Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, sasha arsenal said:

Odegard promenio utakmicu ali posle onog kontakta kod gola nestao.
Znali smo da će ovo biti zajebana utakmica.

Najveci problem danas je sto smo dopustili da nas nadtrce i prebiju. Pola tima kao da nije izaslo na teren. Ok je i izgubiti i ispustiti ovako prednost, ono sto nije ok je igrati malokrvno. Ne moze tako da se igra zavrsnica sezone.

Arteta ima 20+ igraca na raspolaganju. Ako nema agresivnosti i spremnosti da odigras cvrsto, ne mozes ni da igras.

Timber danas kao pickica, Moskera imao onaj vrhunski start ali 5 sekundi pre toga ispao kao iz voza i nije to bio jedini put. Zubimendi u duh modu kao i Odegard poslednjih 20 minuta.

Inkapije mora na klupu. Kalafjori je bolji u oba smera, Rajs igra vrhunski, Djokeres uz njih jedini dobar energetski.

Martineli je morao da resi ono ali je glupo reagovao.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, McLeod said:

Najveci problem danas je sto smo dopustili da nas nadtrce i prebiju. Pola tima kao da nije izaslo na teren. Ok je i izgubiti i ispustiti ovako prednost, ono sto nije ok je igrati malokrvno. Ne moze tako da se igra zavrsnica sezone.

Arteta ima 20+ igraca na raspolaganju. Ako nema agresivnosti i spremnosti da odigras cvrsto, ne mozes ni da igras.

Timber danas kao pickica, Moskera imao onaj vrhunski start ali 5 sekundi pre toga ispao kao iz voza i nije to bio jedini put. Zubimendi u duh modu kao i Odegard poslednjih 20 minuta.

Inkapije mora na klupu. Kalafjori je bolji u oba smera, Rajs igra vrhunski, Djokeres uz njih jedini dobar energetski.

Martineli je morao da resi ono ali je glupo reagovao.

Baš pred ovu utakmicu da se povrede Haverc i Saliba.O nedostatku Merina da ne govorim.Tek su se vratili Saka i Odegard.Nije baš idealna situacija.
Što se tiče energije igrača,slažem se u potpunosti.Nešto slično se dogodilo na gostovanju Sanderlendu ali večeras je to bilo izraženije.

Kalafjori je na prethodnim utakmicama bio nesiguran pa ga Arteta polako uvodi.On je preko potreban i mora sto pre da se vrati u formu.

Rajs igra vrhunski celu sezonu.

Mene najviše brine da su dozvolili oniliko prilika igračima Brentforda u završnici utakmice.Lako je moglo da se dogodi da Arsenal izgubi večeras.

Mora da se podignu i da se pobede Vulvsi u sledećem kolu.Nakon toga sledi Čelsi koliko se sećam.Pre toga FA kup.

Posted

Ja sam mišljenja da ako Siti u jednom trenutku preuzme 1.mesto da je tu kraj trke, koliko god imalo do kraja...

Jel se to Haland povredio na poslednjem meču ili sam nešto pogrešno pročitao?