Smrtokapa Posted yesterday at 03:42 PM Posted yesterday at 03:42 PM Konačno spoljna linija. A vala imali smo i sreće što su oni par otvorenih trojki promašili.
Elevator Operater Posted yesterday at 03:43 PM Posted yesterday at 03:43 PM Ocaj forma i igra i opet rutinski(ish). Obicno bude dobro kada podizemo nivo igre kako takmicenje prolazi.
Princeton Posted yesterday at 03:44 PM Posted yesterday at 03:44 PM Odličan basket ljudi.. super gledati. Igramo baš lijepo. U odbrani onih par brzinskih ispomaganja i rotacija je preodlično. 3
Issey Posted yesterday at 03:44 PM Posted yesterday at 03:44 PM Arealno da je Jović ovo promašio. Ukucaj to jbt!!!! 1
Stiletto Posted yesterday at 03:44 PM Posted yesterday at 03:44 PM E sad kad su počeli da skupljaju po trojica na Jokića ubodoše spolja Avram i Gudura. Mašala! Taman da više ne mogu toliko da skupljaju. A Jokić je izgleda u "nema Bogdana, sad sam ja obavezan da vam pozdravim gospođu mamu" fazonu.
Kosjan Willavić Posted yesterday at 03:45 PM Posted yesterday at 03:45 PM Nikola Jovic neprepoznatljiv danas 1
Smrtokapa Posted yesterday at 03:46 PM Posted yesterday at 03:46 PM Što kaže Kuzmanović, bitno da mi kontrolišemo reket. 🫠
Ječmendo Posted yesterday at 03:46 PM Posted yesterday at 03:46 PM Mali Jović danas baš u kontra ritmu. 2
Prijatelj Mitar Posted yesterday at 03:49 PM Posted yesterday at 03:49 PM Pobedicemo, ali igra ne lici ni na sta trenutno. 1
McLeod Posted yesterday at 03:50 PM Posted yesterday at 03:50 PM Sve je skroz ok, da Petrusev i Tristan manje spavaju u odbrani na slipu da stalno ne visi igrac sam u cosku, ide ovo na 20 razlike. Jedan napad vrte celo poluvreme i iskreno, nikad gori nisu bili u prethodnih 10 godina. Bukvalno svi igraci su im u padu a niko nov se nije pojavio.
ChrisJudd Posted yesterday at 03:50 PM Posted yesterday at 03:50 PM Više ne mogu Šarenca, počinje da se raduje poenu pre nego lopta uđe u koš i tako nam tri zicera izađoše. Prebacujem na Arenu makar Anus bio sttučni konsultant
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 03:52 PM Posted yesterday at 03:52 PM Bilo koja diskusija o zlatu nema osnove ovakvom igrom. Druga petorka jako brine. 1
Ledd Posted yesterday at 03:52 PM Posted yesterday at 03:52 PM Just now, ChrisJudd said: Više ne mogu Šarenca, počinje da se raduje poenu pre nego lopta uđe u koš i tako nam tri zicera izađoše. Prebacujem na Arenu makar Anus bio sttučni konsultant Bukvalno sam isto uradio. A gledao sam Arenu inače do sada na prvenstvu ali rekoh ajde sada malo Šarenac, međutim to njegovo radovanje pre datog koša me je opet vratilo na Arenu, ništa drugo.
Wook Posted yesterday at 03:52 PM Posted yesterday at 03:52 PM 6 minutes ago, Princeton said: Odličan basket ljudi.. super gledati. Igramo baš lijepo. U odbrani onih par brzinskih ispomaganja i rotacija je preodlično. Nije loše kad se zna da je finale tek za 15 dana.
Princeton Posted yesterday at 03:53 PM Posted yesterday at 03:53 PM Just now, ChrisJudd said: Više ne mogu Šarenca, počinje da se raduje poenu pre nego lopta uđe u koš i tako nam tri zicera izađoše. Prebacujem na Arenu makar Anus bio sttučni konsultant Koja Arena prenosi? Ja ne mogu više ovaj PTC.. Koliko drugari udaviše, otimaju se za riječ. 1
Ledd Posted yesterday at 03:54 PM Posted yesterday at 03:54 PM (edited) 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bilo koja diskusija o zlatu nema osnove ovakvom igrom. Druga petorka jako brine. Ma koje zlato, ako nas Letonija sada ne uneredi sa trojkama, Turska hoće sigurno i baca nas u nokaut fazu na neke ale tamo umesto laganih ekipa. Edited yesterday at 03:55 PM by Ledd
DameTime Posted yesterday at 03:55 PM Posted yesterday at 03:55 PM 4 minutes ago, McLeod said: Jedan napad vrte celo poluvreme i iskreno, nikad gori nisu bili u prethodnih 10 godina. Bukvalno svi igraci su im u padu a niko nov se nije pojavio. Molim te prestani, svaka reč je kao ekser u moj mozak... Meni je Radojević na Areni super, hvala @Stiletto za heads up. 3
McLeod Posted yesterday at 03:56 PM Posted yesterday at 03:56 PM 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bilo koja diskusija o zlatu nema osnove ovakvom igrom. Druga petorka jako brine. Zbog cega? U tri meca do sad cela jedna ekipa izgleda bolje od nas. A celih nula moze bukvalno na silu i na bazi kurca da pobedjuje ovako. 1
Sasha Posted yesterday at 03:57 PM Posted yesterday at 03:57 PM Mnogo je bitno da se ovo dobije kako tako, posle svega od sinoć i povrede Bogdana
Wingwalker Posted yesterday at 03:58 PM Posted yesterday at 03:58 PM (edited) Vasilija još ovde možemo da palimo na gurku...protiv zaebanih osmanlija sa ovom igrom neće spojiti desetak minuta. Onaj pas u noge udvojenom Milutinovu nema veze sa formom to je jednostavno potez nesnadjenog. Taj odelo superheroja nije ni poneo. Edited yesterday at 04:00 PM by Wingwalker
Golijat Posted yesterday at 03:59 PM Posted yesterday at 03:59 PM 5 minutes ago, Princeton said: Koja Arena prenosi? Ja ne mogu više ovaj PTC.. Koliko drugari udaviše, otimaju se za riječ. Arena Premium 1, Srdjan Radojevic komentarise, uzivanje 1 1
Recommended Posts