Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedva čekam da Janis ostari. Odvratna košarkaška pojava.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Jedva čekam da Janis ostari. Odvratna košarkaška pojava. ?
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Znači očekivao sam u polufinalu Srbiju, Nemacku, Tursku i Grčku po kvalitetu i svemu prikazanom na prvensvu, to ću i dobiti, samo nazalost umesto da mi budemo prvi u grupi pa odemo na Grke u polufinalu, a Turci na paklene Nemce u polufinalu, moracemo mi da igramo finale pre finale sa Nemcima, ali svakako napisah da mi mirise na 2001.godinu i finale sa Turcima jos kada je pocelo prvenstvo i to se i moze desiti do kraja zaista 😉 Edited 2 hours ago by Zvezdaš96
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mnogo su bolji Grci od ovakvih Španaca. Španiji bi jedan Abalde bio prvi bek da je ovde.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Braca Ernagomez kao dvojica najiskusnijih u ovom timu Spanije, kao osvajaci svetskog i evropskog zlata umesto da dignu ove klince oni su direktni krivci za ispadanje u grupi, neverovatno kakav ocajan nivo kosarke su oni pokazali na ovom EP. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Znači očekivao sam u polufinalu Srbiju, Nemacku, Tursku i Grčku po kvalitetu i svemu prikazanom na prvensvu, to ću i dobiti, samo nazalost umesto da mi budemo prvi u grupi pa odemo na Grke u polufinalu, a Turci na paklene Nemce u polufinalu, moracemo mi da igramo finale pre finale sa Turcima, ali svakako napisah da mi mirise na 2001.godinu i finale sa Turcima jos kada je pocelo prvenstvo i to se i moze desiti do kraja zaista 😉 Wtf? 😂
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na mnogaja ljeta da ispadaju i ne osvoje medalju narednih 20 godina 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Wtf? 😂 Ispravio sam se haha, lapsus 😄
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako igraju ovi klinci, svaka im čast. Ne bih se iznenadio da dobiju Grke, baš ima smisla ovo što igraju.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, McLeod said: Na mnogaja ljeta da ispadaju i ne osvoje medalju narednih 20 godina Nemoj covece, tacno ce da preokrenu sada. Strepecu do kraja
Miki8 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jel gleda Pesic ovo veceras. Samo malo vere u mlade igrace i krabrosti da ih ubacis u vatru. Jeste Spancima bila nuzda ali na neku ruku i nama je sa raspalim Micicem. Topic je ove njihove klince izdominirao u Novom Sadu pre dve godine , oni igraju EP a on gleda EP na tv-u od kuce. Djurisic je takodje imao mesta u nasoj ekipi po talentu i kvalitetu. Edited 1 hour ago by Miki8 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Voleli ih ili ne, Španci uvek nose ozbiljna muda i šampionski DNK čak i sa ovom ACB ekipicom. Ono što Grci recimo nemaju 20 god, džabe Janisi i Slukasi. Čak su i nekako simpa Španci, nisam primetio neke džukce u ovom rosteru. Edited 1 hour ago by Molina23 4
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Za jebenog Janisa ne postoje koraci? I onda trojka.. svasta mu se dopusta
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Molina23 said: Voleli ih ili ne, Španci uvek nose ozbiljna muda i šampionski DNK čak i sa ovom ACB ekipicom. Ono što Grci recimo nemaju 20 god, džabe Janisi. Čak su i nekako simpa Španci, nisam primetio neke džukce u ovom rosteru. Samo Aldama deluje kao “dzukac”.. Meni takodje skroz korektni i spanci, nadam se da ce da dobiju ovde.
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako su oni osvojili i pre 3 godine zlato je naucna fantastika, bukvalno smo mi nekompletni bez par igraca imali jaci roster a rutinski smo u osmini finala ispali, tako da ipak sto neko napisao vazan je taj sampionski DNK, a Spanci uzimaju zlata redovno u ovom veku..
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Just now, Miki8 said: Jel gleda Pesic ovo veceras. Samo malo vere u mlade igrace i krabrosti da ih ubacis u vatru. Jeste Spancima bila nuzda ali na neku ruku i nama je sa raspalim Micicem. Topic je ove njihove klince izdominirao u Novom Sadu pre dve godine , oni igraju EP a on gleda EP na tv-u od kuce. Djurisic je takodje imao mesta u nasoj ekipi po talentu i kvalitetu. Brkaš jabuke i kruške. Ovi "izdominirani" mladi Španci igraju ACB ligu, a koju su ozbiljnu senirosku košarku do sada odigrali Topić i Đurišić? Naši mladi talentovani igrači nemaju gde da igraju. Jedan deo njih igra u MEGI rekreativnu košarku sa pumpanjem statistike, drugi pobegoše na američke univerzitete radi lako zarađenog novca, treći gule KLS jer nemaju mesta u Zvezdi i Partizanu zbog klupske politike ta dva kluba. Ovi koji završe u NBA, mahom im je razvojna liga krajnji domet. Edited 1 hour ago by drgnk 1
Recommended Posts