La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vasa nije fizicki spreman, to se vidi iz aviona. Dobro je sto Pesic pokusava da ga osposobi koliko toliko ali prosto ima premalo vremena da uhvati ritam, prvenstvo je kratko.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Osam ukradenih imaju, tačno. Užas jedan. Od tih 8 jedno 5 nesviranih faulova, ali smo mi krivi sto se ne prilagodjavamo na kriterijum. 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Misterija je kako vodimo 8 razlike uz ovakvu igru i agresivnost Portugalaca na svakoj lopti.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad i Jović 3 vezane ultra gluposti. Jbt šta je sa mozgom danas.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pored toga sto se ne prilagodjavamo kriterijumu ide mi na tuki sto im padamo na juniorske visoke trepove 20 minuta. Odmah iskacu i preuzimaju, uvek je neko sam ali su nam uglovi losi, ne vidimo nista. I 10 razlike na bazi kurca sto bi se reklo. 1
YAO Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Place mi se sto je Top ispao a Vasa igra. Edited 4 hours ago by YAO 2 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, McLeod said: Pored toga sto se ne prilagodjavamo kriterijumu ide mi na tuki sto im padamo na juniorske visoke trepove 20 minuta. Odmah iskacu i preuzimaju, uvek je neko sam ali su nam uglovi losi, ne vidimo nista. Evo da se složimo. Nisu baš juniorski, pokidali su i Čehe sa time, ali brate mili... 3
Maksim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gdje je i sta radi Avramovic? Nek jase Micic mozda i nadodje do cetvrtfinala jebao vas on.
Recommended Posts