka Evrope 🥲

Nadao sam se da ovu foru necu cuti ovde. :D

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Ječmendo said:

Šansa da Finci osvoje je skoro nepostojeća, eventualno neki promil. Nažalost! 

To sam i napisao, da su Finci u polufinalu kao Poljska pre 3 godine, dakle ove 3 preostale ekipe uzimaju medalju a Poljaci onda a sada Finci su tu zalutali nazalost..

Posted (edited)

Svaka čast Fincima. Bolja su ekipa iako su i Gruzijci odigrali jako dobro. Pomračenje uma neandretalca Bitadzea im je ubilo momentum i svaku nadu da mogu do preokreta. 

@Beonegro Protiv nas uopste nisu spektakularno šutirali. Markanen se propisno ispromašivao.

Edited by Dzo23
Posted

Verovatno nepopularno mišljenje, ali prati i sreća Fince i neverovatno ih sere na prvenstvu.
Naravno, svojim odnosom, hrabrošću itd. su verovatno to negde i zaslužili

• Like 2
Posted (edited)

Finci imaju sansu i za titulu ako nekim cudom slovenci izbace nemce a grci turke. Mada mislim da ce finci odigrati dosta bolji mec sa nemcima u polufinalu. Sada su puni samopouzdanja tj. mi smo ih napunili tim samopouzdanjem, imaju siroku rotaciju, svi igraci doprinose igri tima.  Gruzijci su zalutali u polufinale, imali su srece sto su naletili na kamenolom zvani francuska koja je u nekoj tranziciji.

Edited by Miki8
Posted
6 hours ago, Miki8 said:

Svi navedeni igraci sa moje liste su pokazali daleko bolju igru od Jokica na ovom prvenstvu. Da smo mi imali bilo kojeg od navedenih graca umesto Jokica, mi ne bi ispali u cetvrtfinalu. Jokic je u osmini finala odigrao jednu veoma slabu utakmicu , briga me za njegovih 30 poena, oni su samo maska iza koje moze da se krije . Ne moze Jokic biti najbolji igrac na svetu a da dva vezana EP zavrsava u osmini finala a nije imao tako lose timove ni na jednom od tih takmicenja. Te rane eliminacije se nikada nisu desavale, Pau Gasolu,Nowitzkom itd. u periodima kada su oni vazili za najbolje igrace Evrope. Jokic je i Denver poprilicno kostao u poslednja dva plej ofa. Protiv Minesote je imao dve utakmice da zatvori seriju a odigrao ih je veoma lose. Proslozezonski plej of mu je ceo bio ispodprosecan. Kada njega neko nazove najboljim igracem sveta , ja sam tada poprilicno uvredjen.

Izvini druže, ali ovo što postuješ u poslednje vreme je težak blam. O.K ukapirali smo smernice tvojih misli, lišeni smo usluga mesije Topića, Jokić je bio najgori na terenu. Važi.

• Like 1