Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Okej je da izgubis od Turske, Nemacke, Francuske, Litvanije.. Ej bre, mi smo izgubili od Finske! 🫣🫣 uz sav respekt prema njima, ovo je najveća blamaža koju pamtim.. Mozda je onaj poraz od Izraela 2007 bio gori, ali totalni debakl.. Sramotno! 1
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Miki8 said: Pa on kao "najbolji" igrac na svetu mora da vuce, to se od njega ocekuje, trebao je u trecoj cetvrtini odmah da povuce. Nije se ni on bas pojavio danas, pogotovo je bio supalj u dobrani, primili smio preko njega 5,6 otovrenih trojki, u defanizvnom skoku je bio los kao ostatak tima. Nije ovo uopste bila njegova kvalitetna partija. Druže, šta ti nije jasno, čovek ne može da igra na 100% odbranu ako mora i sve sam da radi u napadu. Naši bekovi nisu bili sposobni da mu spuste loptu bliže reketu nego je morao da zida skoro od trojke. Nađi mi igrača, koji nije prajm Lebron Džejms ili Džordan, koji može da iznese toliki teret u napadu i da uz to igra odličnu odbranu.
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Čudna situacija sa Vanjom... Setio ga se par minuta u 4/4... Jako čudno... Ni ja nisam u toku sa videom koji se pominje, pa ako neko može da pojasni... Ako zbog toga nije igrao, onda će mi biti još manje žao... 1
Henry Chinaski Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, JPM said: Gudurić je u Zvezdi bio igrač sa ogromnim mudima. Šta se tom dečku desilo kroz karijeru da postane ovakva uplašena đana, ja stvarno ne znam. Šuter kao on da izgleda kao da nije doručkocao pa kad treba da šutne on jedva dobaci do prvog obruča. Bukvalno donio Evroligu prije par mjeseci i u polufinalu i finalu. Jednostavno kad se pojavi u reprezentaciji, kao kriptonit za njega
Karakondzula! Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Fun fact. BIH je još uvek u konkurenciji za 1/4 finale. 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Issey said: Čudna situacija sa Vanjom... Setio ga se par minuta u 4/4... Jako čudno... Ni ja nisam u toku sa videom koji se pominje, pa ako neko može da pojasni... Ako zbog toga nije igrao, onda će mi biti još manje žao... I ja molim da se seruje video ovde.
L' Imperatore Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Mi smo u Manili napravili podvig ovakvim pristupom koji su imali Finci sad. Bez kompromisa protiv favorita. Jbg, Tačno tako. SGA-ju je oteto nekoliko živih loptu, kako su kidisali na njega. Ovako mlohavo smo lani ušli protiv Australije, ali smo se probudili na poluvremenu, pa se to malo zaboravilo. Danas reakcije nije bilo, a rezultat je potpuno zaslužen poraz. 13 minutes ago, Elevator Operater said: Jokic podbacio. Ali Jokicu trebaju daleko pokretniji saigraci, koji ce makar nesto da ubodu ili da budu pretnja. Mi smo naspram i Turaka i Finaca kao usporen film. I u napadu (o tome sad pricam za Jokica), a u odbrani da ne govorim. Mi te pokretnijie igrače imamo. Ali je selektor odlučio da u odlučujučim momentima sa njim igraju Gudurić i Micić, koji mrljave loptu i zovu ga u blok po 6 puta kako bi "iskreirali" nešto. A njemu trebaju saigrači koji trče, razvlače, katuju i nude mu mnoštvo opcija, kako bi on radio on što radi najbolje - Čitao reakciju odbrane, i izabrao najbolju opciju. Koliko god Avramović i Dobrić bili lošiji igrači od Gudurića i Micića, mi kao reprezentacija igramo bolju košarku sa prvom dvojicom. U odbrani nam donose prekopotrebnu energiju, koju uopšte nemamo ako nisu u igri. A u napadu ne guše Jokića. 14
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Miki8 said: A protiv Litvanije u cetvrtfinalu SP je bio odlican a i u finalu SP je imao kvalitetnu partiju. Mislim da nije dobra kombinacija sa Jokicem u petorci. Petrusev ima ofanzivan kvalitet koji dolazi do izrazaja uglavnom kada je on u drugom planu. Dakle, kada se od njega ne ocekuje mnogo. Na ovom sad turniru se ocekivalo daleko vise nego prosle godine. Ocekivano - flop. Kao i svaki put u Zvezdi. I nesto mnogo bitnije, karakterom potpuno odudara od tima. Karakterno je mozda najgori lik sa kojim mozes da budes saigrac, u bilo kom sportu ili bilo kojoj aktivnosti. Tremaros je, sisica, ucavi se. Kad je frka - nema ga nigde, pravi niz gresaka, siri ruke, panici, povlaci se. Kad ide kako treba - fleksa, plazi se, kenja saigracima, provocira protivnike. 11
Ace Rimmer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jokić - više poena primiš preko njega nego daš. Umjesto da bude vođa on je neharizmatičan dosadan lik kojeg treba do zadnjeg trena čekati da li će igrati za reprentaciju. I to s konjima je postala dosadna priča. Gudurić, Micic, Milutinov - od kad igraju za reprezentaciju 3 luzera bez muda i srca Ostali više manje igraju u s skladu s kvalitetom.
Tom Bombadil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pre su nas rešavali Skola, Kampaco, Meli i Spisu…sad nas rešiše Valtonen i Murinen od 18 ljeta. Morao sam da guglam ko su ti ljudi… 1
Čvarkov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Je l' može neko konačno da napiše šta se to desilo sa Vanjom? Kakav video je u pitanju? 3
stefan81888 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bruka je kad izgubiš jer si dozvolio 20 ofanzivnih skokova. Pa i bezobrazluk.
DameTime Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Just now, Čvarkov said: Je l' može neko konačno da napiše šta se to desilo sa Vanjom? Kakav video je u pitanju? Njegova reakcija na postavljeno pitanje novinara sa Pinka. Ali mislim da to zaista nema nikakve veze, verovatnije je kako je zaradio ovaj virus koji Kari spominje. 5
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Spoiler Evo baksuza Tacno ne bih podneo neki prijem 🤮 2 4
Miki8 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Sramota je biti eliminisan od Finske , sve da dodjes na turnir sa reprezentacijom sastavljenom od KLS igraca. Edited 9 hours ago by Miki8
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Čvarkov said: Je l' može neko konačno da napiše šta se to desilo sa Vanjom? Kakav video je u pitanju? Ništa se nije desilo osim što ga je Kari zaboravio na klupi. Video u pitanju je video gde na pitanje "novinara" sa pinka pravu grimasu kakvu bi svako trebalo da napravi na stavljanje pinka i novinarstva u istu rečenicu. 7
PatrickStar Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://x.com/Fallngforxharry/status/1963365543701852169?t=LPCLYOOsd9RzGMLsy-jHBg&s=09 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, realno *w said: Večerašnja Pešićeva nesvesnost šta se dešava na terenu, je za proučavanje. Gudurić pomerio sopstvene pičkaste standarde, što stvarno nije lako. Ponuditi mu ulogu ekonoma na sledećem prvenstvu. Milutinov drugo takmičenje za redom, gde je on čist izgovor od košarkaša. Nula na obe strane, strah od koša, lopte, skoka... Petrušev rame uz rame sa njime, noćas. Obojici sa glave skidali lopte. Stefan Jović - najmanje njega krivim, njegov stav je ok, bori se, ali je nemoćan. Ko nas jebe kad je njemu veliki Ksri obeća last dance, evo odličan mu je bio ples. Koliko su smešne rasprave bile pre prvenstva, kad ste mi objašnjavali zašto Top ne treba da ide. Pa on bi ovde posle 3 tekme postao prvi plej, a ne da se raspravlja da li je ok da bude treći. Micić, užasno EP generlano, ali danas dobar. +8 smo imali sa njime na parketu, s tim što ga je Pešić isekao kad je bio u najvećem naletu. Definitivno zaslužio više minuta na uštreb Jovića. za Jokaru, za Nikolu Jovića koji je imao neke greške, ali svejedno sa 22 godine ima veća muda nego što će nesretni Gudura imati za 3 života. Dobrić carska partija, loš šut, ali borba u meso. Sve u svemu, ko ne vidi da Kari mora da leti i da nam treba drugačiji pristup, taj ne želi dobro reprezentaciji. Topic je morao da bude u 12. Kako je brzo odustao od Tristana, bolje da se i DeDa poveo onako rovit. Svakako treba da se pozdravimo sa njim, 2 ogromna debakla smo dozivjeli sa njim. Previse
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Miki8 said: Bruka je biti eliminisan od Finske , sve da dodjes na turnir sa reprezentacijom sastavljenom od KLS igraca. Bruka je živeti u 2025oj, pisati na temi o košarci a i dalje imati ovakvo "mišljenje". 9
Henry Chinaski Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma dajte, najjače da je zbog grimase na pitanje ćacija sa Pinka neće igrati. Kari je pored igrača imao užasno prvenstvo. Sad je malloprije Djurović bio glas razuma, kad je rekao da nismo imali ni jedan timeout u prvoj četvrtini, pogotovo kad smo gubili 14:3 3 1
Miki8 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Topic je morao da bude u 12. Kako je brzo odustao od Tristana, bolje da se i DeDa poveo onako rovit. Svakako treba da se pozdravimo sa njim, 2 ogromna debakla smo dozivjeli sa njim. Previse Ja mislim da je i Djurisic imao mesta a oticu jos vise u krajnost i reci da je bilo je mesta i za Filipa Barnu a vi me sada slobodno ispljujte🙂 Edited 9 hours ago by Miki8 2
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I najbitnije. Nadam se da cemo se vratiti tome da po karakteru selektiramo 12 koji ce da nas predstavljaju na prvenstvu. Ne da potpadamo pod estetiku i neciji 2k rating, vec pod borbu i pristup, jer je to ono sto donosi medalje, makar Srbiji. Dokazano. 4
Prijatelj Mitar Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Topic je morao da bude u 12. Kako je brzo odustao od Tristana, bolje da se i DeDa poveo onako rovit. Svakako treba da se pozdravimo sa njim, 2 ogromna debakla smo dozivjeli sa njim. Previse Miki, brate moj, nemoj sad od Topica da pravimo Jasikevicijusa. Decko nije igrao godinu i po dana zbog jedne od najtezih povreda u kosarci. Koliko je pre toga odigrao ozbiljnih utakmica, 20,30? Bolje sto nije isao, uklopio bi se u sivilo, a pired svih ovih NBA i EL igraca ocekivati od golobradog decka da vadi kestenje iz vatre... Bolje sto nije isao, nema opterecenje ovog debakla, za godinu-dve kad bude na pravom putu, vodice reprezentaciju bez ove mrlje. 4
Baron23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Malo crnog humora. https://www.instagram.com/p/DORrh6kjCoC/?igsh=MTQwc290dDZmMHkxeA==
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nepopularno mišljenje...Jokić koliko da (napad) toliko i oduzme (odbrana). Večeras smo primili 40 ak poena preko njega. Ne treba nam jedan superstar gdje svi gledaju u njega i kako da mu doture loptu. Nismo mi Portugal da nam sve zavisi od jednog igrača. Hoćemo TIM, hoćemo onu hemiju kao u Manili. Gdje su svi razigrani, poletni, bez grča. Biće bolje od Katara. Slijedi novi ciklus. Novi selektor, biće više mlađih igrača.
Recommended Posts