СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Guduric propao 9 minuta 0 suteva
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da se lupamo u dupe od sreće zbog samo -4 kako nas Mike Hakineni plode. 1
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jel moguce da ljudi u sesnaestini finala igraju ovakvu odbranu i dozvoljavaju Finskoj 7 ofanzivnih skokova ??? Kakva sramota svakog pojedinca u Letoniji . Apsolutno nedopustivo da se ovako boris za svoju drzavu! Odbrana ne postoji! Sramotno ! Edited 4 hours ago by Saxon01
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako je potonuo Milutinov. A u Manili bio ponajbolji centar.
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jović odneo lika pregazio ga sudija svira faul a Nikolica
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Issey said: Vadi Dobrića više... Daj Vanju... Si lud 1 1 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DameTime said: Šegi, ljubim te u to srce junačko ❤️ Just now, Issey said: Vadi Dobrića više... Daj Vanju...
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da mi život zavisi od promašene trojke birao bih Dobrica da šutira. 8
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo sa Milutinovim je izgledalo k’o da sam ja pokušao da zakucam😄 1
Recommended Posts