DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 11 minutes ago, srlepajce said: Bas ce mi nedostajati Kari Haha srodio se sa njima Bogdan koji prvo pruža kafu ostalima... Ne, mora nešto da mu fali, samo da nije lako vidljivo spolja. 7
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, drperce said: I onda kazu da su pirocanci stipse 😂 Kaze moj prijatelj koji radi kao konobar da mu je Kari ostavio gvozdenih 24 dinara kao baksis i to redovno radi ovde,inace idalje ide kod obucara ne kupuje nove cipele. 1 9 1
drperce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koje smo mi projektovano 1/4 finale od ova dva? Da vidim koje karte da uzimam
Stiletto87 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) https://www.instagram.com/reel/DNxZWsX2JmC/?igsh=MTh5a2s1NmFmczRxdA== ajpomozibože Edited 7 hours ago by Stiletto87 3 2
DameTime Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 11 minutes ago, drperce said: Koje smo mi projektovano 1/4 finale od ova dva? Da vidim koje karte da uzimam
pendulum Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Bogdan koji prvo pruža kafu ostalima... Ne, mora nešto da mu fali, samo da nije lako vidljivo spolja. Kažu da mu ne idu baš duže veze 🙃 Ne drži ga mesto...
DameTime Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 6 minutes ago, pendulum said: Kažu da mu ne idu baš duže veze 🙃Ne drži ga mesto... Ni mene, a poznato je da dva minusa daju plus, tako da smo idealan spoj. 😁 P.S. A nije da ovo prvo nismo znali. 😁 1 2
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 6 minutes ago, drperce said: Znaci mi smo 63-64 ? Rekla bih da da. Verujemo našima da će pokidati u grupi, tako da mu to dođe druga četvrtfinalna utakmica 9.9. 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1/8 finala CG 1/4 Izrael ili Spanija 1/2 Italija ili Grcka
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, Kooineeperk said: Verovatno je do brade 🙂 Ovako kad se gleda slika stvarno ne deluje neka razlika, ali u pokretu mi deluje jaci. Verovatno je i do samog stava. Primeti se razlika kad uporediš levu ruku, jeste ojačao malo Edited 6 hours ago by Урош19
Manu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, drperce said: Koje smo mi projektovano 1/4 finale od ova dva? Da vidim koje karte da uzimam Mi čekamo da se završi utakmica u subotu protiv Letonije pa da znamo da li da uzimamo za izlazak iz grupe kao prvi ili drugi 😶🌫️ Svakako, ako budemo prvi igramo ovu utakmicu 63-64 kao što si zaključio. 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 5 minutes ago, Manu said: Mi čekamo da se završi utakmica u subotu protiv Letonije pa da znamo da li da uzimamo za izlazak iz grupe kao prvi ili drugi 😶🌫️ Svakako, ako budemo prvi igramo ovu utakmicu 63-64 kao što si zaključio. Ne cekamo nista, prvi smo u grupi kao kuca 😂 Meni Turska opasnija od Letonije Kao prvi u grupi izbegavamo i francuze i nemce do finala Edited 6 hours ago by drperce 2
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokić u helankicama..jutros bilo samo +15 pa da se ne smrznyyy Pravi lala 2
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, drperce said: 1/8 finala CG 1/4 Izrael ili Spanija 1/2 Italija ili Grcka Polufinale Litvanija ili Grčka, ostalo se slažem
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, Drug Crni said: Jokić u helankicama..jutros bilo samo +15 pa da se ne smrznyyy Pravi lala Pre bih rekao da je to čuvanje vena tokom leta avionom. 3 1
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Polufinale Litvanija ili Grčka, ostalo se slažem Nekako ne mogu da zamislim da ovakvi litvanci dodju do polufinala Mislim da ce i finci da ih istamburaju u grupi
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Litvancima bi cetvrtfinale bilo puna kapa, ja se ne bih iznenadio da ispadnu u osmini
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prognoziram ispadanje u osmini. Turci će slabije krenuti i onda bolje odigrati završnicu. Izgubiće od Letonije, biti treći u grupi, naleteti na Litvaniju u osmini i izbaciti ih.
Problem sa licnim greskama Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ne znam kako da docekam sredu i Estoniju a kamoli odlazak u Rigu za 10 dana. Mnogo lepa, zdrava i pozitivna atmosfera oko ove ekipe. 1 1
Recommended Posts