Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ni ne gledaju... Bitno da su Petruševa isključili protiv Portugala zbog toga...
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oni u bonusu, mi jedan faul... Mozemo li se makar potuci
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Dobro, evo ga. Šta bi sa direktivom? 1
cabke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hoce li napraviti neko jebeni faul da zasvrbi Finsku. 1 faul za 5 min.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Guduric kad dodaje ove lopte ko dusmanima da baca
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, La mano de Dios said: Ljudi sta je sa Aleksom? Očigledno ne može da igra. Pravio je grimase i na klupi, povređen je on ipak. Opasno prljav i ružan potez ovog musavog picopevca, ali to je to, svi su se sad popalili... Nanjušili su da smo ranjivi.
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Onaj mali krakati debilko će preokrenuti sve svojim idiotlucima. Hvala mu 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Drug Crni said: Ništa gore ne igramo nego protiv Letonije, Portugala, pa čak i nedostojne Češke Igramo jedno 147 puta gore. 2
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Onaj mali emo picopevac malo jači od ofingera, dozvolili smo da nas isprovocira klinac. Da je popio jedan lakat u bloki ne bu ulazio više. 1
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ajde sveti Jokara da izvadi ovo, pa da se regrupišu i vrate sebi, svojoj igri i mogućnostima... 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Očigledno ne može da igra. Pravio je grimase i na klupi, povređen je on ipak. Opasno prljav i ružan potez ovog musavog picopevca, ali to je to, svi su se sad popalili... Nanjušili su da smo ranjivi. Ne što je musav nego ima jezivu facu koju skriva šiškama... Serial killer type...
cabke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, K.Dot said: Onaj mali emo picopevac malo jači od ofingera, dozvolili smo da nas isprovocira klinac. Da je popio jedan lakat u bloki ne bu ulazio više. Ja to svo vrijeme pišem. Ni jedan konkretan faul.
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako se svim picopevcima digne kara kad igraju protiv nas i kako mi to dopustamo. 1
Recommended Posts