Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Stvarno su nam smešni dresovi, kad se razdrlje delujemo kao iza kafane da smo izašli. :classic_biggrin:

Svima nekako vise, to mi je neverovatno.

Posted

Dobro je što ovi biju, da se malo priviknemo na tvrdo. Trebaće nam. Sada smo prelagano ušli u meč, pa taman da vidimo da ne može to tako.

Petrušev ima sve što je potrebno vrhunskom košarkašu, osim mozga. Nažalost neće se opametiti posle ovoga (jer nema mozak).

• Like 10
Posted

Uopšte nismo nedodirljivi kako vecina nacije misli, itekako imamo slabosti, jedan loš dan u nekom cetvrt finalu i ćao. Nevezano za ovu utakmicu, samo treba biti realan da jesmo najkvalitetniji individualno ali ne i toliko nedodirljivi

• Like 1
Posted

Iskreno, ne razumem Pešića.

Naravno da petorku treba odmoriti, ali ne vidim razlog da se zameni svih 5 igrača i da ta druga petorka igra toliko. Ostavi jednog igrača, Jovića makar, čovek je NBA igrač, mlad, može da pegla 30 svaku.

• Like 2
Posted (edited)

Nije loše ovo da se malo spustimo na zemlju. Mnogi su već upisali zlato.

Užasno branimo šut za 3. To nas je i koštalo onomad protiv Italije... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Gudura se uplašio blokade vazduha. 

Gudura i Stefan Jović su ovog leta ukupmo iskreirali 10 dobrih napada, na svim utakmicama do sada. 

Ja ne znam šta više očekuje Pešić od njih, koristi ih obojicu, ali ako ikako može odvojeno.

• Like 1
Posted

Portugal ce biti treci u grupi lagano ako ne budu brutalno gurali Letonce protiv njih. Svakako ne igramo sjajno, presekao nas je Petrusev, ali cenim da cemo imati statement trecu cetvrtinu.

Posted

Ovde je problem samo sto su oni usli agresivno a mi u fazonu bili da ce se skloniti.

Svakako ovako nece ici protiv Francuske ili Litvanije vec ce se uci 100 fokusirano i ratnicki.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...