Jump to content

Recommended Posts

Posted

E sad kad su počeli da skupljaju po trojica na Jokića ubodoše spolja Avram i Gudura. Mašala!

Taman da više ne mogu toliko da skupljaju. A Jokić je izgleda u "nema Bogdana, sad sam  ja obavezan da vam pozdravim gospođu mamu" fazonu. 

Posted

Sve je skroz ok, da Petrusev i Tristan manje spavaju u odbrani na slipu da stalno ne visi igrac sam u cosku, ide ovo na 20 razlike. Jedan napad vrte celo poluvreme i iskreno, nikad gori nisu bili u prethodnih 10 godina. Bukvalno svi igraci su im u padu a niko nov se nije pojavio.

Posted

Više ne mogu Šarenca, počinje da se raduje poenu pre nego lopta uđe u koš i tako nam tri zicera izađoše. Prebacujem na Arenu makar Anus bio sttučni konsultant 

Posted
Just now, ChrisJudd said:

Više ne mogu Šarenca, počinje da se raduje poenu pre nego lopta uđe u koš i tako nam tri zicera izađoše. Prebacujem na Arenu makar Anus bio sttučni konsultant 

Bukvalno sam isto uradio.

A gledao sam Arenu inače do sada na prvenstvu ali rekoh ajde sada malo Šarenac, međutim to njegovo radovanje pre datog koša me je opet vratilo na Arenu, ništa drugo.

Posted
6 minutes ago, Princeton said:

Odličan basket ljudi.. super gledati. Igramo baš lijepo.

U odbrani onih par brzinskih ispomaganja i rotacija je preodlično.

Nije loše kad se zna da je finale tek za 15 dana. 

Posted
Just now, ChrisJudd said:

Koja Arena prenosi? Ja ne mogu više ovaj PTC.. Koliko drugari udaviše, otimaju se za riječ.

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bilo koja diskusija o zlatu nema osnove ovakvom igrom.

Druga petorka jako brine. 

Ma koje zlato, ako nas Letonija sada ne uneredi sa trojkama, Turska hoće sigurno i baca nas u nokaut fazu na neke ale tamo umesto laganih ekipa.

Edited by Ledd
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Jedan napad vrte celo poluvreme i iskreno, nikad gori nisu bili u prethodnih 10 godina. Bukvalno svi igraci su im u padu a niko nov se nije pojavio.

Molim te prestani, svaka reč je kao ekser u moj mozak...

Meni je Radojević na Areni super, hvala @Stiletto za heads up.

• Thanks 3
Posted
3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bilo koja diskusija o zlatu nema osnove ovakvom igrom.

Druga petorka jako brine. 

Zbog cega? U tri meca do sad cela jedna ekipa izgleda bolje od nas. A celih nula moze bukvalno na silu i na bazi kurca da pobedjuje ovako.

• Like 1
Posted (edited)

Vasilija još ovde možemo da palimo na gurku...protiv zaebanih osmanlija sa ovom igrom neće spojiti desetak minuta. 

Onaj pas u noge udvojenom Milutinovu nema veze sa formom to je jednostavno potez nesnadjenog. 

Taj odelo superheroja nije ni poneo.

Edited by Wingwalker
Posted
5 minutes ago, Princeton said:

Koja Arena prenosi? Ja ne mogu više ovaj PTC.. Koliko drugari udaviše, otimaju se za riječ.

Arena Premium 1, Srdjan Radojevic komentarise, uzivanje

• Like 1
  • Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...