realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, McLeod said: Petrusev poprilicno sramotan u defanzivnom skoku 2 puta mu ovaj skida sa glave, kontam će sada da se trgne malo.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naravno da ne očekujem ne znam kakvo navijanje, reprezentacija, prijateljska, itd... ali da bude takva tišina da se čuje ova škripa patika, pa jbt... 3
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, realno *w said: https://rtsplaneta.rs/live/tv/5/rts-1 Probaj ovo, treba registracija, ali tu ti je uvek dobar strim. Zvanični sajt. hvala ali sa osnovnim paketom mogu da se jebem u dupe
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je to za navijanje ok, gomila ljudi je tu s klincima. Ostali smo verovatno polumrtvi od posla i sparine. Jak aplauz za Spasu.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Publika em mutava, em ne ume ni aplauz kad treba. Ko da su ih anestezirali pre ulaska. Evo zvanični spiker pokušava nešto "idemo, Srbija!", ne zarezuju ga ni za suvu šljivu.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Provalio sam taktiku Slovenaca, mislim da Omić neče gledati na koš!
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pedeset poena za jednu ipo četvrtinu, a ni oznojili se nisu. 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ahaa, objasnio nam je Šarenac što je lupio da je Spolstra trener Čikaga... Jer je Batler bio nekad u Čikagu... pa je posle bio u Majamiju... a nije više ni tamo... 😕 1 4
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Kakvo ce oruzje Jovic da bude iz drugog plana Mora biti. Od ove jeseni legit NBA starter. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, realno *w said: Jer je Batler bio nekad u Čikagu... pa je posle bio u Majamiju... a nije više ni tamo... Ova vodenica ima sedam kamenova... 2 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slovenci zasluzuju da se izvizde u areni za ovu predstavu. Nedostojni
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Wook said: Nije dobro koliko je ovo lagano 🫡 Slovenija je grupa građana. Gomila nekih graničnih ABA igrača, smešno je to za ovaj nivo. Nije ni čudo što su izgubili sve na pripremama, mahom ubedljivo. 2
vladi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Denda je zanimljiviji od Kuzmanovića, bukvalno nerealano dosadan lik.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bukvalno bih pustao defense defense, kad vec nece da malko pumpaju
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Verovatno podeljene karte ljudima koji su tu samo da bi ispozirali
Recommended Posts