Manu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, Čvarkov said: Večeras kreće dominacija. Što se mene tiče počela je od Letonije. Odličnu utakmicu je odigrao i svako ko očekuje više od njega treba da zna da je nerealan i da treba da spusti očekivanja. Gudura za početak samog sebe ne gleda kao strelca već kao timskog igrača i sekundarnog kreatora. Ako od nekoga treba da se uzdamo u poentersku eksploziju u spoljnoj liniji, to treba da bude Avram. 14
Kenozoik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda jeste sibanje mrtvog konja, ali dati sve da reanimiramo posustalog Vasu. Tekma sa Ceskom je kao porucena za to. On realno ima potencijalno najvise poena u rukama u spoljnoj liniji, cak i kad nije u top formi, ako mu se povrati samopouzdanje i pronadje uloga. Pojma nemam koliko je to izvodljivo u kratkom roku ali mi izgleda da ostali spolja mogu da daju svoj max doprinos tek kad glavne face ferceraju dobro. To mi se cini da je bio glavni uzrok izvesne bezidejne igre pojedinih igraca do sada. Moramo imati jos nekog ko je klasa pored Jokica a taj neko je u odsustvu Bogdana - Vasa. Samo neko jos da dopre do njega..
Bojdo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Imamo najboljeg igraca svijeta ali nemamo Robina koji je Jokicu bio zdravi Murray u Denveru u sezoni kad su uzeli titulu. Guduric, Avramovic, sadasnji Vasa.....solidni evroligaski igraci ali daleko od ozbiljne eurologaske klase koja ti garantuje 15 poena u rukama. Dakle mogu iskociti ali cesto mogu u podbaciti o ukopati ekipu. Ne ulivaju nikakvu sigurnost u smislu kontinuiteta. Kod Svaba imas minimum dva igraca koji ti garantujuju 20+ poena. Edited 2 hours ago by Bojdo
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Bojdo said: Imamo najboljeg igraca svijeta ali nemamo Robina koji je Jokicu bio zdravi Murray u Denveru u sezoni kad su uzeli titulu. Guduric, Avramovic, sadasnji Vasa.....solidni evroligaski igraci ali daleko od ozbiljne eurologaske klase koja ti garantuje 15 poena u rukama. Dakle mogu iskociti ali cesto mogu u podbaciti o umopati ekipu. Ne ukivaju nikakvu sigurnost. Jel se igra protiv KAT-Ant? KD-Book? AD-Lebron? Jimmy-Bam? Koja reprezentacija ima tog 15 + sigurnog kao 2 opcija osim Njemaca na ovom EP? 2
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne može se to tako gledati. Kad bi se gledale samo prve 2 opcije, Jokić + bilo ko iz naše prve petorke su bolji i od Wagner-Sruder, ili Larkin-Sengun, ili bilo ko drugi. Jokić je za 2 klase iznad svih ovde, ako ne računamo Dončića koji nema šanse sa Slo. Čak je i Janis debelo ispod FIBA košarci. Edited 2 hours ago by Wook 2
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Polako sa Nemcima, nek' oni misle da su glavni favoriti i nek' probaju da nas potcene ako dođe do duela. Neće se lepo provesti. Prvo da dobijemo Češku i Tursku i da vidimo kakav će biti kostur pa ćemo onda razmišljati o protivnicima u doigravanju. Ajmo da se ekipa skupi i pokaže karakter. Ja verujem u njih i nadam se bez novih povreda do kraja. 5
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve što želim od ove utakmice je da Hulkatinov i Spasa pokazu znake života, rezultat me apsolutno ne zanima.
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Milutinov je OK. Solidna odbrana i def skok, odličan od skok. Za to malo minuta što će dobijati je dovoljno. Ne bi ni valjalo da napad ide kroz njega, računaj odmah na par izgubljenih lopti u tom slučaju. 1
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se tice ovog off-a, radite ljudi sta god vam se radi i u cemu god da uzivate dokle god to negativno ne utice na druge ljude, pre svega vama bliske. Jednom se zivi, nema nikakvih zagrobnih zivota, reinkarnacija, drugih prilika. Zato iskoristite ovo vreme koje imate da ucinite zivot najpodnosljivijim mogucim jer je suvise kratak i proci ce ocas posla. Ako uzivate u picu pijte, ako uzivate u zdravom zivotu, vodite ga. Ne dajte da vam drugu namecu sta i kako bi trebalo, a ni vi nemojte nametati drugima isto to.. Samo budite svesni da sve supstance koje menjaju stanje svesti mogu biti i sluga i gospodar i da je granica jako tanka i slabo primetna. Sami donosite odluku o tome kako cete voditi svoj zivot i dostojanstveno prihvatite i pozitivne i negativne konsekvence koje to sa sobom povlaci. Sto se tice kosarke, polako sa Nemcima. Daleko je to. Jesu oni najozbiljniji ovde, ali kada se igra na jednu utakmicu finale/polufinale je miljama daleko. Idemo korak po korak. Danas probuditi malo ostatak ekipe, u sredu "uzjahati" Jokica 35 minuta da se obezbedi prvo mesto. Onda opet lagano pod rucnom sa Crnom Gorom. Pa krecu ozbiljnije stvari, moj mozak kaze Spanija pa Grcka ako ne bude nekih iznenadjenja. Ono sto bih ponovio da ako ispisete imena igraca na papir i slozite te papire jedne pored drugih mi smo i dalje sam vrh, verovatno i dalje najveci favorit. Sto opet nista ne znaci, turnirska kosarka je uvek nepredvidiva i zbog toga ima svoju draz, ali nam svakako daje za pravo da se i dalje nadamo zlatu jer imamo kvaliteta za to i da batalimo ove price tipa propali smo, sruseno sve, ispadamo, bla bla...
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih rekao da je Vasa ključ i za samog Milutinova. Obično su dio iste petorke, i dosad je to bilo poprilično loše. Vasa ne može da iskreira ni za sebe ni za druge trenutno. Da je Vasa konkretniji bilo bi tu i nekih lakih poena za Milutinova što iz zicera što iz ofanzivnog skoka. Uz dobru defanzivu i skok u odbrani, to bi bilo skroz okej u minutaži i ulozi koju će on imati u eliminacijama. Evo, večeras je odlična šansa da se konačno obojica možda uvedu u neki ritam sa lakim poenima za početak.
Mrk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Čvarkov said: Večeras kreće dominacija. Jel mu je ovo slika iz vremena dok je nastupao za KKP? 😁 1
Урош19 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Ubedljivo najgore utakmice za gledanje, sve rešeno posle 10 minuta i onda svi čekaju kraj. Dobro je da su svi ostali čitavi u 4/4 3 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 3/21 za 3. Kao Bosna juće. Nadam se da ćemo izaći iz kamenoloma za 2 dana.
aleksandar2806 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 59 minutes ago, Урош19 said: Ubedljivo najgore utakmice za gledanje, sve rešeno posle 10 minuta i onda svi čekaju kraj. Dobro je da su svi ostali čitavi u 4/4 Meni je neshvatljivo ovolika prljavost ovih Ceha a pre svega ovih teletabisa od sudija sto to dopustaju 1
Miki8 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Matori umislio da je ovo 2002 goodina pa da mu Jokic i Milutinov igraju u istoj petorci kao nekada Divac i Koturovic🙄 Ne vidim kako ova ekipa moze da medalje, mnogo smo limitirani.
Ledd Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Ovi mesari kad igraju protiv ostalih ekipa, nema ih nigde sa tim batinama. Ja stvarno evo ne znam šta bih rekao.. Kariju svaka čast što je celu zadnju četvrtinu do kraja ostavio Aleksu i nije ga uopšte odmorio za Turske bekove. Kad bar to nije uradio, mogao bi da skrene pažnju na suđenje, znam da je kažnjivo, ali zaradio je lovu, preživeće.
Elevator Operater Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Just now, Miki8 said: Matori umislio da je ovo 2002 goodina pa da mu Jokic i Milutinov igraju u istoj petorci kao nekada Divac i Koturovic🙄 Ne vidim kako ova ekipa moze da medalje, mnogo smo limitirani. Ko je manje limitran od nas?
DameTime Posted 3 minutes ago Author Posted 3 minutes ago Ne igra se košarka u celom svetu i nisu svi talentovani za istu. Muka mi je više od ove na silu promocije koju FIBA sprovodi, pa pušta kuso i repato, razne mesare na ova prvenstva. Posle se čudimo što naši izgledaju mekano i izbegavaju kontakt protiv ovakvih ekipa... Protiv Turaka ćemo odigrati najbolju utakmicu u dosadašnjem toku prvenstva, mmw. 2 1
Урош19 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Just now, Ledd said: Ovi mesari kad igraju protiv ostalih ekipa, nema ih nigde sa tim batinama. Ja stvarno evo ne znam šta bih rekao.. Kariju svaka čast što je celu zadnju četvrtinu do kraja ostavio Aleksu i nije ga uopšte odmorio za Turske bekove. Kad bar to nije uradio, mogao bi da skrene pažnju na suđenje, znam da je kažnjivo, ali zaradio je lovu, preživeće. Odigrao je 20 minuta i još imamo dan odmora, nije to ništa strašno niti previše.
forumko topic Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Nisam ukapirao foru sa Jokićem i Milutinovim u petorci...
wrach Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago bas je cudno kako niko nema da kaze kako ocekuju dobar sut u sredu s obzirom na danasnji. jer tipa da je Turska ovako sutirala danas, u najavi bi bilo brdo postova kako se ocekuje 60% za tri sa njihove strane u sredu. opustite se, druga ce se igra igrati u sredu
McLeod Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Ne znam opet sta hocete, zavrsili utakmicu za par minuta i onda otaljavali do kraja, opet ne valja. A ovamo pricali neki i da izgubimo nema veze nebitna utakmica.
Miki8 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ko je manje limitran od nas? Nemacka,Francuska,Grcka,Italija,Turska. Bogdanova povreda je promenila sve. Za mene su sve nabrojane reprezentacije sada favoriti protiv nas. Nemamo sut za tri poena a ne znamo ni da ga branimo, plus smo bez defanzivnog skoka citav turnir. Edited just now by Miki8
Recommended Posts