Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Mairosu said: denda on fire ali bukvalno. najbolji njegov turnir otkako prenosi. spremljen i nadasve energičan i motivisan. Nisam znao da je ovo moguće.
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Denda: ,,Dobio sam upravo obaveštenje iz režije da u 20:08h prenos meča Letonija-Litvanija prelazi na RTS2" AHAHAHAHAHAHAHA ja ne moguu, značii plačeeem 😄 😄 ,ljudii pa njemuu definitivnoo nije dobroo i onaj smarač je smarao sa Turskom koliko je navijao, alii Dendaa je...
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Koliko je samo Zagars proslo WC bio iznenadjenje ovde je totalno razocaranje. 1
Gudura Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Velička igra mec zivota, s tim sto ga nisam gledao vise od 3 puta u zivotu, ali nema sanse da moze bolje od ovoga, pikao bi basket u EL uredno, umesto u faking Neptunasu.Nestvarna partija. A gledam Tubelisa, i vec mi nije dobro kad pomislim na mec sa Zalgirisom u EL, i kako ce da skace po glavama Zvezdinim skracenim cetvorkama i nepokretnim peticama😆 Edited 19 hours ago by Gudura 1
Drug Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bez obzira šta kažu kladionice - zna se ko je ćaća na Baltiku. Litvanija rutinski
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Ispade nasa grupa jedna od najslabijih na prvenstvu. Kako najslabija kada danima pišemo da realno deluje da finale bude moguće lakoo kao 2001.godine Srbija i Turska a to su 2 najbolje ekipe iz naše grupe?
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Previše se baviš kalkulacijama, da ne kažem spekulacijama. Još uvijek je moguće i finale Litvanija - Njemačka, tj. ekipa iz B grupe. Ja bih čak rekao da nije ništa manje vjerovatno od finala Turska - Srbija. Najvjerovatnije, biće neko treće...
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 14 minutes ago, Ječmendo said: Previše se baviš kalkulacijama, da ne kažem spekulacijama. Još uvijek je moguće i finale Litvanija - Njemačka, tj. ekipa iz B grupe. Ja bih čak rekao da nije ništa manje vjerovatno od finala Turska - Srbija. Najvjerovatnije, biće neko treće... Misliš biće finale Srbija- Grčka? 😉
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago On 9/5/2025 at 12:09 PM, Chaos Is Me said: Mislim da će baltički derbi i ITA - SLO biti najzanimljivije utakmice. Može i Bosna lako da izbaci Poljake. Ovo ostalo mi sve deluje izvesno, recimo da i Izrael ima nekih 10% šansi protiv Grčke ali realno teška priča. Mogu i nama Finci da naprave problem ali nadam se da nećemo gledati taj scenario i da ćemo na vreme uspostaviti kontrolu. Kejose, jebi se. A i mi s tobom. 2
alokin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Utakmica između Poljske i Bosne se ne može gledati od komentatora ni na areni ni na rtsu.. Edited 3 hours ago by alokin
Karakondzula! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na RTS Denda mrtav pijan, na ASP1 srebrna ljisica Vujčin. Dan nije mogao gore da krene.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Ala bole ovi posedi protivnika kada si na granici da izgubis a ono metnes trojku... Edited 3 hours ago by Don Dusko
Recommended Posts