Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Prekidam analize&sinteze zbog najboljeg kapitena na svetu ❤️ See you later pod uslovom da Turci dođu do finala. 1 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 26 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ово би донекле могло да се упореди са утакмицом против Амера у групи на ОИ, не показујемо све карте сада у групи, у утакмици за медаљу наши су. Vala baš... 1
aleksandar2806 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Miki8 said: U drugom poluvremenu je retko napadao. Sutirao je trojke dve su mu usle , imao je poen iz ofanzivnog skoka i ja se vise ne secam da je nesto postigao, on mora da bude dosta agresivniji , da konstantno vrsi pritisak na protivnicku odbranu. Nema snase da ga Sengun i Osmani zaustave u odbrani kada je ovaj odlucan da postigne kos. Ja se secam da je imao jedno katovanje kada je zakucao preko Osmanija pa ni tu nije dobio dodatno bacanje covek igra ledjima prema kosu i bas nijedno slobodno bacanje ne moze da dobije. 1
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma Jokića tuku i fauliraju čim dobije loptu a retko kad sudije to i sviraju, nema svrhe više ni pričati o tome. Nije mnogo drugačije ni u NBA
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Lako mi je da zamislim Tursku bez nekog ko nije Turcin. Puca šlic Turcima (i ostalima) na upise ovog tipa. Bez uvrede 5
longbowman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad čitam šta napisa kolega Poli, stvarno je mnogo smešno ovo Atamanovo raubovanje nosilaca jako i do samog kraja Vadi im čovek dušu na pamuk
dekifisher Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ma dobicemo Finsku, to nije pitanje. Medjutim bilo koja druga ozbiljna ekipa u QF ce biti chinese torture. Nema ozbiljnih ekipa osim Nemaca (i Turska naravno). Nivo košarke večeras u odnosu na ono što se moglo videti do sada na EP je neuporediv. Uostalom, mi smo došli ovde po zlato. Koga boli q sa kim igramo. Moraćemo sve da pobedimo. Vidiš da oni ni ne znaju sa kim igramo 1/8. 8
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Ledd said: Da kad igraš fajnal for sa samo dve utakmice. Na ovako dugačkom turniru tako neće ići. U finalu će slavno da izgube, pre svega zbog iszrošenosti, pitanje je samo od koga će. Pa nije samo na F4, on to i u PO serijama radi. Uostalom u NBA ligi cim pocne PO rotacije se skracuju na 8 igraca. To je sasvim dovoljno za najjace meceve. Ne igraju dan za danom svakako i uvijek imaju barem dan odmora izmedju, sasvim dovoljno da se izvuce sa kracom rotacijom. Rotiranje 10 ili vise igraca je cesce kontraproduktivno jer izbacujes nosioce iz ritma sem ako imas rotaciju i uigranost kakvu je npr imala Pauova prime Spanija gdje se nije znalo od koga prijeti veca opasnost i jos su mogli igrat zatvorenih ociju. 2
Ledd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa nije samo na F4, on to i u PO serijama radi. Uostalom u NBA ligi cim pocne PO rotacije se skracuju na 8 igraca. To je sasvim dovoljno za najjace meceve. Ne igraju dan za danom svakako i uvijek imaju barem dan odmora izmedju, sasvim dovoljno da se izvuce sa kracom rotacijom. Rotiranje 10 ili vise igraca je cesce kontraproduktivno jer izbacujes nosioce iz ritma sem ako imas rotaciju i uigranost kakvu je npr imala Pauova prime Spanija gdje se nije znalo od koga prijeti veca opasnost i jos su mogli igrat zatvorenih ociju. Jeste ali kada ih rotiraš u polufinalu i finalu. Kada ih rotiraš u grupi u petoj utakmici nije. Minutaža je presudna na turniru uz kvalitet, ako hoćeš da ga osvojiš. Turci nemaju ozbiljnog protivnika u gornjoj polovini i doći će oni do finala, ali kao što sam već rekao, tamo gube, pitanje je samo od koga. Edited 5 hours ago by Ledd
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Smara ovo potcenjivanje Turaka. Ljudi su pokazali znatno vise od nas u grupnoj fazi, nosioci su im isporucili kad god je trebalo. Imaju glavu i rep i vrlo ozbiljnog trenera. Sutiraju suteve visokog procenta kvaliteta u visokim procentima. Kapiram da im Nemci ne bi dozvolili ovaj nivo komfora napolju, ali to da ih je eto samo sralo jer im se digao na nas, nema veze sa zivotom. 9
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ekstremno sam razočaran našim nastupom na prvenstvu..ali samo da napišem nešto oko povreda igrača, nešto nepopularno: ja mislim da one nisu slučajne. Može peh da bude povreda jednog igrača, ali ne može trojice.. Ili su loše pripremljeni ili medicinski tim ne radi svoj posao kako treba. Slučajnost nije (I Gudurić se večeras uhvatio za leđa)
Bode Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sta reci o kapitenima nego kapitenski. I ovaj sto je igrao i ovaj sto nas bodri gde god bio. Dok sam gledao mec setio sam se okupljanja, Stefana Jovica i njegove last dance price kada je reprezentacija u pitanju. Bio sam skeptican, ali za ovo do sada alal vera. Eto, jos jedan motiv vise da ih bodrimo do kraja pa sta bude. Kome je potreban, meni ne. Ajde da prespavamo ovaj poraz. Join the club😉
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Ledd said: Jeste ali kada ih rotiraš u polufinalu i finalu. Kada ih rotiraš u grupi u petoj utakmici nije. Minutaža je presudna na turniru uz kvalitet, ako hoćeš da ga osvojiš. Turci nemaju ozbiljnog protivnika u gornjoj polovini i doći će oni do finala, ali kao što sam već rekao, tamo gube, pitanje je samo od koga. Finale bi Turcima sa ovim rosterom koji je daleko od nekog top kvaliteta van velike trojke svakako bio ogroman uspjeh. Ataman kracom rotacijom upravo maksimizira ono sto ima i za sada mu ide odlicno.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sralo je Šenguna, on u NBA trojke šutira ispod 30% a na EP je do danas šutirao 33%. Ostale trojke su pogodili Larkin i Osman, to nije ništa čudno. 1
aleksandar2806 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Smara ovo potcenjivanje Turaka. Ljudi su pokazali znatno vise od nas u grupnoj fazi, nosioci su im isporucili kad god je trebalo. Imaju glavu i rep i vrlo ozbiljnog trenera. Sutiraju suteve visokog procenta kvaliteta u visokim procentima. Kapiram da im Nemci ne bi dozvolili ovaj nivo komfora napolju, ali to da ih je eto samo sralo jer im se digao na nas, nema veze sa zivotom. Ko podcenjuje Turke igrali su dobru utakmici ,detalji su presudili,ne bi bilo nezasluzeno ni da smo mi pobedili.
Ledd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Урош19 said: Sralo je Šenguna, on u NBA trojke šutira ispod 30% a na EP je do danas šutirao 33%. Ostale trojke su pogodili Larkin i Osman, to nije ništa čudno. Ma bili su pečeni i takvi kod Jovićevog zicera. Da je to ušlo, meč bi završio +10 za nas. Nisam uopšte razočaran, baš naprotiv i sve što želim je da je Aleksa dobro. Idemo dalje. 1
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jbt, ja zvucim pesimisticno nakon vecerasnje tekme, ali kad procitam komentare tipa: "Izgubicemo od Finske", shvatam koji pritisak i udar na mozak dozivljavaju ti kosarkasi sto su tamo. Ono kao, razguzili Amere u Olimpijadi kojima sudije spasavale zivu glavu, uzeli pre toga srebro na svetskom prvenstvu... i sad cemo da izgubimo od Finske koja nikada u istoriji medalju u kosarci nije ni primirisala, a bila samo na dva svetska prvenstva ukupno do sada, a usled svega izgubila danas 30 razlike od Nemaca. Pa sve Pesic i Nebojsa Ilic da ostanu jedini zdravi, uz par tehnicara u ekipi, bilo bi gusto. Aj saberite se, ljudi. Edited 4 hours ago by diego 1
Obi-Wan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel vam se dešavalo nekad da peta iz čista mira zaboli da ne možete da stanete na nju. Ne tetiva, nego baš unutra nešto kao igla da ubada. I onda sutra ujutru bukvalno ništa, meni se to desilo par puta u životu. 5
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, diego said: Jbt, ja zvucim pesimisticno nakon vecerasnje tekme, ali kad procitam komentare tipa: "Izgubicemo od Finske", shvatam koji pritisak i udar na mozak dozivljavaju ti kosarkasi sto su tamo. Ono kao, razguzili Amere u Olimpijadi kojima sudije spasavale zivu glavu, uzeli pre toga srebro na svetskom prvenstvu... i sad cemo da izgubimo od Finske koja nikada u istoriji medalju u kosarci nije ni primirisala, a bila samo na dva svetska prvenstva ukupno do sada. Pa sve Pesic i Nebojsa Ilic da ostanu jedini zdravi, uz par tehnicara u ekipi, bilo bi gusto. Aj saberite se, ljudi. Upozoravao sam vas na Tursku koja je sigurno bolja ekipa nego sto se u nasim kosarkaskim krugovima dozivljava. Vecina kod nas je bila u fazonu da ce Jokic Senguna vuci kroz ringispil, da je Cedi isti igrac kao na klupi Cavsa i da je Larkin propao. Sada ću na Finsku. Gledao sam ih 2022. u Berlinu uzivo kako su razbili Hrvate. Oprez. Moderna, brza košarka, koja nama nikako ne leži. U kvalifikacijama su nam dali 95 poena. Bez Markanena. Malo više poštovanja. Može biti jako zajebano kad ih krene šut. 1 minute ago, Obi-Wan said: Jel vam se dešavalo nekad da peta iz čista mira zaboli da ne možete da stanete na nju. Ne tetiva, nego baš unutra nešto kao igla da ubada. I onda sutra ujutru bukvalno ništa, meni se to desilo par puta u životu. Meni verovao ili ne juće/danas. Ali nije bol, više nelagoda. Prošlo. Edited 4 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Drug Crni said: Puca šlic Turcima (i ostalima) na upise ovog tipa. Bez uvrede Nema uvrede. U pitanju je sramota.
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Upozoravao sam vas na Tursku koja je sigurno bolja ekipa. Sada ću na Finsku. Moderna, brza košarka, koja nama nikako ne leži. U kvalifikacijama su nam dali 95 poena. Bez Markanena. Malo više poštovanja. Može biti jako zajebano kad ih krene šut. Dacu ti 100e ako nas dobije Finska. Ali ako mi dobijemo, da ne pises na kosarkaskom threadu godinu dana, jel moze? 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Sralo je Šenguna, on u NBA trojke šutira ispod 30% a na EP je do danas šutirao 33%. Ostale trojke su pogodili Larkin i Osman, to nije ništa čudno. Imamo sistemski problem s branjenjem šuta za 3p. Poli je to vec spomenuo. I to nije samo ovo prvenstvo, to nas prati vec nekoliko godina. Jeste 18 trojki mnogo ali evo ne znam da je jedan jedini sut bio preko ruke ili s neke vece udaljenosti. Protiv Finaca očekujem da vidim neki napredak u tom segmentu, i to bi me najvise radovalo. Što se tiče te utakmice,naravno, očekujem pobjedu, ali neće biti šetnja sigurno. P.S. Sengun je dosta vjezbao taj sut za 3p i kaze Srdjan Radojevic da ce ga mnogo vise koristiti sledece sezone u nba. Znaci nije "user" ili kako već. 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Drug Crni said: Ekstremno sam razočaran našim nastupom na prvenstvu..ali samo da napišem nešto oko povreda igrača, nešto nepopularno: ja mislim da one nisu slučajne. Može peh da bude povreda jednog igrača, ali ne može trojice.. Ili su loše pripremljeni ili medicinski tim ne radi svoj posao kako treba. Slučajnost nije (I Gudurić se večeras uhvatio za leđa) Prošla su vremena kada su se igrači pripremali u reprezentaciji. U vreme Juge pripreme sa Svetsko ili Evropsko su trajale tri meseca, od kojih prvih mesec dana igrači kasaju po nekoj Rogli ili Jahorini. Danas svaki igrač mora individualno da drži formu tokom letnje pauze, ne verujem da to naši igrači rade išta drugačije nego igrači drugih reprezentacija. Tako da neke hoće sreća, neke neće.
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Што се напада тиче по мени је највећи проблем сада кад нема Богдана и уз оваквог Васу, то што немамо јасно дефинисану другу опцију. На Николу Јовића се очигледно још не можемо ослонити да ће испоручивати у континуитету. Једино ко ми има потенцијал за то је Петрушев, зато минутажа Милутинова мора да се сведе само на одмарање Јокића два пута по 2 минута.
Recommended Posts