Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bez Petruševa, praktično bez Bogdana, Jokić 20 minuta da ostane svež za Porzingisa sutra, a opet pobeda. Bacanja 20/20. Ja zadovoljan. 

• Like 7
Posted

Nas je večeras samo odsustvo kvaliteta u rivala spasilo od neke potpuno neizvesne završnice. Odigrali samo Jokić, Jović i Dobrić. Svi ostali katastrofalni, uključujući selektora.
Na sve, još povreda kapitena.

Ništa dobro iz ove utakmice nismo dobili; dobro je samo da je ovakva partija došla u ovoj fazi

• Like 2
Posted

Vasa ako se sad ne posalje kuci napravice nam velike probleme i biti jabuka razdora. 

Kod zadnje trojke Jovica svi na klupi u delirijumu ukljucujuci i Jokica, Vasa kunja na kraju klupe kao uvredjena mlada. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, MrTripleDouble said:

Vasa ako se sad ne posalje kuci napravice nam velike probleme i biti jabuka razdora. 

Kod zadnje trojke Jovica svi na klupi u delirijumu ukljucujuci i Jokica, Vasa kunja na kraju klupe kao uvredjena mlada. 

Skandalozno ponašenje pri izmeni. Kapiram da je frustriran jer izgleda nemoćno protiv Estonije i Portugala ali ovo danas ne treba proći bez sankcija. I mislim da neće.

Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Evo Vlade se slaze sa tobom.

Posted
4 minutes ago, MrTripleDouble said:

Tako je, kakav Micić, tu su Aleksa i Stefan Jović, pa još i Gudura može da iskreira. Iha, čuvaj se Evropo!!!

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
Just now, realno *w said:

Tako je, kakav Micić, tu su Aleksa i Stefan Jović, pa još i Gudura može da iskreira. Iha, čuvaj se Evropo!!!

A ima nesto i do autoriteta trenera i kohezije u ekipi?

Posted
2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Шаљете ли и жену назад код својих на прву свађу?

Ne

Jer zivim u njenoj gajbi 😂

• Love 2
  • Ha-ha 15
Posted (edited)

Preterujete sa Vasom.

Jeste bila jako loša i nezrela reakcija, ali da je on sad neka trula jabuka koja će da ukvari ekipu, daleko od toga.

Čuj da ga šalje kući, mogao bi kući i Filip, taman da skratimo rotaciju na devet igrača.

Edited by Smrtokapa
  • Like 1
Posted
Just now, Smrtokapa said:

Preterujte sa Vasom.

Jeste bila jako loša i nezrela reakcija, ali da je on sad neka trula jabuka koja će da ukvari ekipu, daleko od toga.

On unosi nesigurnost u ekipu svojom losom igrom a trebalo bi da buse suprotno, posto je veteran i bivsi MVP Evrolige.

Posted

Bukvalno je sve ok, jedino zameram glupost Petrusevu i sto smo usli lako cemo.

Portugal je ekipa za cetvrtfinale, sa ovakvim kriterijumom.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Nego ozbiljno ako ne natrpa protivnika u tim kratkim intervalima on je liability.

Ovo.
Ok, uhvatio je neke lopte pod košem, lupio jednu dandaru (Britu valjda), ali on ako ne spakuje zicere (posebno iz reketa) izgleda kao igrač manje

• Like 2
Posted

Kad igraju za reprezentaciju, Dobric postane Guduric a Guduric postane Dobric.

Neverovatno koliko Gudura nestane kad igra za Srbiju.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

A ima nesto i do autoriteta trenera i kohezije u ekipi?

Ima nešto i do nežrtvovanja rezultata da bi dokazao autoritet. Jedno je šutnuti Radmana koji je u tom trenutku 12. igrač reprezentacije, drugo je ovo.

Micić je trenutno užasan, ali on može da se uhvati ritam u narednih 10 dana, do najjačih mečeva. Stefan Jović ne može. Od Gudure sam očekivao da odigra 1 od 3 dobre tekme, što je malo sa obzirom na njegovu reputaciju, a sada je izgleda i to upitno.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Шаљете ли и жену назад код својих на прву свађу?

Pa... Da imam još 11 komada..

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Bukvalno je sve ok, jedino zameram glupost Petrusevu i sto smo usli lako cemo.

Portugal je ekipa za cetvrtfinale, sa ovakvim kriterijumom.

Kriterijum je bio bože me sačuvaj.

Ono je bio MMA meč ili rvanje, košarka svakako ne.

Ja ne pamtim kada se protivniku Španije ili protivniku nekog drugog favorita unazad, dozvolilo da ih ovako bije.

Sramota.

• Like 4