Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolno je ovo na trenutke gledati kako se Vasa muči.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A što da siluju i nabijaju razliku? Da se povredi još neko? Rezultat ove utakmice ne znači baš ništa, običan trening. 2
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ništa ne daje razlog za optimizam pred utakmicu u srijedu, a ako ne budemo imali sreće sa protivnicima u eliminacionim ni za medalju
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uspjeli su da izgube cetvrtinu od ceskog MZTa, koliko cuvaju energiju ocekujem da nabijemo Tursku 40 razlike.
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago eksperimentišemo, ima tu rizičnih pasova, i zato imamo toliko izgubljenih... Igramo tu negde između druge i treće brzine... A i vraćamo Vasu iz mrtvih, jbg gudura me brine
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, ljutikrilo said: spremamo se za turke, oni imaju običaj da igraju sa dve petice Oni su nas ubili 2022 u Istanbulu u drugom poluvremenu sa naša dva visoka. Jokaru prebili, skinuli 19 razlike. Ludilo je to ponoviti. Stavi Petruševa, može on i Šanlija, i Yurtsevena i Bonu dominirati. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Aleksa se zaista blamira sa sutem na ovom prvenstvu. Kakvi promasaji
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Crni Kari, na šta ti liči ekipa... Nema veze, napušićeš nekog novinara, biće sve ok.
Ledd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene ovde najviše zabrinjava Kari. Sve vreme priprema priča kako su to trening utakmice a sada u sred prvenstva proba neke setove sa dva centra i tri pleja. Avrama će evo sad da zaboravi na parketu a za dva dana on treba da juri Turske bekove 30+ minuta.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koji kljakavci, kljakavi, od čega ste jbt? Svaka 2 minuta se neko drži za nešto.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Nema veze, napušićeš nekog novinara, biće sve ok. Ako je neko iz svite b92, Informera super nema veze kako mu igra ekipa sa tim. To je stvar vaspitanja/pumpanja. 1
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Oni su nas ubili 2022 u Istanbulu u drugom poluvremenu sa naša dva visoka. Jokaru prebili, skinuli 19 razlike. Ludilo je to ponoviti. Stavi Petruševa, može on i Šanlija, i Yurtsevena i Bonu dominirati. Mnogo su fizicki jaci pobrojani igraci od Petruseva da bi ih on izdominirao
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Ali ove sudije FIBA su komične. Da probaju Cesi da povade i cekice da se malo "pomognu" u odbrani mislim da bi im proslo sa ovim "genijalcima".
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Ako je neko iz svite b92, Informera super nema veze kako mu igra ekipa sa tim. To je stvar vaspitanja/pumpanja. Bolje bi mu bilo da smisli jednu akciju za reprezentaciju, a koja se ne zove "Jokiću smisli nešto".,
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dokle će više FIBA da dozvoljava mesare na prvenstima? Marš u pizdu materinu kad ne znate košarku 2
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, realno *w said: Koji kljakavci, kljakavi, od čega ste jbt? Svaka 2 minuta se neko drži za nešto. Jesi linti slep dobio je udarac u rebro sta se ovde pise
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, aleksandar2806 said: Mnogo su fizicki jaci pobrojani igraci od Petruseva da bi ih on izdominirao Izdominirao je 2 od 3 u EL a i Osmanija. 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, aleksandar2806 said: Jesi linti slep dobio je udarac u rebro sta se ovde pise Učinilo mi se da se drži za ruku, pa mi nije bilo jasno.
Recommended Posts