Jump to content

Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):  

28 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):

• Francuska
      27
    • Slovenija
      26
    • Poljska
      23
    • Izrael
      26
    • Belgija
      4
    • Island
      1

Recommended Posts

Posted

Francuzi su i prethodna takmičenja bili kilavi u grupi pa se posle dizali. Znam da su sad slabiji, ali slabije je i takmičenje od prethodnih. Ko garantuje da se neko od njihovih ludih bekova neće zapaliti protiv nas. Naravno da bi u tom meču bili mi veliki favoriti, ali protiv Izraela ne bi postojao promil šanse da izgubimo.

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Nismo imali sreće, umesto na Izrael/Gruzija/Španija, naš rival će biti već u četvrtfinalu vice prvak Evrope i Olimpijade- FRANCUSKA jbg..

Nije do sreće već do poraza od Turske.

• Like 1
Posted (edited)

Francuzi mogu lako da ispadnu odmah u prvoj eliminacionoj utakmici, previse su zeleni.

Edited by Miki8
Posted

Svaka cast Doncicu ali totalno neozbiljna partija Izraelaca. Elem sada je jasno da idemo definitivno dosta tezim putem, mozda i bolje da bude Francuska-Grcka u 1/8 da se izranjavaju medjusobno pre 1/4 sa nama.

• Ha-ha 1
Posted
37 minutes ago, La mano de Dios said:

Svaka cast Doncicu ali totalno neozbiljna partija Izraelaca. Elem sada je jasno da idemo definitivno dosta tezim putem, mozda i bolje da bude Francuska-Grcka u 1/8 da se izranjavaju medjusobno pre 1/4 sa nama.

aahaha kraljuu

Ja bih definitivno rizikovao i igrao sa drugom postavom i petorkom fa Fincima da ih nekako dobijemo, pa ovi nasi glavni igraci da se tuku i mlate i da nas mlate i biju Francuzii, jer to ce biti kao boks meč sa njima hahha, ima da nas biju i nazalost mozda nam povrede jos nekog igraca, ali jesmo favoriti ako imamo u vidu u kakvom su sastavu fali im 8 igrača mislim u odnosu na recimo proslu godinu i finale OI

Inace zelim Sloveniji ako moze da prodje dalje i izbaci budjave Italijane, a potom bi bilo lepo da nam odrade i ove Turke ili Nemce nebitno sa kim igraju, bilo bi lepo da nam neko makar Turke i Nemce nekim čudom skine pre polufinala sa grbače, a posle mi ovako osakaćeni i roviti ako nismo u stanju da pobedimo u polufinalu i finalu ekipe poput Letonije, Poljske itd onda i nismo ne za zlato, nego i za medalju..

Posted
15 minutes ago, Zvezdaš96 said:

aahaha kraljuu

Ja bih definitivno rizikovao i igrao sa drugom postavom i petorkom fa Fincima da ih nekako dobijemo, pa ovi nasi glavni igraci da se tuku i mlate i da nas mlate i biju Francuzii, jer to ce biti kao boks meč sa njima hahha, ima da nas biju i nazalost mozda nam povrede jos nekog igraca, ali jesmo favoriti ako imamo u vidu u kakvom su sastavu fali im 8 igrača mislim u odnosu na recimo proslu godinu i finale OI

Inace zelim Sloveniji ako moze da prodje dalje i izbaci budjave Italijane, a potom bi bilo lepo da nam odrade i ove Turke ili Nemce nebitno sa kim igraju, bilo bi lepo da nam neko makar Turke i Nemce nekim čudom skine pre polufinala sa grbače, a posle mi ovako osakaćeni i roviti ako nismo u stanju da pobedimo u polufinalu i finalu ekipe poput Letonije, Poljske itd onda i nismo ne za zlato, nego i za medalju..

Ma kakva 2.postava, Jokic ce igrati 25+ minuta protiv Finaca sigurno, sem ako ih bas ne razbijemo u 1/2. Brate pa nije ovo Slovenija iz 2021. pa da se uzdas u njih. Oni ce tesko i Italijane dobiti a kamoli Nemce/Turke. Ako ocemo u finale moramo dobiti Fince/Francuze i Nemce nece njih niko skinuti sa naseg puta. A u finalu ko zna i ko bude dosao, mozda bude iznenadjenja sa te strane zreba.

• Like 1
Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Ma kakva 2.postava, Jokic ce igrati 25+ minuta protiv Finaca sigurno, sem ako ih bas ne razbijemo u 1/2. Brate pa nije ovo Slovenija iz 2021. pa da se uzdas u njih. Oni ce tesko i Italijane dobiti a kamoli Nemce/Turke. Ako ocemo u finale moramo dobiti Fince/Francuze i Nemce nece njih niko skinuti sa naseg puta. A u finalu ko zna i ko bude dosao, mozda bude iznenadjenja sa te strane zreba.

Pa ko bi tu mogao da dodje osim Turaka?? Jedino ti Letonci jer su domacini polude pa sa njima igramo finale i oni budu nalozeni kod kuce da uzmu prvo zlato i vrate nam i revansiraju nam se za poraz hah.. ovi drugi tesko do finala bas mogu gledajuci kvalitet i ceo roster, tradiciju, igru itd

Posted
28 minutes ago, Zvezdaš96 said:

aahaha kraljuu

Nijedna tačka u postu a onda dve na kraju. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

Kao sto sam i pisao, Izraela boleo paja da se cima za ovu tekmu, i zadovoljniji su nego da su dobili. Mnogo je glup ovaj sistem gde jedna grupa ima benefit da saceka i vidi raspored, pogotovu u situacijama kada su svakako prosli dalje, kao Izrael. Ja bih to promenio, kao fudbal, da svi igraju u isto vreme zadnje kolo. Ali jbg, manje para, manje zarade od tv prenosa, bole njih uvo za fair play.

Posted
9 hours ago, diego said:

Jedino sto moze u nekoj ludoj, ali ne i skroz nemogucoj teoriji da se desi je da Poljska kiksne protiv Belgije

I ovo se desilo, ali delom zato sto Poljska nije ni mogla da bude bilo sta osim druga, nakon danasnje tekme

Posted (edited)
1 hour ago, diego said:

Kao sto sam i pisao, Izraela boleo paja da se cima za ovu tekmu, i zadovoljniji su nego da su dobili. Mnogo je glup ovaj sistem gde jedna grupa ima benefit da saceka i vidi raspored, pogotovu u situacijama kada su svakako prosli dalje, kao Izrael. Ja bih to promenio, kao fudbal, da svi igraju u isto vreme zadnje kolo. Ali jbg, manje para, manje zarade od tv prenosa, bole njih uvo za fair play.

Al se usrećio Izrael - sa Grčkom odmah. 

Edited by Chaos Is Me
Posted
45 minutes ago, Chaos Is Me said:

Al se usrećio Izrael - sa Grčkom odmah. 

Meni je nestvarno da neko može i da pomisli da su oni namerno izgubili da bi išli na Grke, umesto da odu na Gruziju i stignu korak dalje, nego što će ovako stići, ovako nemaju nikakvu šansu da budu u top 8 jednom u milion godina..