DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uključila sam se taman na Karijev tajm, koji je opasno podsetio na onaj protiv AUS. 😁 Kol'ko puta je proš'o, kakvu odbranu igramo, kakva je naša odbrana, šta hoćemo... 😂 1
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobric kad obuce plavi dres / vidi Karija - postane Zmaj Ognena Kobra.
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igramo sa gotovo nepodnosljivom lakocom. Utisak je da u svakom trenutku imamo spremne 2-3 pametne opcije za zavrsetak napada. Sve je nekako lagano, fluidno, gotovo nezamarajuce, sa osmehom. A cak nas sut i ne sluzi nesto posebno. U odbrani, svi naostreni i fokusirani. 2
Gavran Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jokić pedagoški suflira Topiću da se pozdravi sa svima na klupi 😊 8
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Marinković i Dobrić mi deluju sigurno pri šutu za 3 poena.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Gavran said: Jokić pedagoški suflira Topiću da se pozdravi sa svima na klupi 😊 Ja se stvarno nadam da ce Jokara posle karijere aktivnog kosarkasa, kad malo "oladi" sa konjima, da se pozabavi i trenerskom ulogom. 1
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Topić bi mogao malo više da gleda ka obruču. Finih nekoliko asistencija i 5 poena, ali kao da se nekako ustručava.
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Kooineeperk said: Ja se stvarno nadam da ce Jokara posle karijere aktivnog kosarkasa, kad malo "oladi" sa konjima, da se pozabavi i trenerskom ulogom. Ja se nadam i nekoj olimpijskoj medalji u konjickom sportu od njega.
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago nadam se da petrušev nije ozbiljnije povređen, zna li se šta?
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ljutikrilo said: nadam se da petrušev nije ozbiljnije povređen, zna li se šta? Nije mi delovalo kao ozbiljnija povreda. Za trenutak se uhvatio za zglob bez neke bolne grimase a onda je normalnim hodom otišao na klupu. Nadam se da to sve samo preventive radi.
Recommended Posts